Hospitalizace dvouměsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.7.26 21:50

@Déňa33108 jaktože ne, jeden zákonný zástupce, tomu nerozumíš? Na spoustě oddělení bojuješ i o toho jednoho zástupce a všude to jsou maminky. Tatínkovi až třeba u větších dětí a i tak to musí vyhovovat druhému pacientovi a nesmí to být JIP

• Citovat
  • Upravit
42773
8.7.26 21:52
@Anonymní píše: Více

Maminky to opravdu být nemusí. A druhému pacientovi to taky nemusí vyhovovat, i když se nemocnice snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.26 21:53

Raději bych se informovala přímo na oddělení, kde má být dítě hospitalizováno. Tady se ti sejdou odpovědi z různých pracovišť po celé ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
8.7.26 21:54

a sousedům a pejskovi by to také mohlo být líto, když se nezúčastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149938
8.7.26 22:02

A co je na tomhle rytí tak anonymního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
8.7.26 22:37

Nemusí jen maminky, v těch dvou měsících jsem byla já, protože se kojil, v pěti letech tatínek, já byla doma těhotná a abych jim v nemocnici blinkala a ještě řešila syna, to bych nedala. Nikdo se ničemu nedivil, že jde táta. Doplním v obou případech to bylo dětská nemocnice v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
8.7.26 22:52

@Havlova - asi to být maminka nemusí, ale asi je to lepší. Bratr takhle byl se synem, naštěstí jen jednu noc a připadal si jako blbec. Na pokoji byly 3 děti, 2 maminky a on a říkal, že už nikdy. Matky uražené a dotčené, že tam mají chlapa, nemohou chodit bez atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3228
9.7.26 01:02

@Taara69 Tak někdy to dítě maminku nemá nebo je indisponovaná, někdy musí jít prostě tatinek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty