Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No ty už jsem právě četla, tam lidi hodně píšou že se seká atd…
Ale zase jinde jsem četla jak je výbornej, tak ted nevim ![]()
G300 je starej model s androidem 2.3 a jednojadrovym procesorem, nástupce g300 je Y300 (3150kc) a za skoro stejné peníze koupíš model g510(3950kc)
@martin 35 píše:
G300 je starej model s androidem 2.3 a jednojadrovym procesorem, nástupce g300 je Y300 (3150kc) a za skoro stejné peníze koupíš model g510(3950kc)
super díky ![]()
Pro sebe bych si koupil g610 na cinskejch webech stoji cca 200USD ale v ČR ještě není jeho výhoda je že má víc RAM
G300 se automaticky aktualizuje na novej Android. Ale jinak ja bych si ho teda uz nekoupila (a asi nic od tyhle znacky, leda by to melo o hodne lepsi RAM), protoze pokud ho nerootnes, tak je tak pomalej, ze se to neda, a rootnout Huawei neni takova sranda…
Ahoj
nemáte někdo nějaký program do PC, který by mi umožnil stáhnout sms z mobilu?
Měla jsem takový program u nokie i u sony ericson a bylo to k nezaplacení. Stáhla jsem si tam všechny sms a mohla si je kdykoliv přečíct a v mobilu jsem měla místo.
Ted jsem i stáhla nějaký program na Huawei, ale ten to dokáže jen zálohovat a nemohu si ty zprávy přečíst bez toho, abych je zase nemusela dostat do mobilu.
@AngelLilly
Pokud nikdo neporadí nic lepšího, tak ten soubor se zálohou nakopíruj do PC a otevři ho třeba v poznámkovým bloku, mně to takhle přečíst jde, ale není to samozřejmě ono.
![]()
Ale nějakej program určitě existovat bude.
![]()
@Heineken Já právě nevím jak na to
on ten soubor je v PC uloženej, ta záloha. Ale nevím jak to otevřít
protože to mi nejde ![]()
Jako ten program pro nokii a sony ericson byl fakt super, všechny sms byly v nem a i když nebyl pripojeny mobil, tak jsem ten program otevřela a zprávy si mohla pěkně přečíst…
@AngelLilly
Mně to dělá soubory. XML a můžu je tevřít v poznámkovým bloku.
![]()
Tak zkus pohledat něco na internetu, něco existovat musí.
Ale já to nepoužívám, tak nevím, já jsem si SMS jen zálohoval, když jsem nahrával do telefonu novej soft, ale nakonec jsem to ani nepotřeboval, všechny SMS mi zůstaly.
@Heineken Já mám v mobilu přes 7000 sms, chci si je z mobilu vymazat, ale zároven je chci mít schované.
Právě jsem už hledala a nic ![]()
Synchronizuj si účet s Googlem (stejně ho tam musíš mít, když máš Android), a pak to zálohování jde nastavit.
@AngelLilly
Tak to já ani nevím jak SMS spočítat, ale vím že jen z jednoho telefonního čísla jich mám několik tisíc.
![]()
Ale na Google Play něco přece musí být, chce to jen vyzkoušet, teď jsem tam koukal a je tam myslím SMS to text, tak to by snad mohlo fungovat.
![]()
Já mám SMS Backup & Restore a soubor z něho v PC otevřu.
@Heineken Tak me to mobil píše kolik mám s kým sms a pak v tom programu vidím i celkový počet sms ![]()
Každopádně v této věci jsem naprostý neználek
![]()