Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dnes sem byla v Interspáru v Hradci Králové a cetla tam na jednom krámě ceduli, že tam bude značkový dětský sekáč. Tak sem na to zvědavá ![]()
Tak to jsem taky zvědavá, 90% sekáčů co jsem v HK potkala mělo ceny takové, že se vyplatilo jít koupit nové věci ![]()
Souhlasim s Hanuli, nejlepsi sekac je Tesco, tak jsem ted nakoupila bodycka cca po 30Kc a overalky po 50Kc ![]()
Fakt jo, to jsem teda zvědav ![]()
No ale není nad Tesco ve slevách, že
Předevčírem jsem nakoupila 4 trička, capáčky, vestičku pro malou a stálo mě to dohromady 500,– no prostě žůžo tam nakupovat ![]()
A nezkoušela jste některá sekáčové „akce“ - viděla jsem plakát, že se občas konají na Střelnici, vždy tak 2-3 dny v měsíci. Já občas takhle zavítám na tyto akce u našich na Moravě (hlídá mi mamka, tady bohužel nemám hlídání a malou tam tahat nechci) a dají se najít super věci za pakatel. Zrovna min. týden jsem si tam nakoupila na malou věci od Next nebo George po cca 10-30 Kč a některé jsou jak nové…
Ahoj, jsem nove prestehovana v Horinevsi u hk, je tu nejaka tehulka? Jsem v 7tydnu.
Já jsem přímo z HK, ve 22. týdnu
Tak pokud se vyskytuješ v HK častěji, můžeme klidně zajít posedět, nebo pak na nějaký to cvíčo a tak ![]()
Vyjdes primo rovne z nadrazi a pred sebou uvidis mega svitici ceduli s odejzdy jednotlivych linek, vcetne upresnitka z jakeho stanoviste odjizdi. Stanoviste jsou hned za tim. Jo a jizdenku koupis bud v trafice, nebo primo u ridice, u ridice tusim za dvacku, v trafice o par korun levneji (ale velky ten rozdil neni) ![]()
@Aliik píše:
Vyjdes primo rovne z nadrazi a pred sebou uvidis mega svitici ceduli s odejzdy jednotlivych linek, vcetne upresnitka z jakeho stanoviste odjizdi. Stanoviste jsou hned za tim. Jo a jizdenku koupis bud v trafice, nebo primo u ridice, u ridice tusim za dvacku, v trafice o par korun levneji (ale velky ten rozdil neni)
v trafice za 18 ![]()
Většinou jim prostě hodíš peníze na okenko a vedle na pristroji ti vyjede lístek, vubec u toho nemluví
A pokud pojedeš č.7 tak u řidiče prostě 20Kč ikdyž pojedeš na konečnou, sedmička nevede do druhého pásma.
Ahoj, měla bych prosbu. Zítra jedeme na nákupy do Hradce a Pardubic. Syn (12 let) by chtěl koupit obyčejnou černou mikinu s kapucí na zip. Neměl by jste prosím někdo tip do jakých obchodů se podívat? Kde by jí mohli mít? Nebo aspoň tip na obchod s oblečením pro kluky věk 12+ ? Předem děkuji, za pomoc. ![]()