Hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
26.3.19 08:37

@Vaitova93 Mám takové nějaké cíle :) Jsem skoro čtyři měsíce po porodu a kojím, takže musím rozumně, ale je nutné se sebou něco udělat… a dokopat se je někdy opravdu těžké… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.19 08:46

@Silver_Lining take jsem skoro 4 mesice po porodu ale uz nekojim takze cvicit muzu jak chci a hubnout tez ale nejak to nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
26.3.19 09:43

@Vaitova93 Já cvičení taky v podstatě neomezuju, už jsem vyzkoušela že na prcka to vliv nemá- mléko mu chutná stejně, takže se musím spíš hlídat abych dost jedla. To ale není problém, když člověk za den slupne tabulku čokolády a kdoví co ještě… to pak málo kalorií fakt nemá… :roll: Takže na tom musím hlavně zamakat… myslím že kdyby nebylo čokolády, už vypadám trošku jinak :lol: Od kontroly po šestinedělí mám dole cca 6 kg, ale těch 10-15 by to ještě chtělo, u mě klidně i 20 :lol: Co tak cvičíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.19 11:18

@Silver_Lining jo o znam cokolada je zlo , zrovma vcera sem nebyla lina si v 18h udelat krupicovou kasi s grankem :mrgreen: .. to je asi nejhorsi … ja jsem si stahla cviceni shaun t25 … je to super ale vydrzet tech 25 minut je sila .. taky se snazim hodne chodit s kocarkem a zacinam ted delat na zahradce . V tehotenstvi sem nabrala 20 kg a ted mam 6 kg nad pocatecni vahou coz jde ale stejne mam nejakych 15 kg navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 09:26

hubnuti po 40

Ahoj, poradite prosim nejakou kucharku s recepty na hubnuti, ktera stoji za zkousku? Ja nehubnu po porodu, od meho druheho a posledniho porodu ubehlo uz 8 let :lol:, ja jsem se prachsproste vyzrala. :zed:

• Citovat
  • Upravit
26
19.5.19 18:05
@Anonymní píše:
Ahoj, poradite prosim nejakou kucharku s recepty na hubnuti, ktera stoji za zkousku? Ja nehubnu po porodu, od meho druheho a posledniho porodu ubehlo uz 8 let :lol:, ja jsem se prachsproste vyzrala. :zed:

Ahoj, já sice nehubnu ale za mě je super kuchařka Jíme zdrave, má tři díly. Po 40 se asi hubne hůř než v mém věku (28) ale řeknu ti že je to hlavně v hlavě, naučit se jíst zdravě, žádný hladovky, prášky a za mě i extrémní hlídání si kalorií a pod je už na hlavu. Mám kamarádku, 25 let. Za poslední dva roky má nahoře cca 25 kg. Dozrala se k tomu, věčně samé čokolády, chipsy, bonbony a i nepravidelná strava ( přes den minimum jídla, vše pak do sebe nahazet najednou večer). Ona ale byla už fskt extrém, neměla problém si koupit plechovku salka a celou ji sníst na posezení, pak to zajíst klobasou a zapít flaškou pepsiny. Jednoho dne ji kolegyně v práci při hádce řekla že je tlustá jako prase a že před dvěma lety vypadala daleko lépe a tak se kamarádka zarazila a začala s hubnutím, zaplatila si jídelníček, chodí se mučit do fitka, různé doplňky stravy, protein drinky atd. Ano hubne ale za jakou cenu. Každou porci si musí kontrolovat, odvazovat, nedej bože aby snědla o 10gr masa víc než má v jidelaku. Kazdej týden se měří, od krku až po kotníky :roll: volný čas tráví ve fitku, nedá se s ní skoro mluvit, slyším jen tuk, cukr, svaly, porce, gramy. Takhle to podle mě nejde, je potřeba to mít hlavně v hlavě v pořádku, vědět co chci. Já jeden čas byla taky trošku rozmernejsi, cca před šesti lety jsem nabrala 15 kg během roku, zlomila jsem si tak blbě kotník že jsem skoro rok ležela doma a jen žrala. Ale už od začátku jsem pak věděla že tenhle styl hubnutí není pro mě a zacala spíš pomalu, s rozumem a zdrave jist. Během roku hsem měla těch 15 kg zase dole a cítila se jak jinej člověk. Dodnes jim samozřejmě zdravě a je mi fajn, nesilim kvuli kazdymu gramu tuku v jídle, nedru se ve fitku. Nejím bílou mouku, nesladim, jim hlavně hodně zeleniny, menší přílohy ( dám si klidně hranolky ale doma dělané, pečene a ne smažené, menší porce). Snažím se jíst alespoň 4× denně, snídaně sladké ( domácí ovesné kase, palačinky s ovocem atd), svačiny menší hlavně zelenina, nějaký sýr, šunka, tmavé pečivo, obědy pořádne, třeba velký platek masa, hodně zeleniny, menší příloha ( klidně brambory, hranolky, hodně rýže jim). Jim hodne vajíček, tvarohy.. Jedna moje zásada je ze co není doma to mě nemůže lákat takže u mě nanajdes žádné chipsy, sladkosti.. Protože vím že kdybych to měla doma tak mě to zlaka. Když mám chuť na sladké tak si dám, zákusek z cukrárny nebo doma udělaný dort, bábovka, řezy atd nikoho fakt jednou za čas nezabijou, lepší si dát kousek jednou za 14 dní než mít chuť k zblazneni ale nedat si protože to bemam v jídelníčku :think: Pohyb je taky základ, člověk se nemusí dřít ve fitku ale postačí třeba chodit do práce pěšky ( kdyz to nemáš 10 km :mrgreen:), chodit na procházky, třeba 2× týdne si na hodku zaběhat. Udělá to hodně a není to nic náročného. Samozřejmě ze začátku se člověk musí trošku hlídat, nejlepší je udělat generalku doma, říct že tohle nebudeme kupovat, napsat si čemu se vyhnout a co naopak jist více. Po čase když to dodržís tak si tělo tak zvykne na novou stravu a režim že si pak řekneš jak jsem mohla sníst pytel chipsu, fuj 👎 zdravá strava se ti stane součástí života a pak už takhle varis, nakupujes a myslíš automaticky. Hlavně ale zůstat v klidu, žádný stresy. Manžel miluje třeba svíčkovou, rajskou atd. No tak proč bych si nedala taky. Dám si s klidnou hlavou, jen místo 5ti knedlíků si dám dva ✌️️ jinak pokud potřebuješ pomoct tak super je prý ta Danca Hájková, na to naučení jak jist, čemu se vyhýbat atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 07:16

Ahojik devcata mate nektera zkusennost s cervenym cajem s chromem pu-erh a warfarin na redeni krve.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová