Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No vidíš, jak vás umí pochválit
. Sranda je, že mi teď 21:15 přišel i mail od naší obvoďačky, ale to už máme vše za sebou, teď se hlavvně co nejlépe vyspinkat, ať je ráno trošku lépe
.
Taky si občas připadám jako krkavčí mamka,ale někdy člověk prostě vidí nachlazení tak zkusí co zná a pomůže to i bez doktora, a když neví jde k doktorovi, ten taky neví,tak čeká no a pak stejně běží na pohotovost
Ale jsem ráda, že jsme tam byli, já měla angínu tak měsíc zpět, i s hnisajícím okem tak s broučkem soucítím, a doufám, že mu zaberou prášky dříve než zabraly mně ![]()
beruska7908 píše:
tak to je fajn ze jste jeli. ted uz mu bude lip, uvidis, za dva dny uz bude ok. fenistil je dobrej, ten davame taky, na alergii.no a ze se ti smejou?kasli na ne, od toho tam jsou.tak at je vam lip
On je fenistil dobrej na splasknutí krku. Během dvou dnů to bude paráda. Ráno bude líp.
![]()
bertík28 píše:ja vim, nam davala na splasknuti u laryngitidy dithiaden,ten zabiral vic,ale fenistil davame hlavne na alergii, opuchame totiz na jare s dcerou obe(pyl, kocky, psi)beruska7908 píše:On je fenistil dobrej na splasknutí krku. Během dvou dnů to bude paráda. Ráno bude líp.
tak to je fajn ze jste jeli. ted uz mu bude lip, uvidis, za dva dny uz bude ok. fenistil je dobrej, ten davame taky, na alergii.no a ze se ti smejou?kasli na ne, od toho tam jsou.tak at je vam lip![]()
vidíte, to jsem ani nevěděla, že fenistil je na otok
, doktorka nám neřekla na co, jen že to máme dávat 3 krát denně, zase jsem o něco chytřejší ![]()
Je i na alergie. Ale i ten krk splaskne. Oboje dvoje je dobře.
tresle píše:
vidíte, to jsem ani nevěděla, že fenistil je na otok, doktorka nám neřekla na co, jen že to máme dávat 3 krát denně, zase jsem o něco chytřejší
ja se tu dozvim taky nekdy veci ze bys cubrnela
ale je to tak, oboje je na otok, alergie, vyrazky, svedeni,atd. ja jsem alergik jeste na zvirata, prach, pyl a hmyzi bodnuti,takze dithiaden mam pro sebe, je silnejsi, fenistil pro dcerku,jsou to kapicky.ale po dithiadenu teda spim jak dudek ![]()
Já jsem se s ním jendou ládovala na dovolený. Byla jsem jako ropucha osypaná a v noci nespala jak to svědělo. A ospalá jsem nebyla. Naopak jsem byla čilá. Taky to nechápu. Přitom ten pěkně utlumuje.
bertík28 píše:
Já jsem se s ním jendou ládovala na dovolený. Byla jsem jako ropucha osypaná a v noci nespala jak to svědělo. A ospalá jsem nebyla. Naopak jsem byla čilá. Taky to nechápu. Přitom ten pěkně utlumuje.
no me utlumil pekne a to mam pres metrak,tak by si clovek myslel, ze jeden prasek je jak nic a ejhle ![]()
bertík28 píše:
Já v tý době měla svých 50kg a nic. Asi jsem z Marsu
tresle: jakou jste měli noc? Nevím, já bych to s tím fenistilem nepřeháněla. Sice snižuje otoky a tím uleví, ale stejnou službu udělá prisnitzův zábal na krk a nezpůsobuje unavu, ospalost a utlum.
Nekteri doktori (a zjevne i matky) fenistil milujou a davaji ho na kazdou rymu. Podle nasi dr. je to pěkná prasárna.
Ve v 21:00 šel prcek spát naládovaný vším, s namazaným očkem, ve 4:00 jsem ho budila na atb, dala jsem mu paralen. Jinak spinkal celou noc, byl moc unavený z toho všeho, i když on je takové zlaté dítko, které od 8 týdnů chrupká celou noc až do rána. Ráno o půl osmé jsme měli 37,6 takže zatím jsem nedávala nic na teplotu,za chvíli se chystám přeměřit a uvidíme
. Očko malinko lepší, jinak stav pořád stejný, ale myslím, že třeba zítra už budou atb zabírat. Fenistil taky neplánuju dávat extra dlouho, uvidím,jak na tom bude, maximálně ještě zítra. Akorát už bobek když mě vidí se lžičkou teploměrem, nebo kapka řve jak tur a brání se jako čert.
, když kápnem do očka, tak to hned vybulí ven trumbelín malý
tresle - jsem ráda,že konečně znáte příčinu a malý se začal léčit!
ATB zaberou rychle a brzo mu bude líp! ![]()