Hotel 4 hvezdy v ČR, jak to tam chodí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
3.7.13 13:49

@Liskynka
nejsem cune, zachod si po sobe umyju sama… pokojska po me provadi akorat zakladni uklid, za ktery je placena hotelem a ktery si ja platim v cene pokoje.
kdyz jsem polila postel dzusem a volala jsem si o prevleceni v 9 vecer, tak jsem ji spropitne dala primo do ruky a pekne podekovala ( i kdyz ani to neni nutnost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
3.7.13 13:53

@Liskynka to určitě ano, ale mě se třeba stalo, že jsem pokojskému (bylo to v Dubaji, tam to dělají i muži :mrgreen: )dávala spropitné, docela slušné, a on jej odmítl :nevim: ani za svět to nechtěl vzít, prý je to jeho práce a ještě se mi omluvil :jazyk: a stalo se mi to vícekrát, tohle bylo naposledy… Vesměs to tedy byly 5*, takže už to nedělám. Předpokládám, že by z toho mohli mít i průšvih, kdyby se to dozvědělo vedení, nebo jsou tak dobře placení, že to prostě neberou ;)
Jo a jen k tvému příspěvku - po mě ani mé rodině teda nikdo nemusel nikdy odklízet nic z toho, co jsi uvedla 8o kdybych byla takové zvíře, nelezu do luxusního hotelu. Na druhé straně jsem taky potkala pokojskou, která šacovala hadry :cert: takže těžko házet všechny do jednoho pytle - ani v tom dobrém, ani v tom zlém :nevim:

Příspěvek upraven 03.07.13 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 13:53

@mmuerka Ahoj, dělala jsem recepční ve čtyřhvězdičkovém hotelu…buď v klidu, užívej si dovolenou a tohle vůbec neřeš. Lidi chodili oblečení tak, jak jim to bylo pohodlné…Někteří i v županu, pod kterým nic neměli. Je fakt, že do restaurace bys neměla jít v teplákách a roztrhaném tričku, ale jinak neřešit…Zavazadla taky neřeš, i kdybys donesla oblečení v igelitkách tak to může být každému fuk…Jediné, co se opravdu nehodí je, když si hosté nosí své jídlo v igelitkách na pokoj…A co se týče spropitného - pokojské většinou nedostávaly, občas se stalo, ale to šlo většinou o zámožnější hosty…spropitné se dává nejčastěji v restauraci a potom na recepci, pokud jste spokojeni se službami recepční..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
3.7.13 14:12

@Liskynka Myslím, že tohle už je spíše o určitých osobách.
To co jsem viděla na dovolených… zrovna třeba němci - pokoje jak po výbuchu.

Protože kvůli dětem (momentálně mluvím o dovolených) lepíme postele k sobě, tak je pak stelu tak, aby je pokojská nemusela přestýlat a bylo to v jejich stylu.

Nicméně co mě štve je, že ve 4* nejsou na WC štětky. Nevím jestli je to záměr kontrétního hotelového řetězce v Evropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
3.7.13 18:16

@Liskynka Tak ani ja ani pritel nejsme cunata, to fakt ne :) v hotelu se chovame, myslim, dost slusne. A je fakt, ze hajzlik po sobe neumyje jen prase.

@neila píše:
@mmuerka to jen kdyby jste třeba pak na místě zjistili, že vám něco schází :nevim: Jinak přeji hezkou dovču, Lipno je moc krásné :palec:

Dekuju za prani! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
3.7.13 19:37

@-Evka- dělala jsem v hotelu, který byl označený jako nej. hotel roku 12 :dance: :potlesk: štětka na wc byla dokonce na každém pokoji bidet. nedovedu si jako pokojská představit wc bez štětky, ale asi jak říkáš…třeba je to jen v některých hotelech :think: jak říkám 9let toto zaměstnání dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
3.7.13 19:41

@mmuerka přesně jak píšete @-Evka- jde asi o lidi a kdyby jste na některý pokoje vešly nevěřily by jste vlastním očím…a němci jsou nejvíc vonavej národ :palec: :palec: měli jsme na hotelu MS ME v tenise a byla to mláděž na pokojích byl bugr!!! to je fakt, ale dospěláci na pohodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí