Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem,
můžete mi prosím poradit, po kterých „hormonálních“ prášcích se Vám podařilo otěhotnět a za jak dlouho? Já brala Clostylbegit a zatím nic
.
Mockrát děkuji za odpovědi a přeji Vám hezký den ![]()
Hodně moc tu chválí kapky Gynex. Jestli to je hormonální ale já osobně nevím
S Gynexem mám zkušenost já (pozitivní), ale nejsou to hormony, ale výtažky z bylin ![]()
A jak jsi ho užívala? Někde jsem četla, že se může brát jen pár dní (do ovulace) a pak se dává pauza. Jenže já mám teď menstruaci nepravidelnou a většinou to dostávám tak po 29-33 dnech…Takže ovulace může být pokaždé jiná.
A jak jsi ho užívala? Někde jsem četla, že se může brát jen pár dní (do ovulace) a pak se dává pauza. Jenže já mám teď menstruaci nepravidelnou a většinou to dostávám tak po 29-33 dnech…Takže ovulace může být pokaždé jindy.
@ivaaneb Jestli to bylo na mě, tak gynex se nebere do ovulace, ale 3 týdny v kuse, pak týden pauza a pka zase
Já měla cykly asi 45 dní a přiznám se, že absolutně netuším, kdy ovulace proběhla ![]()
@ivaaneb zkus si tu ovulaci vysledovat. Třeba pomocí banální teploty nebo ovu testů
Jakmile jsem začala brát kyselinu listovou, tak jsem skoro hned otěhotněla(do dvou měsíců). Takovou zkušenost s tím mám 2krát. První to těhotenství nedopadlo moc dobře a to druhý se povedlo. Za měsíc budu rodit ![]()
KodTer: Tak to ti gratuluji a držím Ti palečky. Listovku beru už od července. K tomu skoro dva měsíce beru vitamin E. Při této kombinaci se to povedlo taky hned. Ale byla jsem po revizi (1.těhotenství se nepovedlo). A to většinou říkají, že po revizi je jako „pohnojíno“, proto to šlo rychle ![]()
Hřiběnko: Tak děkuji za radu. A je jedno kdy ty kapičky začnu brát? A to ti poradil doktor? Mám se ho raději ptát?
Dalla: Ovulační test mám takový ten na vícero použití ze slin…snad funguje dobře. A vím, že jsme se snažili, když test ovulaci ukazoval… Uvidíme, v březnu jdu na kontrolu k doktorovi, tak se uvidí, jestli nám něco poradí. Přeci jen se snažíme „teprve“ od září. Vím, že se to řeší až po roce, ale mám aktivního doktora, který mi chce pomoci už dřív. ![]()
@ivaaneb buď ráda, že máš takového doktora. Ono někdy není na co čekat. Ať se co nejdřív zadari.
@ivaaneb Ahoj,ja beru clostilbegyt treti mesic a nic…ale mam kamaradku, te pomohl utrogestan hned na prvni pokus. Jinak tenhle mesic zkusim gynex…uz roupama nevim, co zkusit, abych videla // ![]()
Dallo, díky za podporu. Také se těším až co nejdřív uvidím //