Horší pleť v těhotenství

52
10.12.16 20:19

Horší pleť v těhotenství

Dobrý den děvčata, mám dotaz- jsem ve druhém měsíci a strašně se mi skazila pleť - jsem osypaná - hrůza i dekolt. U prvního jsem to neměla a teď vypadám jak 15-letý puberťák.
Měly jste to taky tak a pokud ano co Vám na to pomohlo. Děkuju za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
10.12.16 20:25

U prvního sem nic neměla a ted to mám taky jsem ve 12tt a hrůza. docela mi zbírá uhlíkové mýdlo od MANNA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.12.16 20:25

Ahoj, měla jsem to taky a cca ve 4. měsíci to přešlo samo jupíííí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.12.16 20:35

Ahoj. Já to měla též. Měla jsem i akné na tvářích, kde jsem před tím snad pupínky ani neměla. Na čele, celé čelo osypane. Zkoušela jsem různé přípravky až se mi nakonec celkem osvědčila Bioderma akné. Vc. cisticiho gelu nebo vody. Ale je drahá :( Chce to hodně pít a každé ráno a večer cistitplet. I čistou vodou. Když jsem by! a doma, tak jsem makeup nenosí? a, aby pleť dychala. Když jsem musela ven, tak z make-upu jedině Loreal infallible 24h. Ne ve skle, ale v té černé tubě. V DM za cca 335,–. A vydrží celkem dlouho. Dobře kryje. Ale jinak já stále kojim a pořád mě to akné trošku trápí. Jsou to prostě hormony, které na to mají obrovský vliv. Možná navštívit dermatologa. Snad ti to trošku pomůže má ráda a přeji krásné a úspěšně těhotenství a zdravé miminko :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.12.16 21:13

Ja mam po tele akne, na zacatku bylo i v obliceji. Ted mam oblicej uuuplne suchy, se zacervenalymi nebo loupajicimi se (i v kombinaci) misty. Nic nepomaha. Doufam, ze bude lip :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
10.12.16 21:33

@megie23 měla jsem to teď v těhotenství na obličeji a na zádech hrůza děs, přešlo jak skončil první trimestr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.12.16 21:42

Me to preslo nekdy kolem 19 tt, trochu jsem v tu dobu omezila mlecne vyrobky, ale nevim jestli je to tim. Pozor ale na vapnik, kdyz se omezují mlecne vyrobky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.12.16 22:24

Ahoj, já to měla celé těhotenství. Vypadala jsem hrozně. Akné na zádech, bradě, čele a dekoltu :( Obličej jsem ještě k tomu měla pěkně vysuseny. Teď jsem 14 dni po porodu a pleť mám hladkou jako dětskou prdelku 8) Ani jeden pupinek! Zkus sudocrem, dává se dětem na prdelku a někomu zabere i na akné. Po porodu bude líp. Hlavně ať je drobeček zdráv :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.12.16 23:12

A pak že to těhulím sluší. Narovinu - nesluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí