Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj, máme 4,5 měsíční holčičku a chtěla jsem jí pořídit nějakou hudební hračku, nebo něco takovýho, aby to hrálo když to zmáčkne. Má jen samý kousátka nebo chrastítka a to už jí moc nebaví. V krámu mi nabízeli od FP hrající štěně, ale to mi přijde že je na níc moc velký a že neumáčkne sama tlapky a navíc to ani nehraje, ale jen zatroubí.
Poradíte? díky
Ahoj Andy, u nás zatím vede opička na lehátku FP - když se za ni zatáhne, tak hraje… Tak možná něco na podobném principu? Máme ještě tohoto sloníka od FP, ale toho nedokáže zapnout. Ví, že se to dělá tím červeným knoflíkem, plácá do toho, ale nic se neděje. Takže ho to akorát rozčílí a musím to pouštět já ![]()
Máme starší verzi http://www.detskydum.cz/…luxe-294601/, umí to rozehrát, posléze se to dá použít pro sedící dítě a pro stojící, takže široké použití za rozumnou cenu.
Jen manžel říkal, že je to přípravka pro gamblery, vydává to nápadně obdobné zvuky jako hrací automat ![]()
Ahoj. Malé je pět měsíců a jsem na rozpacích..Hrací a vymakané hračky přehlíží jak lány. Lamaze pejsek čmuchá a štěká, chrastí, šustí, opička Lamaze vříská, rachtá a šustí..a nic..nejraději má omyvatelné knihy do vany, které morduje celý den a úplná pecka, která vede hitparádu hraček je obyčejný umělohmotný řetízek na dudlík..takže asi tak..
vzpomínám na starší dceru, která si tak oblíbila umytý kelímek od Perly( ano od margarínu), že jsem dlouho nemusela pořizovat žádné nové hračky..
už tak pomalu přemýšlí, co jí vyberu za nářadí z kuchyně…