Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj uvitala bych nejake tipy na hry na mobil/tablet pro 4leteho kluka. Ma tam Pou a dalsi kraviny ale rada bych neco co zabavi kdyz potrebuju aby bylo ticho ![]()
PS nezastankyne tabletu apodobne prosim nepiste. Nestojim o prednasky ale o tipy na hry. Dekuji ![]()
Mám zkušenost sice s holkou (která ani není moje
), ale teď jí budou čtyři…
Nejradši má Pou, Moy, Fruit ninja, Dog hotel, jakékoliv střílení kuliček, no a úplný top jsou Talking Tom a Angela.
Jinak je to ale podobný případ, každá hra ji baví chvilku, sice si to umí sama přepnout na jinou hru, ale občas se jí přitom povede nějakou hru vymazat.
![]()
Duplo hry, traintastic (vlacky Chunnigton), lego juniors, kids trains, panda
Nase hraje kouzelny výtah, me se ro zda jako blbost, ale malou to bavi
pak hraje talking tom, sýrový svět, kupodivu ji jde moc dobre i subway surfers to hraju i ja ![]()
Holky jste bozi dekuji. Mam v mobilu jeste nejakou Burger restaurant a to ho bavi docela a vyukove karticky jsou super ![]()
Hry s legem, hry kde vystupuje Pepina (Pepina na prázdninách, Pepina vaří…), Smurf Village, Angry Birds. Talking zvířata ho už nebaví, to tak ve dvou letech.
Momentálně vede člověče nezlob se a před pár měsíci byl hit Minions Rush.
Už si to stahuje sám, se mě neptá
Chtěl by střílečky, ale to nepovoluju.
@Manticora píše:
Hry s legem, hry kde vystupuje Pepina (Pepina na prázdninách, Pepina vaří…), Smurf Village, Angry Birds. Talking zvířata ho už nebaví, to tak ve dvou letech.
Momentálně vede člověče nezlob se a před pár měsíci byl hit Minions Rush.
Už si to stahuje sám, se mě neptáChtěl by střílečky, ale to nepovoluju.
Uz stahuje? To je dobrej
ten nas zvladnul u me v mobilu maximalne koupit do jedne hry mince za realne prachy. Nastesti „jen“ za 200,–
@Ondrášovka.N Stahuje, maže, třídí, přesouvá, ukládá do oblíbených na Youtube… na techniku je fakt dobrej. Za opravdové peníze se taky pokusil něco koupit, naštěstí jsem to zjistila a pak to manžel zablokoval (máme Apple). Na androidu myslím to blokování nejde.
Co zkusit nějaké pexeso nebo Connect dots (snad bude i na android)
@Manticora Na androidu nekoupí nic, pokud nejsou zadané údaje ke kartě. Já si něco koupila a pak to šla vždycky vymazat.
Mně holka hraje green farm 3, ale je fakt, že si nezvládá přečíst úkoly (v aj
), takže spíš jen sklízí, sází a krmí. ![]()
Dcera tam má Angličtinu slova a fráze 10000, pexeso, pak nějakou mluví kočku My Tom a My Angela, o ty se stara. A Mimoně si stáhla.