hraný kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72
9.6.06 08:26

hraný kašel

Dobrý de,
naší malou baví teď posledních 14 dní děsit mě urputným kašlem. Ale když k ní přiběhnu, tak se směje, jako kdyby říkala"Jó super, zabírá to, přiběhli." Není to ale kašel jako při nemoci, ale takový vynucovaný. Myslím si že to dělá schválně, protože se jí nový zvuk líbí a poslouchá, co tím dokáže. Ale zároveň jsme z toho s manželem nešťastní. Až půjdem na kontrolu, tak se raději doktorky zeptám, jestli je zdravá.
Dělalo to i vaše mimi? Zabralo něco, aby to už přestali dělat? Máte někdo stejnou zkušenost?
Děkuji za odpověďi.
Tvítí a Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
427
9.6.06 08:30

No, těžko se to porovnává, ale naše mimi dělá něco podobného. otevře pusu a jakoby si „odkašlává“. Často to dělá v situaci, kdy něco vylumpačí - třeba vysype všechny čaje z krabičky. Myslím, že je to prostě zvukový projev, hra s mluvidly.
Pokud chceš, aby to přestala dělat, tak prostě nereaguj… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
9.6.06 08:33

Tvidi je to uuuuuuplne normalne.
Niekde som to aj citala, myslim, ze v maile z rodiny, co mi chodia vzdy ked maly dovrsi mesiac.
Tam to pisali ale tusim v 10m, ze to deti robia.
A robilo to vela deti aj v diskusii podla veku, kam chodim. Proste len skusa, co dokaze, nieco nove sa naucila.
Nemyslim, ze sa smeje, ako vas dostala, skor ma radost, ze to dokaze, proste sa tesi z noveho zvuku,
SKuste si to nevsimat a ono to zase prejde.
Aj u nas to tak bolo a to obcas kaslal ako keby mal minimalne tuberkulozu :-))
Ked nema ine prejavy choroby (nadchu, teplotu a pod.) tak by som sa neobavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
9.6.06 08:42

tviti, já myslím, že je to normální. Mimčo objevuje nové zvuky. Vítek to taky jednu dobu hodně často dělal, vždycky si odkašlal a pak měl proslov:) anebo začal kašlat okamžitě když někdo jiný kašlal. Vůbec jsem to neřešila a přestal to dělat sám. Někdy ještě ted napodobuje kašláním někoho z okolí. ¨K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
9.6.06 09:05

Míša jednu dobu nekašlal, ale tak jako sípal. Vtahoval vzduch do sebe a vydával zvuky, ktré jsem si vždycky představovala u astmatického záchvatu, ale už ho to přešlo a neděsí mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.6.06 09:21

:D Dělalo. A jaká to pro ní byla švanda, chvíli teda i pro nás. Zabralo až to když sme na to přestali reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.6.06 09:21

Tak přesně tento zvuk - jakoby kašel - nás pustil asi před měsícem :lol: :lol: :lol:
Teď pro změnu vrčí - vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, drrrrrrrrrrrrrrrrrr apod.
Takže, vydrž, přejde to :wink:
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
9.6.06 10:26

Nase Helenka vymyslela to same a kasle si pro radost. Posloucham v druhem pokoji a nebezim k ni, dokud to neni opravdovy kasel. Doufam, ze ji to brzo prestane bavit :)

Bara a Helenka 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
9.6.06 10:33

Naše Viktorka dělá asi od 4 měsíců takové: ehe ehe ehe a když přilítnu tak se děsně chcechtá. drží jí to pořád, i když míň, objevuje jiné zvuky, po kterých přibíhám, tak jsem jí pro blázny :-)

Prckové mají prostě smysl pro humor :P

Adka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
9.6.06 11:24

Jééé, teď jsem si vzpomněla, co dělal náš starší asi kolem 8-mi měsíců:
Vystrčil jazyk z pusy a silně jej stiskl tehdy ještě bezzubými dásničkami. Po chvíli mu jazyk zmodral až zfialověl. Vypadalo to hrozně. 8O 8O
poprvé jsem se vyděsila, že má snad epileptický záchvat 8O 8O 8O .
No, zkouší nás, ta naše zlatíčka :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.6.06 12:23

Ten náš to dělá taky,tak jsem se uklidnila,že v tom nejsme sami :) Taky sípe a hejká a vůbec :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.6.06 18:23

Ahojky,

u nás to kolem půl roku bylo to samé :wink: :lol: :wink:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
10.6.06 17:12

Děkuji za odpověďi. Připravím se tedy na nějaký další trik naší malé Lucinky.Opravdu mi pomohlo přečíst si, že je to docela běžný. To víte, první mimi, nové zkušenosti.
Díky moc a pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
13.6.06 00:59

Nedávno jsem četla, že to miminka dělají!!!!!!!!!!

Náš Davídek dělá to samé, když pláče takovým tím hraným pláčem a na závěr kašle jako by se dusil a když přiběhnu tak se směje, jak mu to zase vyšlo :lol:
A to mu táhne teprve na 4.měsíc a už je takový filuta!!!!
Já stejně i když už znám ten zvuk, tak přiběhnu :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.23 22:16

Náš malej to dělá taky

Můj za 5 dní, 7mi měsíční syn, mi to dělá taky. Ať už třeba si hraje a otočí se a bourá hlavou do gauče, zakasle, obrátím ho, protože zpět ještě neumí, nebo se mu něco nelíbí, zakasle, oblíkám ho, nelíbí se mu to, řve u toho a kašle, nebo v noci ho jdu krmit, špatně si lehne, nelíbí se mu to, kašle, taky takový vynucovany kašel, hraný, už to tak mám snad dva měsíce, někdy zakaslu taky a zasměje se :D no prostě je to sranda, děti to s námi umí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí