Hřiště pro školky a školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
30.5.14 21:35

@hanča74 Ahoj Hani. Omlouvám se, že se znovu ptám, nevím, zda jsi četla dotaz výše..Volal kolega do MŠ Podléšková? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
31.5.14 09:37

@sayen ahoj,školka v Podléškové je odloučené pracoviště, hlavní školka je ve ve Chmelové. Zřizovatelem je město tak se tam musí domluvit a máme tam jet 9.6 tak dám vědět. :mavam: ale kandidáti na dotace jsou neb tam toho moc nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
31.5.14 09:54
@hanča74 píše:
@sayen ahoj,školka v Podléškové je odloučené pracoviště, hlavní školka je ve ve Chmelové. Zřizovatelem je město tak se tam musí domluvit a máme tam jet 9.6 tak dám vědět. :mavam: ale kandidáti na dotace jsou neb tam toho moc nemají.

Díky, to by bylo super, kdy to vyšlo :). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11887
31.5.14 11:22

@hanča74 a co Louňovice, podařilo se ti sehnat paní ředitelku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
31.5.14 12:48

A co ta Plzeň, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.6.14 00:12
@hanča74 píše:
@Lenka512 ahoj, do Knovízu jedeme příští týden ve čtvrtek :mavam:

Ahoj, omlouvám se, ale zase ta zvědavost… :roll: :mrgreen:
Nemůžu se nějak potkat s paní ředitelkou a jsem zvědavá, jak to dopadlo.
Byly jste tam? Dohodlo se něco??
Díky moc… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
12.6.14 20:35

@hanča74 Ahoj Hani. Jak dopadla schůzka na městské části?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.7.14 10:12

Ahoj zdravím, jestli je ještě možné přihlásit nějakou školku, tak prosím MŠ Holasice, jihomoravský kraj, okres Brno venkov (prosím pozor Holasice u Rajhradu ne Holasice u Lažánek). Hřiště by bylo potřeba… a cokoliv do školky je to u nás trošku těžké. Děkuju moc.
S paní ředitelkou se určitě domluvíte je to velmi fajn paní.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.9.14 21:08

@hanča74 mohu se zeptat ohledbe skolky MS Usmev v Praze??
Pani reditelka se zastupci jednala a vse slo dobre, ale nakonec ji zamitli navrh.. Mohu se zeptat na duvod? Diky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
10.9.14 21:13

@Moni25 Ahoj, já bohužel důvod taky neznám, čez ho nesděluje, ale všichni co jsme nad tím pracovali jsem dost naštvaný. Kolegyně tam volala a chtěla vědět proč zamítli všech 26 školek co se podávali žádosti. Paní předsedkyně komise jí mimochodem sdělila že teď nemají peníze. Poté jsem tedy já chtěla vědět, proč tento program mají stále otevřený a přijímají žádosti, když pak nikomu nic nedají a na to mi nedokázala odpovědět. Nicméně všechny žádosti, které zamítli se budou podávat v brzké době do operačního programu od EU.Hned jak bude spuštěný, my ty hříště z někoho vytlučeme :mrgreen:, nebojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.9.14 00:37
@hanča74 píše:
@Moni25 Ahoj, já bohužel důvod taky neznám, čez ho nesděluje, ale všichni co jsme nad tím pracovali jsem dost naštvaný. Kolegyně tam volala a chtěla vědět proč zamítli všech 26 školek co se podávali žádosti. Paní předsedkyně komise jí mimochodem sdělila že teď nemají peníze. Poté jsem tedy já chtěla vědět, proč tento program mají stále otevřený a přijímají žádosti, když pak nikomu nic nedají a na to mi nedokázala odpovědět. Nicméně všechny žádosti, které zamítli se budou podávat v brzké době do operačního programu od EU.Hned jak bude spuštěný, my ty hříště z někoho vytlučeme :mrgreen:, nebojte

Cože, tak ono se to všechno stoplo??? 8o 8o  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin