Hry pro dvouleté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
13.2.11 13:58

Vervyky, to je jak u nás :roll: Auta jsou hit :lol: Tak jsem právě vzala to puzzle, že bude mít něco jiného, ale stejně to stavím já. Totéž s Duplem… :roll: Takže myslím, že ať nakoupíš, co chceš báječného, tak se ti na to stejně může vyprdnout a máš po „vzdělávání“ :lol: :lol: :lol:

Náš malý teď hrozně rád vaří - vezme si misku, vařechu, do toho nějaké kostky nebo tak a míchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.2.11 14:39

Jo jo, zkoušela jsem teď pexeso, chvilku mi podával stejné obrázky ale pak to stejně začal rozhazovat a už je u autíček. Jen bych chtěla hrát si víc s ním :-( ale to asi teprve přijde. Vaření ho také nedávno bralo. Nějak u ničeho nevydrží, jen u autíček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.2.11 15:14
To je normální, buď v klidu. Je dobré, že chceš své dítko vzdělávat. Teď má mozek jako houbu, tak proč toho nevyužít. Ve škole toho bude spoustu, to už bude zahlcen.
Můj dvouletý si v tomto věku nejraději maloval vodovkami nebo ho bavily omalovánky. Jasně, bavily ho autíčka, tak se naučil rozpoznat všechny značky aut ! :) atd.
Je dobré prcky přiměřeně rozvíjet, zaměstnávat mozek, učit se soustředit, byť třeba jen na 5minut.
vervyky píše:
Jo jo, zkoušela jsem teď pexeso, chvilku mi podával stejné obrázky ale pak to stejně začal rozhazovat a už je u autíček. Jen bych chtěla hrát si víc s ním :-( ale to asi teprve přijde. Vaření ho také nedávno bralo. Nějak u ničeho nevydrží, jen u autíček :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.2.11 15:31

Jo, omalovánky u nás jedou ty, co se vymalovávají vodou - vždycky mu dám vodu do mističky, štětec, on si důležitě namáčí, patlá ten papír a říká, že „majuje“ :lol: :lol: :lol: A ono jak to uschne, tak to vypadá i docela pěkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.2.11 17:52
nepř. Alichi píše:
Holky, asi neumím hledat, ale neporadíte mi, kde koupit puzzle s předtištěným obrázkem na dně?
Zakladatelce se omlouvám, že jsem se tu vetřela s dotazem. :kytka:

Radila už Jana. Já jen dodám, že to puzzle, na které jsem dávala odkaz já (výrobce DINO), sice nemá předtištěné obrázky ale má tam obrysy tvarů těch dílků a každý dílek má tvar jiný. Takže i to je veliká pomoc… (v podtatě se to nedá splést :jazyk: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
13.2.11 19:11

U nás od dvou let taky frčí puzzle, Verunka je fakt dobrá a já mám pocit, že kam se v bytě podívám, tam nějaké puzzle leží :roll:
Nu hlavně že jí to baví :potlesk:
U nás jsme se taky barvičky učili ve hře, takže doporučuju :palec: , jinak ji barvy nebavily, ale tohle se jí líbilo. Jednu dobu vyžadovala, aby jsme si hru záhráli každý den. Teď si na ni už tak často nevzpomene, ale když ji uvidí, tak ji hned chce hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
13.2.11 19:48

Tak u nás právě teď nejvíc frčí modelování a čtení z knížek :)a celý den si povídáme o běžných věcech, co děláme… Ale jsem ráda za toto téma a i za dobré tipy na nákup, třeba o puzzle jsem už také přemýšlela, ale říkala jsem si, že je na to Terezka ještě malá, ale jak čtu, tak zkusit to můžu, nebo i to pexeso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
13.2.11 20:12
Wiolla píše:
nepř. Alichi píše:
Holky, asi neumím hledat, ale neporadíte mi, kde koupit puzzle s předtištěným obrázkem na dně?
Radila už Jana. Já jen dodám, že to puzzle, na které jsem dávala odkaz já (výrobce DINO), sice nemá předtištěné obrázky ale má tam obrysy tvarů těch dílků a každý dílek má tvar jiný. Takže i to je veliká pomoc… (v podtatě se to nedá splést :jazyk: ).

Fakt? Obrysy? My máme Puzzle od Dina, podobný tip, jako ve Tvém odkazu. Máme Maxipsa Fíka a Krtečka a žádné obrysy tam nejsou. A nejhorší je, že když se zeptám prodavaček, tak ony neví,je to zatavené ve folii. Teda pokud se nejedná vyloženě o nějaké malé hračkářství, kde tím prodavačky žijí aby si udržely klienty :-)S obrysy budu shánět, to by se mi líbilo. Naši malou puzzle moc baví, poskládá už 24 dílků krtečka normálně z krabice, ale to puzzle zná. „Cizí“ puzzle tohoto typu bez žádné pomoci neposkládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.2.11 22:57
Jana206 píše:
Wiolla píše:
nepř. Alichi píše:
Radila už Jana. Já jen dodám, že to puzzle, na které jsem dávala odkaz já (výrobce DINO), sice nemá předtištěné obrázky ale má tam obrysy tvarů těch dílků a každý dílek má tvar jiný. Takže i to je veliká pomoc… (v podtatě se to nedá splést :jazyk: ).
Fakt? Obrysy? My máme Puzzle od Dina, podobný tip, jako ve Tvém odkazu. Máme Maxipsa Fíka a Krtečka a žádné obrysy tam nejsou. A nejhorší je, že když se zeptám prodavaček, tak ony neví,je to zatavené ve folii. Teda pokud se nejedná vyloženě o nějaké malé hračkářství, kde tím prodavačky žijí aby si udržely klienty :-)S obrysy budu shánět, to by se mi líbilo. Naši malou puzzle moc baví, poskládá už 24 dílků krtečka normálně z krabice, ale to puzzle zná. „Cizí“ puzzle tohoto typu bez žádné pomoci neposkládá.

Tak jsem to šla ještě jednou hledat na webu a přesně konkrétně máme toto:
http://www.centrshop.cz/…kupKat1r.php ..a tam jsou ty obrysy, takže dítko skládá ty dílky na ty obrysy.
(Je to pan opravář, co si veze nářadí - akorát náš malej to nechápe, že je to nářadí a třeba oranžovýmu šroubováku říká mrkvička. Stojí nad stolem a hledá dílek: „Kde je mrkvička? Kde je, kde je?“ :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.2.11 22:58
Angua píše:
Jo, omalovánky u nás jedou ty, co se vymalovávají vodou - vždycky mu dám vodu do mističky, štětec, on si důležitě namáčí, patlá ten papír a říká, že „majuje“ :lol: :lol: :lol: A ono jak to uschne, tak to vypadá i docela pěkně :lol:

To zní zajímavě. To by malýho určitě ukrutně bavilo… Oblíkáš Samíka do pláštěnky a na stůl dáváš igelit? :lol: A nebo jak to děláš, aby voda nebyla všude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
13.2.11 23:07

u nás ještě od babičky oblíbené kouzelné malování - bílý obrázek, který když se potře vodou tak vyleze obrázek. Po uschnutí lze použít znovu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
14.2.11 09:56

my mame vyskousene pexeso ze dreva pojd si hrat je to stil clovece nezlob se ale misto pocitani jsou jak na kostce tak na hraci plose obrazky navic nasi malou bavi knizky s rikankami :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
14.2.11 10:27
Panuška píše:
u nás ještě od babičky oblíbené kouzelné malování - bílý obrázek, který když se potře vodou tak vyleze obrázek. Po uschnutí lze použít znovu. :wink:

jéé, to může bejt dobrý, o tom jsem neslyšela a ani to neviděla. Asi se budu muset pořádně projít po nějakým velkým hračkářství a prozkoumat, co vlastně všechno mají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.2.11 12:39
marty2010 píše:
Panuška píše:
u nás ještě od babičky oblíbené kouzelné malování - bílý obrázek, který když se potře vodou tak vyleze obrázek. Po uschnutí lze použít znovu. :wink:
jéé, to může bejt dobrý, o tom jsem neslyšela a ani to neviděla. Asi se budu muset pořádně projít po nějakým velkým hračkářství a prozkoumat, co vlastně všechno mají :mrgreen:

no u nás mají krámek s výtvarnými potřebami a mají to tam - je to tohle http://www.kouzelnyhrad.cz/…lne-malovani

ale na netu jsem teď našla i toto http://www.knihycz.cz/…vena--P16782 což je teda podstatně levnější. V tom našem balení je asi 8 ks obrázků ale velikosti pohlednice. K tomu tužka do které se dává voda, ale zatím používáme štětec,tužka je na ní ještě těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.2.11 13:18

:potlesk: holky tak to kouzelné malování mě nadchlo. Já znám jen takové ty omalovánky, že se to vodou vymaluje,ale už natrvalo, ale tohle je fakt super asi pořídím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí