Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
https://www.coca-cola.cz/…iginal-tasteNo že by si tím glukózovo-fruktózovým sirupem člověk nějak výrazně pomohl…
To taky neni zadna vyhra. Ale skodi zase jinak.
Pepsi ho tusim nema.
@Gracetheworld píše:
Jenom jsem počítala kalorie a dávala si bacha abych jedla dost bílkovin. Bydlela jsem sama a byla singl, tak to šlo samo, neměla jsem doma nic co bych mohla bezmyšlenkovitě uzobávat a nakupovala jenom na předem probyšlená jídla.
Co bydlím s mým teď už manželem, tak jsem hromadu nabrala zpět, sedavé zaměstnání a muž který rád a dobře vaří (a peče) nejsou k udržování štíhlé linie zrovna dobrá kombinace
Ale nestěžiju si 🤣
Přesně, spokojený rodinný život jde vyloženě proti štíhlé linii!
Člověk má všecko promyšlený, krabičky, celej den se drží, pak přijede domů a "Lásko, udělal jsem kulajdu s houbama, dáš si se mnou, že jo?
"
![]()
Snažím se to hlídat, vím, že nízkosacharidovka funguje, ale pokud mám volit mezi hamham postavičkou a životem s tímhle chlapem (kterému se navíc líbí mít co vzít do ruky), nemám o čem dumat.
![]()
@Lucie_Sx píše:
To taky neni zadna vyhra. Ale skodi zase jinak.
Pepsi ho tusim nema.
Nj, znáš to:
Cokoli mě může potěšit, je buď nezdravé, nezákonné, nemravné - nebo to jde na tloušťku.
![]()
Colu Zero piju casto, hubnuti to nijak nebrani. Zdrave to urcite neni, stejne jako 90 procent dalsich s. racek, ktere bezne jime a pijeme
A o kterych si navic vetsina mysli, ze zdrave jsou…Cola si alespon na nic nehraje ![]()
@jannina1 píše:
Vždyť je tam napsáno cukr 0.
Cukr nemá, ale sacharidy ano.
a nemluvě ty svinstva, je to jen reklamní bijak, když už kolu tak klasickou.
Nezapomeň milá zlatá, co je psáno, není vždycky dáno 😎
@Rotha píše:
Cukr nemá, ale sacharidy ano.a nemluvě ty svinstva, je to jen reklamní bijak, když už kolu tak klasickou.Nezapomeň milá zlatá, co je psáno, není vždycky dáno 😎
Sacharidy 0.
Zakladatelka hodlá asi pít denně 2l zero coly, protoze voda ji nechutná a musí pry pít jen sladký pití. To je nářez.
@debra.morgan jo mám to stejně taky ji mám radši po sladký zůstává taková divná pachuť v puse
Colu jsem nikdy nemusela, ALE za posledni pulrok jsem si ji zamilovala
Ruzny zdravotni komplikace a Cola byla kolikrat to jediny, co jsem dala. Predtim jsem ji nemusela vubec ![]()
Klasickou Colu nedam, je priserne sladka a mam z ni divnej pocit na zubech ![]()
Hubnout se snazim taky a zero colu mam fakt rada ![]()
Kaloricky super, slozenim vim, ze na prd…