Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
vysadili jsme jenom kapky do očí, jinak antobiotika na angínu dlabeme pořád
. To je ještě na dlouho. Ale očka už jsou dobrý a dr říkala, že jak budou oči v poho můžeme vysadit kapky a mastičku, jinak by jsme kapali ještě tak 4 měsíce
měli jsem totiž dvoje atb, jedny na oči a druhé na nemoc, to jsem psala někde po příjezdu z pohotovosti
aha,tak to jo! Jenom abyste pak u dr. nedostali zdrba,že jste to vysadili!
Skvělé,že už je to lepší! ![]()
Tak to určitě nedostaneme, toho se nebojím
. No zítra jdeme k naší Dr. tak jsem zvědavá, jak dopadneme. Už teď se těším, jak zas bude prcek sedět na nočníku ráno a nebude chtít samozřejmě čůrat, protože bude tušit, že to na něco potřebujeme
. Dám vědět jak jsme dopadli zítra, ale ještě jsme pořádně nachcípaní, už jsem to od malého chytla i já, takže dlabu modafen, ať si to tady pak nepřehazujeme jako horký koblih ![]()
Ahojky dlouho jsem se neozvala, tak jsme včera byli u Mudr. a samozřejmě čepy máme už na obou mandlích
, takže v úterý jdeme znovu, jediné co nám chválabohu aspoň ubylo jsou horečky, ještě se zbavit té angíny ![]()
Tak to snad bude lepší. Ono to někdy je tak i u dospělích. Proto, když Tě bolí v krku máš stříkat sprej na obě mandle. Držím palce, ať jste brzo zdraví.
tresle: to je nejaka zarputilá nemoc
. Lada dneska prvni den horečkuje, snad se to nepotáhne dlouho. Ale na noc se netěším
, radsi uz pujdu spat.
camp, tak jak jste na tom? My jsme dnes byli na druhé kontrole, a zítra ráno jedeme ještě na výtěr z krku, protože jsme dobrali atb, a stále máme čepy
, tak uvidíme výsledky budou až za týden.
Ahojky, vypadá to, že ano konečně dva dny, ale dnes jsme volali pro výsledky stěrů z krku a ještě nejsou budeme volat zítra, tak snad to bude konečně o.k. ![]()
Tresle: u nas to mělo lehkej průběh, horečky jen nízký a rýma, ale já měla angínu a je to hnus fialovej.
A už je Ti dobře?? Jinak je fajn, že to mělo u prcka hladký průběh, nás to potrápilo necelé tři týdny
, ale snad už bude dobře, a hooooodně dlouho nás nic nepotká
. Jinak ať jste všichni zdraví a spokojení ![]()