Hovor z práce - názor?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Souhlasím s tím, že ten přístup je neprofesionální a hodně to vypovídá o tom, jak daná firma/vedoucí funguje a jak nahlíží na své zaměstnance. A bohužel, nezlepší se to, pokud takový přístup bude obecně brán jako normální a bude se omlouvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle řetězce jsou masakr a je to tam běžné. Protože jedou i o víkendech, tak nerozlišují všední den od soboty a neděle. Známému teď také v pátek, když měl mít tento týden krátký, t. j. jen středu a čtvrtek, oznámili, že bude dělat až na sobotu celý týden dvanáctky. Nijak se tam s prodavači nemažou. Ber nebo jdi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocourGarfield píše: Více
Nárok na pauzu na jídlo sice máš, ale také tě třeba nikdo nevystřídá, zavřít obchod nemůžeš, takže smůla. Jseš celou dvanáctku o hladu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da12 V obchodních řetězcích se čipuje většinou a dohlíží se na přesný časy ( u nás se to kontrolovalo, aby nepřetahovaly i na kamerách). Stejně jako kouření pauzy, aby jich nebylo víc než bylo povoleno … Že by Tě neměl kdo vystřídat si většinou z mé zkušenosti velké řetězce netroufnou, nebo ne v normálním provoze, protože to pak musí někdo došachovat. A při 12 h to už to je hodina …
- Citovat
- Upravit
Ten víkend je zvláštní, ale asi to tak v retailu chodí. Nicméně první den bys měla udělat testy na BOZP, měli by ti ukázat hasicí přístroje, únikové cesty, měla bys obdržet OOPP a seznámit se s řízenou dokumentací. Pak bys měla udělat nějaké další testy jako etický kodex, a to co mají korporátní. Pravděpodobně tě bude čekat někdo z HR a budou ti říkat něco o společnosti, organizaci, docházce, ukazovat intranet a systémy. Představí ti adaptační proces. A pak jdeš domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
ani v jednom z krámů at už malinkých nebo marketu jsem tohle fakt nezažila, někomu mě pověsili na krk a makej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristyna19866 píše: Více
Dobrý, jak tu psal někdo výš, BOZP, videa atd do 12 hodin. Odedneska, už jsem pracovala se zaučující.
- Citovat
- Upravit
Podobného se mi nic nestalo.
Tam bude člověk jen číslo v systému, moc bych od toho nečekala. Ale odejít se dá vždycky. Tak jestli tu práci potřebuješ nebo ji chceš zkusit, proč ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit