Hrozná noc

55
2.10.10 12:40

hrozná noc

zdravim všechny maminky které jsou vyspinkané a odpočinuté protože o mě se to nedá říct.Včera moje dceruška nikolka 6 let měla špatný den bolelo jí bříško takže celou noc proplakala a problinkala.Já jsem 37+5 a snášela jsem to hrozně malej se až moc pohyboval že to bylo k nevydržení a měla jsem hrozné tlaky ve spodku a klepala jsem se a o wc ani nemluvim,to jsem si myslela že snad čurám plodovku.asi to bylo tím že jsem byla ve stresu o starání o dceru.takže noc byla příšerná a i tedka se cítim divně malej už tak neřádí ale ty tlaky mi zustali nejsou tak časté jako večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JANIIICKA
2.10.10 12:50

ahoj ja to znam,kdyz jsem cekala druhou dcerku tak jsem dostala koliku zlucniku,plus dcera horecky a nechtela me ani prasek ani ciipek hruza,ka zimnici vyklepana a to jsem mela taky nak mesic do porodu a navic byly vanoce rano bezva den ne,nastesti dcer prasek vypila v caji ame to preslo ale vecere se nekonala ani za týden jak me byl zle :pocitac: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1141
4.10.10 20:28

snad už je to dneska lepší. Doufám, že budeš mít těch pár dní čas na odpočinek ještě než se vyklube mimi. Přeju ti ať všechno dobře dopadne a budete se těšit už brzy ze dvou zlatíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí