Hovor z práce - názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2664
9.12.24 10:31

Souhlasím s tím, že ten přístup je neprofesionální a hodně to vypovídá o tom, jak daná firma/vedoucí funguje a jak nahlíží na své zaměstnance. A bohužel, nezlepší se to, pokud takový přístup bude obecně brán jako normální a bude se omlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
9.12.24 12:38

Tyhle řetězce jsou masakr a je to tam běžné. Protože jedou i o víkendech, tak nerozlišují všední den od soboty a neděle. Známému teď také v pátek, když měl mít tento týden krátký, t. j. jen středu a čtvrtek, oznámili, že bude dělat až na sobotu celý týden dvanáctky. Nijak se tam s prodavači nemažou. Ber nebo jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
9.12.24 12:43
@kocourGarfield píše: Více

Nárok na pauzu na jídlo sice máš, ale také tě třeba nikdo nevystřídá, zavřít obchod nemůžeš, takže smůla. Jseš celou dvanáctku o hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
9.12.24 13:37

@Da12 V obchodních řetězcích se čipuje většinou a dohlíží se na přesný časy ( u nás se to kontrolovalo, aby nepřetahovaly i na kamerách). Stejně jako kouření pauzy, aby jich nebylo víc než bylo povoleno … Že by Tě neměl kdo vystřídat si většinou z mé zkušenosti velké řetězce netroufnou, nebo ne v normálním provoze, protože to pak musí někdo došachovat. A při 12 h to už to je hodina …

• Citovat
  • Upravit
6381
9.12.24 15:42

Ten víkend je zvláštní, ale asi to tak v retailu chodí. Nicméně první den bys měla udělat testy na BOZP, měli by ti ukázat hasicí přístroje, únikové cesty, měla bys obdržet OOPP a seznámit se s řízenou dokumentací. Pak bys měla udělat nějaké další testy jako etický kodex, a to co mají korporátní. Pravděpodobně tě bude čekat někdo z HR a budou ti říkat něco o společnosti, organizaci, docházce, ukazovat intranet a systémy. Představí ti adaptační proces. A pak jdeš domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
9.12.24 20:59
@Dollorres píše: Více

8o ani v jednom z krámů at už malinkých nebo marketu jsem tohle fakt nezažila, někomu mě pověsili na krk a makej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
10.12.24 05:28

Tak jaký byl první den v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.24 16:07
@Kristyna19866 píše: Více

Dobrý, jak tu psal někdo výš, BOZP, videa atd do 12 hodin. Odedneska, už jsem pracovala se zaučující.

• Citovat
  • Upravit
2952
12.12.24 01:18

Podobného se mi nic nestalo.
Tam bude člověk jen číslo v systému, moc bych od toho nečekala. Ale odejít se dá vždycky. Tak jestli tu práci potřebuješ nebo ji chceš zkusit, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat