Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky měla bych dotaz na majitelky samsungů S4 jaké máte nejčastější poruchy u mobilu??? ten můj má ještě na půl roku záruku už jednou byl na reklamaci, ale bude muset asi znova zase stejná závada při hovoru se často stává, že mě druhá strana buď neslyší vůbec a nebo jako bych byla kilometr od mobilu a o tom jak se seká a dělá si co chce ani radši nemluvím. Zajímalo by mě jestli jste některá měla stejný problém díky moc
@konice20 ahoj mam s4 a mam uplne to same vsichni skym mluvim tak me nekdy vubec neslysi…jinak takhle sem. spokojena ze vsim jen oprava displeje je draha kdyz se ti znici jooo a nefungulr.mi selficko ![]()
Mela jsem dokonce dvakrat a bez problemu. Asi mate spatny signal ![]()
Ahoj, mám s4 už druhým rokem, manžel ještě déle a úplně bez problémů. Ikdyž je fakt, že on je do takovýchhle věciček fanda, takže si můj telefon hned vzal do parády a přeinstaloval okamžitě software. A pokud se seká, tak by to fakt chtělo přeinstalovat, protože to nevidím na nějakou vadu telefonu jako takového.
Presne. Vlastni software. Ty co uz tam jsou, maji tolik zbytecnosti, ktere clovek nepotrebuje a ani nevyuzije a zatezuji telefon, az to neni hezke. Takze za me taky novy software a nejlip cisty android. ![]()
Díky za odpovědi. Budu reklamovat tak dlouho dokud nevratí peníze nebudu přehrávat software dokud je v zaruce. Jinak za ty penize co mě stál jsem čekala vic. A věřím že když se mi nepovede vyreklamovat tak po záruce stejně přestane fungovat.
@konice20 nevim no ale s4 je dost vykonny telefon, tak bud je to vadny kus nebo cinska kopie ![]()