Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mari1912 je to pořád stejně, snad o chlup lepší. Doktorka me vyděsila.. jsem volala, jestli máme přijít. Pozvala me na pátek, že driv to nemá smysl. Že atb to trvá 72hodin. Maly nechce pít nic jiného než mm, ppivw to a ječí… Dostala jsem nadané, že nepije, že skončíme na kapackach… No.. koupila jsem Nhydrol a bojujeme dál. Ráno v 8 měl 38,8, dostal nurofen a stále ma jen 37,3.. tak uvidume…
@MarieOVMUC nenech se vystrašit kapačkama, mě synáček taky u horeček pil jen mm, to je úplně normální!!! ještě v roce odmítal vodu, když byl nemocnej, jsem ho měla furt nalepenýho na prsu..
@MarieOVMUC
Pokud kojis tak tekutiny ma. Telo se necemu brani. A jak se malej v teplote chova? Nekdo totiz teplotu srazi az hodne nad 38,ja 38,5 znam holky co srazi az nad 39…
Zkusila jsi ty octove ponozky, je to hotovy zazrak
Jo a k antibiotikum rozhodne probiotika
@mari1912 probiotika mame, na prsu ho mam porad. srážím, když leze nad 38,5. kdyz uz ma tech 38 je mrzky, protivny, hrci, mrci a place, usne vetsinopu hned u prsa. kdyz uz mel tech 40, tak mel zavrene oci, usinal a budil se s placem, nesel uklidnit..
ted to vypada opravdu dobre, nechci to zakriknout. uz jsou to 4 hodiny a teplota nikde.