Hubnutí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
2.2.05 20:55

hubnutí ....

Ahoj maminky,
ráda bych se vás zeptala, jestli někdo neznáte zajímavé stránky, nebo i tipy o hubnutí … Jsem 7 měs. po porodu a docela ráda bych( ne nějak moc drasticky) shodila pár kileček (no málo to zrovna není … před těhotenstvím jsem měla o 15 kg míň, ale stačilo by mi i 10kg 8), protože kojím …
Zatím jsem se koukala na žena-in a tam mi to zrovna nepřijde moc pravé …
Nemáte někdo prosím nějaké tipy???? Předem díky .. Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
334
2.2.05 21:43

Ahojky Zuzko,

jsem sice po porodu teprve 3měsíce, ale taky bych brala nějaké to kilo dolů. Protože zatím plně kojím, nedokážu zjistit, zda nějaké cvičení nemůže zapříčinit ztrátu MM. A k tomu jsem krapet i lenoch! :(
Slyšela jsem něco o fitcentru Factory na Smíchově. Je tam toho prý spousta… Držím palce, ať něco najdeš, co ti bude vyhovovat a ať se klilečka ztrácí před očima! A pevné nervy… :)

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
2.2.05 22:55

Ahoj,holky.
Kamaradka pribrala za tehotenstvi 8kilo.Jen 4nechala v porodnici a zbytek shodila az po roce,kdyz prestala kojit.
Ja jsem zase opacny pripad ,ktery shazoval pri kojeni.Pribrala jsem v tehot.9kilo a do pul roku dala dolu 15.Muj syn byl a je hrozne zravy,takze jsem vstavala 5krat za noc kojit -do 11mesicu.Spal mi jen venku,takze denne 3-4hod.prochazky s kocarkem.A jediny dobrovolny sport,ktery jsem u toho provozovala,bylo 1krat tydne plavani.
Pokud vam kila nejdou dolu,budte v klidu.Treba jste pripad me kamosky.A jestli ne............Za ty nervy a stresy,ktere mi pomohly zhubnout to nestoji. :! :) S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.2.05 23:08

Ahojky dámy, taky jsem neštastná ze svého těla, které díky těhotenstvím přibralo hezkých pár kil navíc o které ale vůbec nestojím. Brouzdala jsem po internetu a našla stránky www. STOB. cz . Celkem mi to s nima jde. Zhubla jsem 1 kilo za měsíc a dostala pochvalu, že je to prý tak akorát. Začaka jsem taky jednou týdně cvičit aquaaerobik a cítím se fakt dobře :lol: Hodně pevné vůle a hlavně kojit tak to je mé prozatimní heslo, kdyby jste ale někdo věděl o zkratce tak sem s ní . Budu vám fakt vděčná. Catharine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
2.2.05 23:13

Zkratka to není, ale pro mě lenocha taky dobrý :) http://www.ikar.sk/sipeky/
Kdo cvičí, s tím to dělá zázraky. Hlavně u tohohle systému nic nepočítám, nevážím, nemám hlad, nemám pocit, že držím dietu. Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.05 23:50

Ahoj holky
nic si z toho nedělejte,jste chvilku po porodu,ještě k tomu kojíte tak to jde těžko se nějak omezovat.Já zhubla až když bylo malýmu 1,5 roku.To je potom tělocviku :lol: ,pořád lítat za nim,jen co si sednu,už zase něco chce.Ale je fakt,že jsem i trochu omezila jídlo ale cvičit se mi už nechtělo a ani jsem vlastně nemusela.
Tak neklesejte na mysli!určitě zhubnete,ikdyž asi ne hned
Ahoj Dadka

• Citovat
  • Upravit
43
18.2.05 13:54

Ahoj Zuzko,
jsem 15 týdnů po porodu, plně kojím a mám pouze o 4 kg víc než před těhotenstvím. Běhěm těhotenství jsem přibrala 22 kg. Musím říct, že jsem měla obrovskou hrůzu jak se těch kil zbavím. Začala jsem cvičit asi 2 dny po porodu a cvičím každý den 15-20 minut. Nejím později než v 18 hod. Na pár týdnů po porodu jsem omezila sladké (toho jsem měla během těhotenství až dost) a tučné jídla. Jinak jím všechno (s ohledem na kojení) a piju hodně tekutin. Průměrně za měsíc zhubnu kilo. Je to trochu dřina, ale stojí mi to za to. Všeobecně se považuje „tlustá“ ženská na mateřské za normál, ale já jsem chtěla dokázat (nejen sobě), že i ženská na mateřské může být sexy a štíhlá.
Hodně úspěchů při hubnutí.
Klarisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
18.2.05 14:35

Já po porodu zhubla jaksi také samovolně - ani mi to nepřišlo. když jsem ovšem nastoupila do práce, kde je jediný pohyb cesta do auta z kanceláře, neomezený přístup do kantýny a po cestě (samozřejmě autem) do práce pekárna s fantastickými krosánky…Po třech měsících jsem nebrala tři kila a uvědomila si, že to zhubnutí po porodu až tak samovolné nebylo. občas jsem šla běhat - na odreagování od dítka, občas kolo, jídla dost málo, kojení. To vše nástupem do práce odpadlo, hlavně kvůli času. jen zacvičit si občas musím, protože sedavé zaměstnání je mor na záda… takže momentálně mám takový lehký půst, sladkosti maximálně jednou do týdne, chleba pokud možno nahradit raciem, místo krosánků na snídani polívku do hrnečku s raciem, nebo jogurt s tímtéž, oběd velmi střídmý, na svačiny ovoce typu pomeranč, jablko, k večeři zelenina, a tak. ono to vážně funguje, po 14 dnech nemám pocit, že musím sníst celý vesmír, nemám chutě na sladkosti. metoda edity sipeky je fajn, ale ne každý přijde na to, že jíst po 4 hodinách nestačí. Je to možná trochu drsné, ale žádný zázračný prostředek není, jen rovnice příjem<výdej, ta vede k úspěchu. Klarisa je zářný příklad :-)

