Hubnutí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Niky23
18.1.10 14:45

Ahoj, z vlastní zkušenosti můžu doporučit http://www.hubnete.cz/volfova. Jedná se o poradce z Centra zdraví a regenerace. nabízí hubnutí pomocí produktů na přírodní bázi, tudíž je lze používat i při kojení. Já si oblíbila koktejl vanilka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.14 15:00

Ahoj,
začnu asi tím, že jsem nikdy nebyla nijak extra hubená, ale v posledním roce po porodu jsem přibrala neskutečných 23 kilo :,(. Nesnáším své tělo a připadám si v něm jako ve vězení. Začínám slýchat už i od ostatních, že jsem nějak přibrala, že mám velký zadek a podobně…

Před měsícem jsem si řekla, že to takhle už nejde. Začala jsem si dávat malé snídaně a obědy a pak už nejím a odpoledne cvičím sedy-lehy. Na to, abych pravidelně něco delšího cvičila nebo jedla vyváženě nemám výdrž. To radši nebudu jíst a k tomu si zacvičím jen ty sedy lehy.

Za ten nějaký měsíc a kousek jsem zhubla 15 kilo, ale pořád je to málo. Jsem ve fázi, že někdy nemám ani na ten oběd chuť a nedám si ho. Vážím se každé ráno a když vidím, že je tam vždy menší a menší číslo, tak mám ze sebe radost. Je to jediná věc, kterou jsem kdy zvládla a jsem za to ráda. Jenže furt nejsem na mé vysněné váze. Chci být tou dokonalou a krásnou ženou, chci být atraktivní pro mého muže, chci být atraktivní pro okolí, aby si ti, co mi teď řikají, že mám velký zadek a jsem tlustá, mohli za nějakou dobu říct, páni, ona zhubla a je teď krásná.

Já ani nevím, proč to sem píšu, ale na jednu stranu mám v sobě nějak prázdno a připadám si jak tělo bez duše, i když mě na jednu stranu naplňuje syn a muž, kterého miluji a to je asi také ta hlavní věc. Nechci, aby si ostatní řikali, co to má syn za tlustou mámu a i ženu.

• Citovat
  • Upravit
11370
6.6.14 15:07

Hubnutí je na měsíce a na roky. Ne na měsíc. Podle mě jsi zhubla strašně moc a zaděláváš si na jojo efekt. Já hubnu 2,5 kila měsíčně a přijde mi to v pohodě. Tohle je mazec… :-/ spíš si dej dohromady psychiku.

Příspěvek upraven 06.06.14 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
6.6.14 15:08

Chápu Tě, mám po porodu podobný problém, i když u mě to je teda „jen“ 7 kilo navíc. Nicméně jsem přesvědčená, že momentálně jíš extrémně málo. Tak si akorát definitivně rozházíš metabolismus a může nastat rychlý jojo efekt, nebo nedej bože si vypěstuješ poruchu příjmu potravy. Tohle fakt není dobrá cesta…nejíst. Problémy se sebevědomím bych řešila s psychologem nebo jiným odborníkem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 15:43

@mejdylko Však já takhle nehubnu jen měsíc. Vidím, že kila jdou dolu, tak to budu dělat co nejdýl. Nehodlám začít jíst jako předtim, takže jojo efekt ne.

• Citovat
  • Upravit
21896
6.6.14 15:50
@Anonymní píše:
@mejdylko Však já takhle nehubnu jen měsíc. Vidím, že kila jdou dolu, tak to budu dělat co nejdýl. Nehodlám začít jíst jako předtim, takže jojo efekt ne.

Ale ty ted hladovis.Az zacnes zas jist, i kdyz to bude zdrave a malo, telo zacne chamtit a priberes i z mala. Takto velky vahovy ubytek za mesic je velmi neprospivajici. Zadelavas si akorat na problemy. Chapu, ze ubyvajici vaha je velkou motivaci, ale ne takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.6.14 15:51
@Anonymní píše:
@mejdylko Však já takhle nehubnu jen měsíc. Vidím, že kila jdou dolu, tak to budu dělat co nejdýl. Nehodlám začít jíst jako předtim, takže jojo efekt ne.

ale ty tam píšeš, že jsi těch 15 kilo dala dolu za měsíc a kousek. Takže za jak dlouho jsi to zhubla? Já mám dole 13 kilo za 3 měsíce a je mi skvěle. Ale už ty 2 měsíce hubnu opravdu jen 2,5 kila měsíčně. Chce to vytrvat, čekat na výsledky a nesesypat se hned za měsíc, že to všechno hned není pryč. Dyť ty kila jsi taky nenabrala za týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.6.14 16:06

Precti si denicek o hubnuti od @mejdylko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.6.14 16:08

@kaja00 díky za reklamu :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.6.14 16:18

@mejdylko :mrgreen: Nemas zac, denicek je fakt fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.6.14 16:35

@kaja00 tak děkuju… za měsíc plánuju další :D snad to v těch vedrech do tý doby přežiju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.6.14 16:35
@mejdylko píše:
ale ty tam píšeš, že jsi těch 15 kilo dala dolu za měsíc a kousek. Takže za jak dlouho jsi to zhubla? Já mám dole 13 kilo za 3 měsíce a je mi skvěle. Ale už ty 2 měsíce hubnu opravdu jen 2,5 kila měsíčně. Chce to vytrvat, čekat na výsledky a nesesypat se hned za měsíc, že to všechno hned není pryč. Dyť ty kila jsi taky nenabrala za týden ;)

No ono také hodně záleží na počáteční váze. Pokud je někdo opravdu hodně při těle, stačí jíst poloviční porce, než jsi byla zvyklá a máš 10,15 kilo za měsíc dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.6.14 16:39

@krtek7489 tak já to vím… sama jsem začínala na 135 kilech a za měsíc jsem dala dolu 7,5 kila. Ale 15 mi přijde opravdu hodně. Teď se to opravdu zastavilo a jedu těch max 2,5 kila za měsíc. ;) já zas naopak musela na jídle přidat. Jedla jsem jen 2× denně a nezdravě. Teď jím 5 denně, víc, ale zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.6.14 16:46

@mejdylko tak jasně, časem to jde pomaleji a pomalej. Ale podle sebe vím /stejně jako ty :) / že první 2 měsíce to jde u hodně tlustých jedinců fofrem. U mě fakt stačilo jíst půlku, toho co jsem žrala :mrgreen: A za 5 týdnů 16 kilo dole ani nevím jak. A mojí mamče se podařilo zhubnout 16 kilo za 6 týdnů na diabetické dietě 9/175 g uhlovodanů. A taky to šlo v pohodě, jen jedla pravidelně a přesně si odvažovala všechno co jedla podle diety co dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
6.6.14 16:47

Tak jako dát si malou snídani, malý oběd a pak už dál nic nejíst prostě je hladovění!!! Zakladatelko, dělej jak myslíš. Důsledky extrémně rychlého hubnutí mimojiné jsou: ztráta menstruace, ztráta chuti na sex, deprese, zimomřivost, lámavost nehtů, kazivost zubů, velké vypadávání vlasů, nepěkná našedlá barva kůže. Něco o tom vím, uvažovala jsem podobně jako ty (v 16 letech) a nakonec pár let bojovala s anorexií. A to bývá jen začátek. To co jsi napsala bych chápala u puberťačky, ne u dospělé ženské, která už má dost rozumu. Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí