Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat teď chodím běhat někdy 2 někdy 4 hodiny denně jak mám čas jaký den, shodla jsme nohy, břicho trochu, a výrazně ruce ale nevím jsem to tam měla nebo ale v podpaží skoro uprostřed v podpaží u záhybů tam mám u obou takové vyvýšené a právě u právě ruky to mám víc protože ju častěji používám v práci se furt pro něco natauhuji myslite že by to mohl být otok nebo svislá kůže? Zkušenosti? Děkuji![]()
prosím tě, napiš to ještě jednou a čitelně a pak ti možná někdo odpoví…
Dobře no prostě jak máte podpaží kde se potíte tak tam cítím takové vybouleniny žádné bulky necítím nic takového občas mě to bolí ale to vím z námahy atd.. prostě nevím jestli tam jsou svaly nebo tak mám menší nadváhu takže jde vidět ty špeky mezi podpazi
@Anonymní píše:
Dobře no prostě jak máte podpaží kde se potíte tak tam cítím takové vybouleniny žádné bulky necítím nic takového občas mě to bolí ale to vím z námahy atd.. prostě nevím jestli tam jsou svaly nebo tak mám menší nadváhu takže jde vidět ty špeky mezi podpazi
Tak bud je to kuze (to zalezi, z jake vahy hubnes, jak rychle a jak vypadas ted) nebo mozna lymfaticke uzliny?
nevim.
@FlorenceF Jenkins píše:
Tak bud je to kuze (to zalezi, z jake vahy hubnes, jak rychle a jak vypadas ted) nebo mozna lymfaticke uzliny?nevim.
Tak mám 69 kg ale nevím kolik vážím teď prostě jsme to trochu shodila to není jen tak, já žádné bulky necítím nic takového
@Anonymní píše:
Tak mám 69 kg ale nevím kolik vážím teď prostě jsme to trochu shodila to není jen tak, já žádné bulky necítím nic takového
Extrémně jsem nezhubla spíš jen spevnila já chodím teď často s klukama na fotbal a je mi 20
@Anonymní píše:
A jak je to velke? Zahyb kuze snad poznas, ne
Například mě se dělají hormonální bulky před každou menses. Bolí, jsou dobře hmatatelné a po menses zase zmizí. Není to třeba tohle? Jinak pokud se ti cokoliv nezdá v oblasti prsou a podpaží, tak se objednej na sono prsou a tam ti řeknou víc. Těch 600Kč, za ten klid na duši stojí. Některé pojišťovny i přispívají.
@Anonymní píše:
Extrémně jsem nezhubla spíš jen spevnila já chodím teď často s klukama na fotbal a je mi píše: Více
@FlorenceF Jenkins píše:
A jak je to velke? Zahyb kuze snad poznas, ne
Ani ne půl centimetru
@lleennttiillkkaa píše:
Například mě se dělají hormonální bulky před každou menses. Bolí, jsou dobře hmatatelné a po menses zase zmizí. Není to třeba tohle? Jinak pokud se ti cokoliv nezdá v oblasti prsou a podpaží, tak se objednej na sono prsou a tam ti řeknou víc. Těch 600Kč, za ten klid na duši stojí. Některé pojišťovny i přispívají. [/citace
Mám dostat menstruaci ale bulky necítím spíš takový měkký otok nebo jak to popsat
Není to papilom? Teda pokud myslíš ten minipuntik uprostred ![]()
Příspěvek upraven 18.07.21 v 12:41
Ahoj chci se zeptat teď chodím běhat někdy 2 někdy 4 hodiny denně jak mám čas jaký den, shodla jsme nohy, břicho trochu, a výrazně ruce ale nevím jsem to tam měla nebo ale v podpaží skoro uprostřed v podpaží u záhybů tam mám u obou takové vyvýšené a právě u právě ruky to mám víc protože ju častěji používám v práci se furt pro něco natauhuji myslite že by to mohl být otok nebo svislá kůže? Zkušenosti? Děkuji