Hormonální nerovnováha, nebo ranné těhotenství?

73
29.7.25 19:43

Hormonální nerovnováha nebo ranné těhotenství?

Ahoj ženy.
Potřebuji radu.
Je mi 32, mam už 5 letého a už 2× se mi stalo něco divného.
Nevím, jestli je to nerovnovaha a nebo ranne tehostenstvi.
Mam druhy den menstruace a dopoledne jsem hodne krvacela a sly ze me i velike kusy srazenin. Normalne mi prosakl behem chvile tampon a i cela vlozka.
Prislo mi to, jako bych o neco prichazela. Stalo se mi to jednou v breznu a to bylo mnohem vic nez ted. To jsem mela i srazeniny vetsi vic jak 10 cm a strasne krve teklo. To jsem byla i na gynde v nemocnici a tam mi nic nenasly, ale vydely, ze ze me fakt dost tece krev.
Mela jsem v tech dobach i behem ovulace nechraneni pohlavni styk. Myslite? Ze to mohlo byt ranne tehotenstvi? V tom breznu mi prislo i to, ze mezi tou krvi byla i voda a prislo mi, jako bych o neco prisla. Citila jsem se strasne unavena a psychicky uplne jina.
Na gynde jsem byla taky, ale mam tak spatneho gyndare, ze budu muset najit jineho a spolehlivejsiho…

Příspěvek upraven 29.07.25 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
29.7.25 20:16

Při biochemických těhotenstvích jsem krvácela jako normálně. Spíš bych si na tvým místě nechala udělat hormonální profil, protože tohle vypadá, jako by se ti nezkapalňovala sliznice a tělo mělo problém se jí zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
29.7.25 20:17

Máš normální menstruaci. Není celý život stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.25 20:24

@karkarka normalni menstruaci mam takovou, ze to mam 3-4 dny max a slabe. Tohle je pro me opravdu nezvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.25 22:28

@Janli myslim si, ze to bylo ro tehotenstvi. Trvalo to krvaceni velky jen par hodin a ted to mam zase slaboucke. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí