Hospitalizace dvouměsíčního miminka

Déňa33108
8.7.26 16:57

Hospitalizace dvouměsíčního miminka

Zdravím, mám dotaz ohledně doprovodu při hospitalizaci v nemocnici.
Máme jít s dvouměsíčním synkem na zákrok a chtěli bychom být v nemocnici s manželem oba dva je to možné? Má s tím někdo zkušenost? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78227
8.7.26 17:17
@Déňa33108 píše: Více

ptala bych se v té nemocnici, kde bude dítě hospitalizováno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36321
8.7.26 17:19

Být tam můžete oba porad. Ale jestli dostanete oba postel, to si musíte zjistit podle kapacity v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
8.7.26 17:52

Ahoj, zrovna jsem v nemocnici s hospitalizovaným miminkem. Coby doprovod mám nárok na lůžko po celou dobu jeho pobytu (nejdříve hostinský pokoj, když jsem docházela na neonatologickou jipku k inkubátoru a následně přesun na oddělení, kde už mám syna přímo na pokoji), ale tatínek by se tu neměl kde vyspat - ovšem přijít může samozřejmé kdykoliv, protože rodič není návštěva.
Bude ale nejlepší, když se informuješ přímo tam, kde míříte. Budu moc držet palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Déňa33108
8.7.26 17:57

Moc přeji zdraví a brzký příjezd domů! :andel:
A moc moc děkuji za informaci jste hodná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
42773
8.7.26 18:11

Zaplaťte si nadstandardní nebo rodinný pokoj. V klasickém pokoji budou i další pacienti a možná i jejich doprovod a v noci by to pro ně mohlo být dost nekomfortní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
8.7.26 20:13

Já jsem byla hospitalizována s dítětem a zadali nás, aby dítě doprovázela jedna osoba. Když jsem viděla mrnavy pokoj pro tři děti s doprovodem, bylo mi jasné proč. Žádné nadstandardní ani rodinné pokoje tam nebyly. Takže bych se zeptala v nemocnici, jak jsou na tom s místem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
8.7.26 20:20

Byli jsme hospitalizování s dvouměsíčním synem a později v jeho pěti letech, při vypisování papíru vždy bylo upozorněno že pouze jenom jeden doprovod. Druhý rodič mohl přijít přijet kdykoliv, ale bez nároku na lůžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 20:57

A on tatínek taky kojí nebo seš nějak nesvéprávná? Budeš ráda, když vybojuješ jedno místo a pokud bude po zákroku miminko na jipce, tak budeš na ubytovně třeba o patro jinde, tam těžko k maminkám ubytují tatínka a za mě je ti tedy velké blokování místa ostatním…může přijít na návštěvu, ale jinak jedno dítko, jeden zákonný zástupce …taky jsme dost zkusili, vím, jak ty oddělení fungují …

• Citovat
  • Upravit
Déňa33108
8.7.26 21:04

Děkuji za info :kytka:

A dáma pod Anonymem myslím, že na Váš názor jsem se neptala ptala jsem se úplně na něco jiného tak se prosím zdržte a tykat si taky nebudeme určitě…na Vás jsem tady čekala :)
A taky si myslím že je to každého věc. Nashledanou. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21773
8.7.26 21:27

@Déňa33108 tady si v diskusi normálně tykáme.
Jinak měla jsem hospitalizované starší dítě a trvale mohl být jeden zákonný zástupce. Zbytek kdykoliv v návštěvních hodinách.
Ber taky v potaz provoz na daném oddělení. Každopádně plnohodnotnou odpověď ti dají na konkrétním oddělení, kde budete ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42773
8.7.26 21:35

Na názor ses ptala, to, že se ti nelíbí, je něco jiného.
Tady si tykáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Déňa33108
8.7.26 21:47

@Havlova myslím že si můžeš (když už si tykáme) všimnout že paní neodpověděla na danou otázku není tam nic co by mi mohlo napovědět k tomu co jsem se ptala :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.26 21:48

@Déňa33108 tady si tykáme normálně a jestli se Ti to nelíbí, tak si na to oddělení vemte i babičky a dědečky, ať taky o něco nepřijdou a ať jste správní Hujerovi :roll: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
42773
8.7.26 21:49

Odpověděla ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie