Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Moc prosím o radu. mám telefon HTC 310 a nejde mi zadat heslo a´č jsem na 100% přesvědčená, že je správné. Když jsem ho zadávala psala jsem pomalu a také je tam ta ověřovací část. Jenže ouvej heslo prostě nejde zadat
Nevíte, co v takovém případě mám dělat? když sem mi to stalo na starém telefonu (tam jsem měla heslo gestem a když se telefon seknul a heslo nešlo zadat stačilo zadat heslo na gmail účet, ale tady se nic nenabízí ![]()
@Bomer píše:
Ano mně klepne za chvíli musím na vlak a ještě toto
Zkouselas restartovat?
Vyndala sem obě dvě a nic
tak sem vytáhla starý telefon a budu doufat, že někdo z mým spolužáků rozumí telefonům
kdyby vás někoho cokoli napadlo prosím piště, přihlásím se ze školy ze starého telefonu
teď musím na vlak ![]()
To je naprd, snad se to podari zprovoznit, zkus prodejnu mobilu, treba budou vedet.. drzim pesti ![]()
Vůbec ti neporadím ale mám v plánu si mobil teď kupovat, je dobrý? ![]()
Asi nezbyde než dát kompletní restart telefonu, tzv. hard reset… Pokud máš kontakty na SIM a veškeré média na kartě, tak to tak nebolí, ale všechno, co nemáš někde na úložišti, se smaže
v servisu udělají to samé a ještě vyplázneš pětikilo…
Tak jo tvrdě sme ho ve škole restartovali a jede
naštěsti sem měla většinu věcí na SD kartě
ale i v ak sem přišla o pár věcí co mě mrzí ![]()
@Jarr je docela fajn, ale jednu velkou nevýhodu vidím v tlacitkach (šipka zpět, hl obrazovka) na plose, dole je místa dost a oni tím zmensi displej ![]()
@Jarr píše:
Vůbec ti neporadím ale mám v plánu si mobil teď kupovat, je dobrý?
jsem s nim velmi spokojena.. jedina nevyhoda je ze nema blesk, jinak velka laska ![]()