Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdravim všechny maminky které jsou vyspinkané a odpočinuté protože o mě se to nedá říct.Včera moje dceruška nikolka 6 let měla špatný den bolelo jí bříško takže celou noc proplakala a problinkala.Já jsem 37+5 a snášela jsem to hrozně malej se až moc pohyboval že to bylo k nevydržení a měla jsem hrozné tlaky ve spodku a klepala jsem se a o wc ani nemluvim,to jsem si myslela že snad čurám plodovku.asi to bylo tím že jsem byla ve stresu o starání o dceru.takže noc byla příšerná a i tedka se cítim divně malej už tak neřádí ale ty tlaky mi zustali nejsou tak časté jako večer.
ahoj ja to znam,kdyz jsem cekala druhou dcerku tak jsem dostala koliku zlucniku,plus dcera horecky a nechtela me ani prasek ani ciipek hruza,ka zimnici vyklepana a to jsem mela taky nak mesic do porodu a navic byly vanoce rano bezva den ne,nastesti dcer prasek vypila v caji ame to preslo ale vecere se nekonala ani za týden jak me byl zle
![]()
snad už je to dneska lepší. Doufám, že budeš mít těch pár dní čas na odpočinek ještě než se vyklube mimi. Přeju ti ať všechno dobře dopadne a budete se těšit už brzy ze dvou zlatíček.