Horečka - nic nezabírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
9.4.11 09:12

kacenka

Děkujeme. My jsme taky rádi, ale to víš, jako všichni už by jsme chtěli aby se mu ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
9.4.11 09:17

jj, to znám. Taky bych to vždycky nejraději odležela za ně… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.11 09:31

Já taky, nejraději bych hupsla do postele což on, samozřejmě neudělá a odmarodila, když ho vidím, jak neví co sám se sebou a blumcká se po bytě, tak je mi ho líto. Ale hlavní je vydržet, a za pár dní už to zas bude čertík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.11 16:05

Tak už jsme s teplotou zase na 39 stupních po odečtu :-( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
9.4.11 16:25

Tak ještě zkus zábaly. Věřím tomu, že to bude zítra už lepší. Ono to taky chvíli trvá než antibiotika zaberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.11 16:57

:-( zábaly asi vyzkouším kdyby to stouplo a neklesalo :-( Uvidím, za hodinku znova přeměřím teplotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.11 18:49

Holky nevím to tady ještě některá čtete, ale chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s kapkami a oční mastičkou tobrex, popřípadě jak by měla účinkovat. Teď odpoledne se prckovi přidalo i druhé očičko, teče mu moc hnisu, a očka má moc zarudlé, nevím jestli to nemám raději vysadit :nevim: , na druhou stranu aspoň ten včerejší otok očka zmizel, jinak horečky stále, přidal se kašel, malý začíná vypadat jako uzlíček neštěstí, takže ranní radost je ta tam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
9.4.11 19:09

Sleduji dále. Koukám, že se to vás pěkně sype. Tyto kapičky jsou antibiotické. Zkus mu do to druhé vykapávat ophtalmo septonexem. Ono je totiž možné, že se mu to dostalo i do druhého. Jak si mnou malé děti oči, tak si myslím, že se to tam dostalo taky. Pokud by to vykapávání nepomohla asi by jsem tam zkusila kápnout i ten Tobrex. A když ani to ne, tak v pondělí k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
9.4.11 20:18

Já taky sleduji - jak jsem už psala, Ospen zabírá do 72 hodin (tj. do tří dnů) - máte prostě anginu a musíte vydržet, než antibiotika zaberou. Zatím ještě nezabraly, proto stále horečka. Pravděpodobně se přidá ještě rýma, obvykle to tak bývá, kašlat už, jak píšeš, začíná. Dej mu ještě zítřek a když se horečky do pondělí ráno nezlepší, jděte k doktorce.

S ostatními léky zkušenost nemám, ale můžu Ti říct toto: obecně platí, že když se dostane zánět do jednoho oka, skoro stoprocentně se dostane i do druhého. Děti si nedokážou na obličej nesahat a samy si infikují i zdravé očko. Takže toto je taky v normě.

Neboj, ono to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.11 20:32

Děkuju za rady, já jsem právě nevěděla, jestli nemám raději vykapávat oftalmo septonexem obě očka, a jen na noc mazat tovrex, protože když mu chci kapat tobrex, tak strašně pláče a nevím, jestli ho to neštípe, když jsem kapala včera odpo, než jsme jeli na pohotovost oftalmo, tak neplakal, ale je fakt, že já už ani nevím, jak mu v klidu dát atb, nebo nurofen, natož ten fenistil. Vypadá to, že je ze všeho unavený a brání se a pláče tak, že se mi pak dalších 15 minut dusí a natahuje ho z pláče 8-o . Rýmu máme pořádnou už od včerejšího rána :cry: . Já vím, že musíme vydržet, jen jsem nevěděla s těma očkama, on mi ještě bohužel neřekne jestli ho to štípe… Mimochodem jestli máte některá dobrou radu jak dítko uklidnit před podáváním sirupu tak sem s ní, já už za ten týden vyzkoušela vše co dosud platilo, ale už je to na něj dlouhý a je toho více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.11 20:34

PS

Jediná změna k lepšímu, dnes jsme už nedosáhli s teplotou nad 39, ale drželi jsme se nejvíc 38,7 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
9.4.11 22:24

To je to nejhorší pro nás mamči. Vydržet. Kdyby to šlo, tak si klidně tu rýmu za ní odsmrkám. To odsávání by se nelíbilo ani mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
11.4.11 22:15

Jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.4.11 16:28

Ahojky, očka už jsou dobrý tak jsem atb vysadila, jinak rýma pořád, přidal se kašel, ale horečky ustoupily, teď už se držíme po 38 stupni, ve čtvrtek jdeme na kontrolu tak uvidíme, snad už to bude dobrý do příštího týdne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
12.4.11 16:48

jaké jste dostali ATB? Nám vždycky doktorka zdůraznuje,že ATB se nemají vysazovat,ale dobrat celá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí