Hry pro 4leťáka na Android

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
5.7.15 22:19

Dneska jsem mu stahla jedno to duplo a vypadal spokojene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
9.8.18 21:14

Obnovuji diskuzi s trošku jiným dotazem. Hledám nějaké pěkné pexeso na tablet. Máme nainstalované jedno, kde jsou zvířata, ale to hrají pořád dokola.Chtělo by to jiné, ale je jich strašně moc a nevím jaké vybrat. Nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
9.8.18 21:27
@iziwolvie píše:
Obnovuji diskuzi s trošku jiným dotazem. Hledám nějaké pěkné pexeso na tablet. Máme nainstalované jedno, kde jsou zvířata, ale to hrají pořád dokola.Chtělo by to jiné, ale je jich strašně moc a nevím jaké vybrat. Nějaké tipy?

Papírové pexeso už je tabu? 8o Jako, nebuzeruju, jen se ptám.. já myslela, že se na mobilu a pc hrají hry, které nejdou hrát v reálu, ale proč nehrát pexeso papírové? Protože u toho musí být dva lidé a musel by se mu tím pádem někdo věnovat a na pc to může hrát s tím pc sám nebo proč?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.8.18 21:51

Můj tip - nepodporovat závislost na technologiích :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
9.8.18 22:06

V Abecede pro deti od PMQ Software je obsazeno i celkem pekne pexeso. Je to placene. Nevim, pro jak stare dite to chces. Zrovna pexeso mi prijde lepsi jakekoliv klasicke, nebo si udelejte vylet na prazske letiste, kde je soucasti vystavy k 80. vyroci letiste i par hernich prvku pro deti, mimo jine i pexeso :lol:

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.18 22:07

@Andrea.Tom co takhle treba do auta ci vlaku,kde se papirove pexeso dost tezko vytahuje?? :roll: za vsim se hleda problem,to je tady vazne uz dane pravidlo.Btw,i papirove pexeso si muze hrat dite samo ;)

Ale tip bohuzel nemam,nase deti aktualne neba hry na tabletu,a pexeso tuplem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.8.18 22:17

Zkukste Twinxseso od Dreamio Lab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
9.8.18 22:47
@unuděná píše:
@Andrea.Tom co takhle treba do auta ci vlaku,kde se papirove pexeso dost tezko vytahuje?? :roll: za vsim se hleda problem,to je tady vazne uz dane pravidlo.Btw,i papirove pexeso si muze hrat dite samo ;)Ale tip bohuzel nemam,nase deti aktualne neba hry na tabletu,a pexeso tuplem ne.

A zrovna ve vlaku musí dítě hrát takovéto hry? To je pouze výmluva ;) Dítě lze ve vlaku či jinde zaujmout i jinak než PC.. Jak to ty naše matky s námi dělaly, asi seděly na prd.eli ;)

Navíc, nehledám problém ;) Pouze se na to dívám z jiné strany.. To může zde každý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.8.18 23:47

Presne

@Andrea.Tom
@Andrea.Tom píše:
Papírové pexeso už je tabu? 8o Jako, nebuzeruju, jen se ptám.. já myslela, že se na mobilu a pc hrají hry, které nejdou hrát v reálu, ale proč nehrát pexeso papírové? Protože u toho musí být dva lidé a musel by se mu tím pádem někdo věnovat a na pc to může hrát s tím pc sám nebo proč?? :roll:

Přesně tak! Dnes je moderní rodičovství hodit dítěti mobil už do kolibky a nestarat se. Je smutné, že čím dal víc rodičů na to přistupuje. Ale dobré, že se ještě stále najdou i poctiví rodiče… Proč si ty děti dělají, když se jim nechcou věnovat? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
9.8.18 23:52

@Andrea.Tom Představ si, že po celém dni na zahradě, kde jsme hráli člobrdo na PAPÍROVÉ desce, PAPÍROVÉ kvarteto i PAPÍROVÉHO Černého Petra, jsem chtěla doma mít pár minut pro sebe. Tak jsem děckám dala tablet ( už druhý den po sobě! :mrgreen: ), ať si zahrají pexeso. Takže odpadly dohady o tom, že jeden chce pexeso s dinosaury, další s princeznama a třetí hasičské, které máme doma PAPÍROVÉ. Každý dá dvě tři hry a je půl hoďky klid a ticho. Nádhera. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.8.18 05:48
@Andrea.Tom píše:
A zrovna ve vlaku musí dítě hrát takovéto hry? To je pouze výmluva ;) Dítě lze ve vlaku či jinde zaujmout i jinak než PC.. Jak to ty naše matky s námi dělaly, asi seděly na prd.eli ;)Navíc, nehledám problém ;) Pouze se na to dívám z jiné strany.. To může zde každý ;)

představ si, že třeba teď matky s dětmi cestují na delší vzdálenosti ;) A popravdě máš podle metříku ještě malé děti, tak jsem celkem zvědavá, jak dlouho si ve vlaku vystačíš se zabavováním dětí bez elektroniky tak, abyste neobtěžovaly ostatní cestující.

• Citovat
  • Upravit
53190
10.8.18 08:57

@iziwolvie Presne tak.On totiz skodi i ten opacny extrem,prehnane venovani se diteti av stale zabavovani vede k tomu,ze si pak dite neumi samo hrat a vymyslet zabavu.Kamaradka ma takove dite,kdykoli pak neco potrebovala udelat,stala ji mala za zadkem jeste v sesti letech a ptala se,co ma delat,tahala ji za kalhoty a nudila se :roll:

Ja detem klidne uz ve dvou letech na chvili pustila pohadky nebo nejakou hru a svete div se,ted (6 a 3roky) znicehonic vyhledavaji uplne jinou zabavu,jsme porad venku,hraji si spolu s legem,na obchod atd. A neslintaji pak pres rameno kazdemu diteti,ktere si nekde hraje na mobilu (coz vidam dost casto).

Mimochodem,s detmi casto jezdime autem,i delsi vzdalenosti,nekdy jedu sama na chatu,coz je bez zacpy cca 1,5hodiny a verte mi,ze je sakra bezpecnejsi dat jim Albi tuzky,casopis nebo i ten telefon,nez je porad necim zaujimat a zabavovat,aby se nenudily a nestouchaly :mrgreen:

Zkratka vseho s mirou,jako u vseho.uz jsem alergicka,jak se tu nekdo zepta na hru/nejlepsi kojenecke mleko/nejlsi dudlik apod. a sesypou se hned odsuzujici nazory bez nejakeho zjisteni situace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
10.8.18 09:32
@lucenka píše:
představ si, že třeba teď matky s dětmi cestují na delší vzdálenosti ;) A popravdě máš podle metříku ještě malé děti, tak jsem celkem zvědavá, jak dlouho si ve vlaku vystačíš se zabavováním dětí bez elektroniky tak, abyste neobtěžovaly ostatní cestující.

Kvituji s povdekem, casto cestuji vlakem a zpovykane, urvane dite je pro ostatni ocistec, v tom pripade at ziji tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák