Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Když ne při polikání, tak vážně nevím ![]()
Možná by doktor věděl víc? Ale jenom možná, oni doktoři jsou dnes totiž hrozně přeceňovaní.
Tak on tam není když má dovolenou ![]()
Koukala jsem na jazyk a ten je normální, bojím se to třeba oteče a dusíme se
![]()
@Anonymní píše: Čau, od včerejška mě bolí krk nevím jak to popsat bolí mě i jazyk jako úplně v zadu co to může být při polikani mi to „zatím problém nedělá“
Ježiš, Heduš, teď zase pro změnu hrtan? ![]()
@Moringa píše:
Ježiš, Heduš, teď zase pro změnu hrtan?
přesně to jsem chtěla napsat, štítná žláza
@Malineka píše:
To mě překvapuje, že tam není, když má dovolenou.
Já bych se nedivila, kdyby tam pro Heduš nebyl nikdy.
Prodělaly jsme střevní virózu a mého muže i syna bolí krk jaký by se tam ve vnitr zuzovalo na polikani zatím dobrý, na dotek taky ale krky máme zúžené
@Anonymní píše:
Prodělaly jsme střevní virózu a mého muže i syna bolí krk jaký by se tam ve vnitr zuzovalo na polikani zatím dobrý, na dotek taky ale krky máme zúžené
Jak to poznáš?
Prosím, zopakuj si vyjmenovaná slova, tohle bolí a to píšu jak prase.
@SweetAmy píše:
@TO_IT co jak poznám bože?? Tak jsem tam měla chybu a??
hahá, ses prozradila, zapomnělas zakliknout anonym
ale my jsme beztak věděly, že jsi to ty,
no tak dnes prostě nebudeš polYkat, najděte si jinou variantu ![]()
@stinga píše:
hahá, ses prozradila, zapomnělas zakliknout anonymale my jsme beztak věděly, že jsi to ty,
no tak dnes prostě nebudeš polYkat, najděte si jinou variantu
Co je to za tro(t)la?
@TO_IT píše:
Co je to za tro(t)la?
to je Heduš - úzkostná panika z nemocí, štítné žlázy a tak - ale AD odmítá, myslí, že se vyléčí z paniky založením minimálně dvanácti diskusí denně ![]()
@Anonymní píše:
Tak on tam není když má dovolenou
Koukala jsem na jazyk a ten je normální, bojím se to třeba oteče a dusíme se![]()
tak do rána bude po vás, ale neboj, bude to bezbolestné ![]()
@vokishka neurazim jen odpovídám na její otázku..;D když mi někdo řekne že jsem trotl tak nebudu držet zobák ![]()
Čau, od včerejška mě bolí krk nevím jak to popsat bolí mě i jazyk jako úplně v zadu co to může být při polikani mi to „zatím problém nedělá“