Hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
9.1.11 19:32

Hubnutí

Ahojky holky, jsem ted šest týdnů po porodu, a chtěla bych schodit cca deset kilo, nechcete se přidat byla bych moc vdečná. Ještě kojím, ale tak pomalinku bch mohla,nechci nic drastického. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
9.1.11 19:42

Ahoj, tak se přijde k nám, do skupiny hubnutí baculek, taky potřebujeme dolu kolem těch 10kg a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.11 19:43

Ahoj, jestli nevadí, že nejsem po porodu, ale už mám dvouletého chlapečka, tak bych se přidala.
Už sice jednoum jsem se tady pokoušela, ale nahromadilo se nám hodně oslav, svatba, teď Vánoce, tak jsem na to kašlala a říkám od ledna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.1.11 20:07

Ahoj holky. Posílám odkaz na stránky, kde si můžete objednat jídelníček na redukční dietu přímo od nutričních terapeutů. Za rozpis i s recepty jak je připravit dáte za týden 39,–

http://www.dietologie.cz/…elnicek.aspx

Ale pozor! Kojící maminy by redukční dietu neměly držet kvůli mlíku.
Dávám sem část mejlu, který mi přišel:

Kojící matka by se měla stravovat pestře, a měla by jíst všechno (kromě nadýmavých potravin). Jezte
tak, jak jste byla dříve zvyklá. Pokud máte obavu ze své váhy a chcete se
omezovat v jídle, doporučuji občas omezit nebo vynechat pečivo a přílohy.
Sladkosti a cukrovinky nejzte raději vůbec.
Dbejte na dostatečné množství bílkovinných potravin (mohou být i nízkotučné,
sýry do 30 % t.v s., jogurty, mléko a tvarohy mohou býr light, dia, ale
přírodní ne s umělými sladidly).
Maso doporučuji pouze libové - kuřecí prsa, králičí, ryby (sladkovodní i
mořské), hovězí zadní, vepřová panenka…
Zařazujte hodně zeleninu. Zeleninu obměňujte a kombinujte
různé technologické úpravy (saláty, tepelně upravená, zadělávaná zelenina, syrová zelenina).
Nezapomínejte na ovoce.
Dostatečný pitný režim je zásadou, pijte neslazené vody, neslazený ovocný čaj, ředěný ovocný džus…
Pohybový režim je důležitý, chůze je výborná forma, jak spalovat přebytečné
kilodžauly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
9.1.11 20:18

Při prvním těhotenství jsem přibrala 30 kg. Byla jsem jako velryba :lol: Postupně jsem změnila stravovaci system. Inspirace tady
Chutná mi a kíla se nevracejí. Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
5
9.1.11 20:24

Inspirace je fakt super, při prvním jsem přibrala taky 30, ted 18 kg, ale nevím předtím sem do toho šla a šlo to, ted to je takový, že to co si řeknu nedodržím, nemám nějak motivaci, asi tak jak ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.1.11 20:25

Kvacku a jak to vymyslet? Jak se do toho pustit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
9.1.11 20:27
MMarkéta píše:
Inspirace je fakt super, při prvním jsem přibrala taky 30, ted 18 kg, ale nevím předtím sem do toho šla a šlo to, ted to je takový, že to co si řeknu nedodržím, nemám nějak motivaci, asi tak jak ty.

Já myslím že 10 kg vykojíš raz - dva! Tělo si dělá zasoby tuku, aby miminko mělo co baštit :lol:

• Citovat
  • Upravit
5
9.1.11 20:35

Petule si optimistka vid :lol: tak to má být, já patřím mezi ty co váhu hodně řeší, vím že to neni zrovna dobře. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.1.11 20:57

ahojte, já bych se přidala , Mám taky po 6 ti nedělí. Břibrala jsem za těhu 22 kilo :roll: 10 kg sem nechala v porodce..ale od té doby ani kilečko dolů,stojí to a já si připadám jak velryba.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.1.11 20:58

Holky já až tak neřešim váhu(mám 66, před těhu jsem měla 60), ale i kdybych měla jen 50, prostě mi vadí jak jsem rozkydlá!!! :pocitac: Prsa mám rolovací, břicho jak polštář, svaly na rukách (měla jsem je z práce-poštov.doručovatelka) vystřídaly strašné visací laloky…no prostě kejda kejda kejda.

Už nekojim, takže se můžu do čehokoli pustit s vervou a bez starostí, jenže donuťte se začít, že :roll: :mrgreen:

Já mám v plánu (až mi opraví bolavej zub), začít papat sic vše ale málo a častěji, po 6, max po 7 večer už ani ťuk, max bylinkový čaj, a taky budeme upravovat obejvák na multiobývák s tělocvičnou v jednom :mrgreen: takže doufám že si tam i občas zumbu zatančim, nebo pár kliků udělám.

Teda dávaj nám ty dětičky zabrat co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.1.11 21:01

Jak já bych se ráda přidala, ale vůbec nevím, jak omezit sladké.. :-? Od porodu žeru sladké na tuny, kojím a nemůžu si prostě pomoct..Že by potřeba doplnovat energii? Fakt nevím.A to jsem po porodu tak pěkně zhubla..Achjooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.11 21:55

tak já jsem bohužel typ, co kojením nic nezhubla, ba naopak jsem seděla doma jak pecka , nebo spíš měl jsem dítě na zimu, takže jsme byli většinou doma a kila se lepily…
Co bych viděla.. asi těch 10 kg, ale upřímně, před otěhotněním jsem měla o 18 kg méně, ale říkám si, menší cíl, potom se uvidí…
Nevím, čím začneme, máte někdo návrh??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
9.1.11 22:00
Lena F. píše:
MMarkéta píše:
Inspirace je fakt super, při prvním jsem přibrala taky 30, ted 18 kg, ale nevím předtím sem do toho šla a šlo to, ted to je takový, že to co si řeknu nedodržím, nemám nějak motivaci, asi tak jak ty.
Já myslím že 10 kg vykojíš raz - dva! Tělo si dělá zasoby tuku, aby miminko mělo co baštit :lol:

U prvního jsem vykojila vše, u malé ani deko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
9.1.11 22:03

Já v těhu přibrala 18kg, nechala jsem tam 10 a zbytek? Drží se mě jak klíště + moje kila před těhu :-( . Bohužel jsem nekojila, takže ani kilo dole a teď po Vánocích ani nevim kolik jsem opět přibrala, ale připadam si jak kdybych měla dalších 10 nahoře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová