Hompeopatie

1723
30.8.05 15:42

Hompeopatie

Zajímalo by mě u vás co jste již rodily jaké máte zkušenosti s homeopatií u porodu- nakoupila jsem si nějaké prý základní „vybaveníčko“ a chtěla bych to zkonzultovat s někým, kdo má nějaké vlastní zkušenosti:-)
Předem moc děkuji H+L 37tt:-))

PS: Koupeno mám:Arnica Montana(tak ta je mi vcelku naprosto jasná-na hojení), Actaea racemosa 9ch, Gelsemium sempervirens 9ch-to by mělo být na strach, ale píší užívat při strachu 5gr. ale kolikrát už se nezmiňují:-(,Caulophyllum thalictoides 9ch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
30.8.05 16:14

ahoj cokoladko, ja mela Arnicu - teda tu uzivam porad - at jdu k zubari - proste se hodi na jakekoli hojeni nejen k porodu. Brala jsem den před porodem každé 3 hodiny ( teda mimo noci) 3 kulicky.
Pisu pred porodem, pac jsem cekala az se porod poradne rozjede a vedela jsem, ze kdyz se nerozjede sam, ze mi pomuzou.
Kazdopadne Arnica mela velky uspech - nemusela jsem si ledovat nastrih, za par hodin se dokotr divil jak je to „pekny“ kdyz to vypadalo tak desive :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.8.05 16:47

Holčiny,
tak pár slov k homeopatikám, jak jsem je při minulém porodu používala a jdu do nich zase.
Actea racemosa v ředění 9CH - začátek cca 14 dní před porodem pět granulí ráno a večer. Od zahájení porodní činnosti každých 30 minut. Po odtoku plodové vody každých 15 minut.
Caulophyllum - při porodních bolestech v ředění 5CH ve stejných intervalech jako Actea racemosa - nejlepší střídavě.
Arnica montana - ihned po porodu , ředění 5 nebo 9CH dvakrát denně.
Ricinus communis - pro tvorbu mléka po porodu, ředění 5CH dvakrát denně.
Snad vám to trochu pomůže.
Eva + 2,5r+33tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí