Houpete děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jrk
494
31.8.11 10:54

Houpete deti ?

Narazil jsem na tyto dva odkazy:
www.malvik.cz
 www.baby-houpy.cz/

a jaímalo by mě, houpete děti? využili by jste to? Nebo je to podle vás podporování zbytečných blbostí dobrých tak do koše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
31.8.11 10:59

já houpání neuznávám, dítě si zvykne a pak budeš houpat dalších pár let :lol: znám i takové maminy co pak museli chodit dítko uspávat na koleje protože jinak neusnulo. za mě je to určitě blbost kterou nejen že bych nevyužila ale hlavně využít jí ušiju si bič akorát sama na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.8.11 11:00

Škoda, že jsem o tom nevěděla, když byli malincí. No tak kdybych si ještě náhodou pořídila mimčo, jdu do toho. :pankac: Pro mě super věcičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.8.11 11:02

Mě se líbí ten stroječek! To si myslím, že by úspěch určitě mělo, u nás bylo houpání zásadní (měli jsme jen lehátko a museli jsme nohou), na příští koupím nějaký samohoupací či vrnící…

taky to dělá super hluk, u toho se musí dobře spát, ještě bych trochu přidala, aby to vydávalo bílej šum a bude to dokonalý!

Máminu náruč to sice úplně nenahradí, ale ta si taky musí někdy oddechnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
31.8.11 11:03

Nehoupala jsem, za jízdy se kočár houpe sám, tím, jak se jede po nerovnostech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
31.8.11 11:04
martulkasloník píše:
já houpání neuznávám, dítě si zvykne a pak budeš houpat dalších pár let :lol: znám i takové maminy co pak museli chodit dítko uspávat na koleje protože jinak neusnulo. za mě je to určitě blbost kterou nejen že bych nevyužila ale hlavně využít jí ušiju si bič akorát sama na sebe

já synovce taky hodně houpala,ne že by byl navyklý,ale vždycky hned usnul a to se mi líbilo :lol: Jinak já bych si to klidně koupila,když to nebudeš používat 10×denně tak proč ne…nekoukala jsem teda kolik to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
31.8.11 11:04

Tak my jsme teda kluka nehoupali nikdy. Tuhle vychytávku z odkazu vidím poprvé 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
31.8.11 11:05
suik píše:
Mě se líbí ten stroječek! To si myslím, že by úspěch určitě mělo, u nás bylo houpání zásadní (měli jsme jen lehátko a museli jsme nohou), na příští koupím nějaký samohoupací či vrnící…

taky to dělá super hluk, u toho se musí dobře spát, ještě bych trochu přidala, aby to vydávalo bílej šum a bude to dokonalý!

Máminu náruč to sice úplně nenahradí, ale ta si taky musí někdy oddechnout.

tak to jsem měla teda nestandartní dítě, moje malá za prvé nesnese u sebe při usínání nikoho, nikdy by neusnula jako mimi v náručí a nesnesla ani drcající kočár, ale dle mě je to jen tím že nic jinýho ze začátku neznala, takže za mě pokud si dítě naučíte na houpání/nošení tak je to dobrá věc kterou využijete ale z vlastní zkušenosti vím že to jde i bez toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.8.11 11:06

Já mám teorii, že na houpání si dítě naučí matky - takže jsem nehoupala a dítě to nevyžadovalo. Ale braly mě mory, když někdo vzal spokojené miminko na ruky a začal se s ním natřásat ze strany na stranu :cert:

Takže pokud už bych si dítě naučila, tak je to určitě super vynález, když si dítě nenaučím, jsou to zbytečné blbosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
31.8.11 11:08

Tak my bysme to nevyužili, vždycky na to stačilo drkání v kočárku a za tu cenu bych si to nekoupila i kdybych měla mít ruce až na zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
31.8.11 11:11
eseta píše:
martulkasloník píše:
já houpání neuznávám, dítě si zvykne a pak budeš houpat dalších pár let :lol: znám i takové maminy co pak museli chodit dítko uspávat na koleje protože jinak neusnulo. za mě je to určitě blbost kterou nejen že bych nevyužila ale hlavně využít jí ušiju si bič akorát sama na sebe
já synovce taky hodně houpala,ne že by byl navyklý,ale vždycky hned usnul a to se mi líbilo :lol: Jinak já bych si to klidně koupila,když to nebudeš používat 10×denně tak proč ne…nekoukala jsem teda kolik to stojí

no právě že já se snažila nehoupat pro své ulehčení, vždycky jsem malou dala do kočáru a seděla na lavičce nebo jsem jela ale snažila jsem se jezdit po rovném chodníku a bylo to super, pro mě velké ulehčení, jenže pak jsem dala manžovi malou 3 dny po sobě ven v kočáru a najednou malá řev jakmile kočár stál takže jsem jí to následujících 14 dnů odnaučovala a měla jsem z toho pěkný nervy. manža se mi pak přiznal že jí chodil uspávat na dlažební kostky na náměstí nebo uspával přesně jako tento strojek „rychle sem tam“
proto jsem pak seřvala každého z rodiny kdo se jen dotknul kočáru a měl tendenci houpat :lol:

teď to mám u malé tak že spí už jen doma v postýlce ale když jsme někde a musí spát v kočáru tak jsme zjistili že jí pohyb kočáru ruší, mele sebou nemůže zabrat a jakmile se zastaví usne:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
31.8.11 11:12

Víš co, když ti milovaný maličkatý miminko hodně pláče, často, dlouho … jediný, co ho jakžtakž uklidní je houpání (v náruči třeba), tak vyzkoušíš fakt všechno.
U jednich známých jsem viděla výrobek něco na tenhle způsob http://www.youtube.com/watch?… - jakože závěsný obří péro. Měli k tomu přidělanou takovou babmusovou?/ratanovou??? kolíbko-vajíčko … a fungovalo. Jen nevím, co pak dělali, když z toho dítě vyrostlo :think: Ale jako interiérovej doplněk super.

My jsme žádný samohoupadlo nevyužili - houpali jsme v náručí, skákali jsme na míči, pohoupávala jsem v šátku, kočárek máme ultrahoupací, takže tam jsem se nikterak namáhat nemuseli, houpe sám krásně.

P.S.: tady vidím taky něco na pružinu, ale dítě bych do toho fakt nedala 8-o http://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 31.08.11 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
31.8.11 11:12
Angua píše:
Já mám teorii, že na houpání si dítě naučí matky - takže jsem nehoupala a dítě to nevyžadovalo. Ale braly mě mory, když někdo vzal spokojené miminko na ruky a začal se s ním natřásat ze strany na stranu :cert:Takže pokud už bych si dítě naučila, tak je to určitě super vynález, když si dítě nenaučím, jsou to zbytečné blbosti :lol:
:palec: :palec: :potlesk: souhlas, vše je o tom co si matky děti naučí, dítě se nerodí s houpacím instinktem:-)) ale ať si dělají maminy co chtějí, jejich boj potom :mrgreen:

jinak jsem koukala na cenu toho vynálezu mazééééééc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
31.8.11 11:16
Rampepurna píše:
Víš co, když ti milovaný maličkatý miminko hodně pláče, často, dlouho … jediný, co ho jakžtakž uklidní je houpání (v náruči třeba), tak vyzkoušíš fakt všechno.
U jednich známých jsem viděla výrobek něco na tenhle způsob http://www.youtube.com/watch?… - jakože závěsný obří péro. Měli k tomu přidělanou takovou babmusovou?/ratanovou??? kolíbko-vajíčko … a fungovalo. Jen nevím, co pak dělali, když z toho dítě vyrostlo :think: Ale jako interiérovej doplněk super.My jsme žádný samohoupadlo nevyužili - houpali jsme v náručí, skákali jsme na míči, pohoupávala jsem v šátku, kočárek máme ultrahoupací, takže tam jsem se nikterak namáhat nemuseli, houpe sám krásně.

noa co zjistit proč pláče? jasně jsou děcka které prostě jsou uplakanější a opravdu pak člověk vyzkouší vše ale moje malá když se narodila tak ze začátku taky blbě spala, uplakaná a pak jsem zjistila že je to kvůli stravy nesedělo jí kojení a i umělko jsme museli vyzkoušet víc značek, posléze jsme zjistili že jí vadí plyšáci v postýlce, dokonce jsme měli období kdy nesnesla jedno povlečení byli na tom takové červené panenky a ona se jich bála, protože když je neměla tak pohoda ale s nima řev v postýlce úplný hysteráky. samozřejmě že kolikrát je prostě brek z ničeho ale mě pomohlo vydržet a odolat pláči, vzít si mimi k sobě ale nehoupat :palec:

někdy mě dostávají breky mamin jak si stěžují že do 2 let uspávají děcka u prsu, na baloně, v náručí a nevím čím, no ale je to o tom na co si je naučili :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.8.11 11:18

Hmmm, cena vskutku lidová 8-o

My jsme třeba jednu dobu uspávali na rukách, když brečel - ale jenom jsme ho nosili, chodili sem tam a mluvili nebo zpívali - on ležel v klidu, žádné vytřásání duše :lol: A protože máme do města daleko, tak třeba v kočáře na usnutí vyžadoval, aby to jelo - pohyb sem tam ho rozčiloval :lol: Ale to si vlastně taky navykl tím, že to tak prostě většinou bylo…

Já jsem dokonce někde četla, že už když těhule hopsají na baloně, tak že to pak to miminko chce - že je na to zvyklé z břicha a uklidní ho to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí