Horor v nemocnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
12.5.21 10:55

horor v nemocnici

Dobrý den
Musím sem napsat, jako varování. Dceři bohužel až ve 23.TT zjistili při 2.velkém screeningu vadu plodu - nepropojené hemisféry a nedostatečně vyvinutá levá hemisféra. Byl to strašný šok, nikdo to nečekal.
Ten den šla na příjem na Bulovku na ukončení těhotenství. Měla velkou smůlu na doktora. Chtěl provést fetocidu jehlou do srdce plodu. Dle mého názoru by bylo milosrdnější před tím dát dceři narkozu, stejně již o nic nešlo. Ale on ji několikrát bodl do břicha (má tam ještě modřiny) a vztekal se, že se netrefil : „Já se na to vyseru“. Dcera měla velké bolesti, tak nevydržela ležet v klidu. A nakonec prohlásil: „Modlete se, ať se to narodí mrtvé!!!“ To mi přijde vrchol sadismu, takhle jednat s matkou, která přichází o vytoužené dítě. Strašidelné.
Doktor se jmenuje MUDr. Jan Matěcha a působí vedle Bulovky i v Motole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
12.5.21 10:57

To me moc mrzi co jsi zazila :hug: Podej stiznost na lékařskou komoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.5.21 11:00

Podej stížnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
12.5.21 11:05

Taky bych podala stížnost, p. doktora nejspíš práce moc nebaví, chybí mu empatický přístup, nebo měl prostě jen blbý den. Každopádně, takto by jednat neměl. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
12.5.21 11:09

Ahoj, málokdy takto reaguju, ale prosím tě, podej stížnost!! :zed: :zed:

To je strašné a je mi to moc líto :,(…snad příště a conejdříve se dcera dočká zdravého dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
12.5.21 11:10
@Shelbinka píše:
Dobrý den
Musím sem napsat, jako varování. Dceři bohužel až ve 23.TT zjistili při 2.velkém screeningu vadu plodu - nepropojené hemisféry a nedostatečně vyvinutá levá hemisféra. Byl to strašný šok, nikdo to nečekal.
Ten den šla na příjem na Bulovku na ukončení těhotenství. Měla velkou smůlu na doktora. Chtěl provést fetocidu jehlou do srdce plodu. Dle mého názoru by bylo milosrdnější před tím dát dceři narkozu, stejně již o nic nešlo. Ale on ji několikrát bodl do břicha (má tam ještě modřiny) a vztekal se, že se netrefil : „Já se na to vyseru“. Dcera měla velké bolesti, tak nevydržela ležet v klidu. A nakonec prohlásil: „Modlete se, ať se to narodí mrtvé!!!“ To mi přijde vrchol sadismu, takhle jednat s matkou, která přichází o vytoužené dítě. Strašidelné.
Doktor se jmenuje MUDr. Jan Matěcha a působí vedle Bulovky i v Motole.

To je strašné.

Je mi líto, cos musela zažít… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
12.5.21 11:10

@Shelbinka :hug: to je mi líto
doktor je Prase,
dcera asi nyní nebude schopna to oficiálně řeišt - tak jí pomoz - ofoť lék. zprávu, napiš tento popis a podejte stížnost jak ředitelství nemocnice (!!) tak na ČLK! takovéhle hovado potřebuje potrestání (pokud je to celé pravda)… :,(
a klidně zažalovat i o peníze za psychickou újmu…(i když zdravé miminko to nenahradí, to je jasný :,( modřiny OKAMŽITĚ zafotit!! )

PS : a jako bonus- na všechny weby recenzí lékařů bych tohle celé napsala! např. https://www.znamylekar.cz/
tohle jim prostě nesmí procházet..

Příspěvek upraven 12.05.21 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.5.21 11:11

Ano, jsem taky pro stížnost. Může být přepracovaný atd., ale musí být vždy profesionál. Maminka z toho pak může mít trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
12.5.21 11:22

K zbliti, stížnost, nenechat to vysumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
12.5.21 11:23
@Fifik007 píše:
Ano, jsem taky pro stížnost. Může být přepracovaný atd., ale musí být vždy profesionál. Maminka z toho pak může mít trauma.

Co může, bude. Navíc tohle je o to citlivější, že je to v tak pokročilém stádiu. Jestli pro něj je to „denní chleba“, pacientky to nemusí zajímat a i tak se nemusí chovat jako prase. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
12.5.21 11:31

To je strašné.. :hug: rozhodně podejte stížnost ať se to neopakuje u jiné pacientky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.5.21 11:48

Doktor je normální ubozak. Rozhodně bych podala stížnost.. Mrzí mě, čím jsi musela projít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
12.5.21 11:49

Až mi z toho vyhrkly slzy do očí, a to nejsem z cukru. Stížnost je víc než na místě. Dceři i Vám přeji hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
12.5.21 12:22

Je mi líto, čím si dcera musela projít. Stížnost bych určitě podala.

Když si člověk čte recenze na porodnici na Bulovce, podobných příběhů tam bohužel najde víc. Možná je to ten samý doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15107
12.5.21 12:23

Prosím, pomoz tvé dceři podat na to prase stížnost. Tohle je hnus. Úplně se mi chce brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty