Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To nemůžeš vydržet navždy, takže se kila vrátí, doporučuji se začít stravovat zdravě, naučit se, jak si správně sestavit jídelníček, který zvládneš dodržovat už napořád. Potom půjdou kila dolů sice pomaleji, ale váha Ti potom už zůstane, teď totiž nehubneš tuk, ale vodu a svaly. A jen a pouze svaly Ti pomůžou spotřebovat energii, kterou přijmeš v jídle. Takže potom půjde váha nahoru, mnohem rychleji a hlavně mnohem výš, než jsi měla předtím.
Děláš nenormální blbost, takhle se opravdu nehubne… Jíš málo a tělo si při první příležitosti, kdy se dostane k jídlu všechno uloží do zásoby. A jestli máš v plánu takhle jíst napořád, tak to tady moc dlouho nebudeš a nebo jo, ale budeš vypadáš zbědačeně, že bys raději byla tlustá. Jestli jsi odhodlaná zhubnout napořád, poraď se s odborníkem na výživu. Myslím, že i spousta holek tady by ti poradila a sestavila jídelníček na míru.
Holky, chci se zeptat, není tu nekdo, kdo by potřeboval zhubnout dost kilo a bral by kamaradku na podporu alespon v te virtualni sfere? Vite takove to podporovani se v tom si zacvicit, ve zdravejsim jidle, ale i v osobnim si postezovani, pac psychika je az na 1.miste..? Ale zaroven i na priznani si lenosti a prohresku beze strachu..?
@Veru1987 no prave, ja taky.. Mam super kamaradku, ktera tenhle styl jede presne, ale je neuvěřitelně zasadova a mne to chybi.. A rikat nekomu, kdo by potreboval spis pribrat, ze ja, ackoli mam tolik kg navrch, se nemuzu k necemu dokopat, je mi trapny
tak jsem si rikala, jestli by nechtel tady se mnou nekdo zacit s tim jarem..
@AVL18 Ano taky mi chybí ta zásadovost… No taky si říkám že začnu s jarem ![]()
@Jindrova25 @Veru1987 holky, zkusila jsem zalozit skupinu, hubnuti bez predsudku, nevim jak to funguje, tak se zkuste pridat ![]()
Ráda bych se zeptala, jestli někdo nezná autorku toho příspěvku z instagramu. Bohužel mám jen tuto část :/. Jedná se o příspěvek, kde se řeší negativní dopady kalorického deficitu. Prosím o pomoc ![]()