Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Angua ahoj tak u vás mají a měnit to zatím nemůžou neb je to prý ještě dobré ![]()
@hanča74 prosím, co u nás, mluvila jsi s někým, jsem taky zvědavá ![]()
@Titty mluvila jsem z nakou paní učitelkou, oni prý na zahradě něco mají ale není toho moc.Tady je podmínka že nemají bud nic nebo mají ale je to staré a musí to dát vše pryč a udělat komplet nové. Zítra nebo ve středu budu ještě volat co a jak.
Ahoj, pokud je to ještě možné, doporučuji mateřskou školu při zš Jihomoravské náměstí 4, Brno. Děkuji ![]()
http://www.zsjihomoravske.cz/index.php/ms
@hanča74 a co u nás? Promiň, se tě ptám už poněkolikáté
U nás kromě pískoviště opravdu nic není. Plechová bouda, sto let stará ![]()
@janca84 jo tam je to opravdu děs, ale zřizovatel školky, takže obec už jedná o dotacích, tak čekají jak to dopadne, když nedopadne tak se ozvou. ![]()
@sayen Prahu má na starosti kolega, tehle týden jezdí Ostrava a tamty kraje a v pátek začne dělat na Praze, tak písnu, kdybych zapomněla tak připomeň ![]()
@hanča74 píše:
@janca84 jo tam je to opravdu děs, ale zřizovatel školky, takže obec už jedná o dotacích, tak čekají jak to dopadne, když nedopadne tak se ozvou.
No to je teda
Místo toho, aby využili šance, tak budou čekat na dotace…
@hanča74 jo a vy jste tu byli?
Jinak moc děkuji za info. Ptali se, kdo doporučil?
@hanča74 píše:
@sayen Prahu má na starosti kolega, tehle týden jezdí Ostrava a tamty kraje a v pátek začne dělat na Praze, tak písnu, kdybych zapomněla tak připomeň
Moc děkuju za info, kdyžtak se připomenu ![]()
@janca84 ne, paní ředitelka mi povyprávěla, ale neřekla od koho co a já se jí ptát nechtěla
ono jestli mají zažádáno třeba kraj nebo obec tak stejně nemůžou dostat jinde, musí počkat jestli jim tamto schválí. Oni už prý žádali kde koho a pořád nic.
@hanča74 a nemůže se stát, že v době čekání na dotaci, kterou třeba ani nedostanou už ztratí šanci i u vás? Já tam „pracuju“ (MD) jako učitelka MŠ a to hřiště bych si za děti strašně moc přála.
@janca84 šanci určitě neztratí, tehle program platí do konce roku na podání žádostí a od ledna 2015 bude zase jiný program od EU. Já to vedu v diáři a pokud by se neozvali tak tam zase cinknu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.