Mám pocit, že dnešní mladé mamky o sebe víc dbají, vyloženě obézní maminky vídám málokdy. Spíš převažují štíhlé, třeba i s povislým bříškem, ale problém vyložené obezity má málokterá. Vlastně žádnou takovou neznám. krásným a zdravým tělům zdar :-D

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
18.2.05 14:40

Ahoj Klariso,
ty seš teda dobrá!klobouk dolů!Já nabrala stejně co ty(a to mi sladké nechutná,ani v těhu jsem to nejedla),ale to cvičení stíhám až ted,to je malýmu 10měsíců.Po porodu jsem brečela,jako velryba.Myslím,že to bylo horší,než celý porod.Připadala jsem si jak kolos,který nic nestíhá.A do ničeho se nevleze.(Nikdy jsem neměla problémy s váhou,žádný diety, od 18-27 let jsem vážila stejně.)Sestra mě uklidnovala,že do roka je to pryč.A hurá!Už mám dávat dolů jen 1kg.Je fakt,že kojíme jak o život,ale hubnu jen,když několikrát v noci vstávám a nevyspím se.poslední dva měsíce malý spal do rána, ted během dvou týdnů kojím 4× v noci a hned jsou 2kg dole.Aspon něco.Musím se smát,když někomu připadá 9kg přibraných v těhu moc.Tam se člověk o shazování nemusí asi tak snažit,jak my… 8),když nechá většinu v porodnici.Jinak,hormony jsou potvory :evil: a nevíme,co nás čeká :lol: při dalším baby.Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.05 19:08

Ahoj holky,
nechci vas kojici strasit,ale obycejne se stava,ze jakmile prestanete kojit,kila muzou jit i nahoru (nejenom dolu,jak vsecky doufate),ani nebudete vedet jak.Bohuzel.

Martina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.2.05 19:30

Ahoj, můžu potvrdit, co píše Martina, já přibrala cca 15 kg, 8 jsem nechala v porodnici a dalších 7 jsem schodila asi do 3 měsíců úplně bez problémů. Jenže jak jsem byla zvyklá kojit a neomezovat se, tak se mi to pak dost nevyplatilo, když jsem postupně přestávala kojit. Za nedlouho jsem se dostala na váhu se kterou jsem odcházela z porodnice. Teď jsem 2 roky po porodu a na podzim už jsem se odhodlala, že to prostě takhle dál nejde, udělala jsem si na sebe čas, 3× týdně cvičím AE, přihlásila jsem se do STOBu a zhubla jsem 5 kg takřka nenásilně. Teším se na léto, že budu zase vypadat! Skutečně jediné, co je pro mě zaručené je NEŽRAT a CVIČIT, jinak to prostě nejde!

ahoj Katyna

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.2.05 20:59

Ahoj holky,

já tedy jsem přesně opačný případ a nejsem sama!
Kojím už 20 měsíců a neschodím nic ať se snaží jak se snažím.
To samé jsem měla se synem, dokud jsem kojila tak jsem nehubla a jak jsem kojit přestala tak jsem do 3 měsíců měla svojí váhu, toho jsem ze zravotních důvodů kojila jen půl roku.
Dceru kojím 20 měsíců a jsem jak koule, tak pevně doufám že až přesatanu kojit tak to půjde zase rychle dolů!

Vemte to v úvahu vždyť i vy můžete být ten typ ženy která to shodí až po kojení, v mém okolí je jich spusta!

Hubnutí zdar!

• Citovat
  • Upravit
879
20.2.05 22:29

Ahoj!
Já jsem teď podruhé těhu, jsem ve 32tt a už mám 11kg nahoře!Docela mě to děsí.poprvé jsem přibrala 14kg, ale zhubla jsem je až po 1/2 roce, kdy jsem přestala kojit (po porodu jsem měla +6kg).A to jsem musela cvičit a hlídat se (nebo se aspoň snažit). :( Nedovedu si představit běhat kolem dítěte a ještě dodržovat nějakou dietu, pravidelně cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.2.05 23:22

Ahojky, já jsm se přihlásila do korespondenčního kurzu hubnutí na www.zhubnu.cz , je to vlastně stejný systém jako na stobu, jen se nechodí dokurzu, ale „úkoly“jsou posílány emailem. Tento způsob je dobrý pro ty co potřebují hubout zdravě a s kolektivem, ale nemají zase možnost pravidelně 1× týdně na tři hodiny odejít od mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.09 10:15

ahoj holky, já mám taky velmi dobré zkušenosti a s kurzy stobu a ještě jsem vyzkoušela norský přístroj Bailine, který mi pomohl zhubnout 8 cm v pase a přes boky, což mne opravdu potěšilo.
A ted je v usti nad labem kombinace obou techto metod najednou, na coz se moc tesim..
kouknete na www.naturen.cz, pisou tam ze se to plni pomerne rychle
doufam ze se tam uvidime, mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí