Hubnutí, cola zero

Anonymní
16.2.23 07:21

hubnutí, cola zero

Ahoj holky, chci se zeptat myslite si ze cola zero ma nejake cukry? prece furt tam jsou ty barviva tak tam neco byt musi ne? chci se zeptat jestli pri hubnuti muzu pit toto, je tezke se vzdat sladkeho piti, protoze ja proste nevypiju treba 2 litry vody denne🤷🏼‍♀️ tak proto se ptam, dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35741
16.2.23 07:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat myslite si ze cola zero ma nejake cukry? prece furt tam jsou ty barviva tak tam neco byt musi ne? chci se zeptat jestli pri hubnuti muzu pit toto, je tezke se vzdat sladkeho piti, protoze ja proste nevypiju treba 2 litry vody denne🤷🏼‍♀️ tak proto se ptam, dekuji.

Je to humus ještě větší. Když máš chutě na sladký tak špatně jíš. Zvys příjem bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642

Má umělá sladidla. Hubnutí vám nepokazí. Ovšem nic zdravého to není.

Příspěvek upraven 16.02.23 v 07:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699

Neni tam cukr. Je to jen chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21568
16.2.23 07:27

Je to hnusný chemický mix. Místo cukru tam jdou umělá sladidla. Kaloricky netuším, jak to vychází. Při hubnutí bych to fakt nepila. Já teda ani v jakékoliv jiné situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.2.23 07:27

Vždyť je tam napsáno cukr 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
16.2.23 07:29
@nozu píše:
Je to hnusný chemický mix. Místo cukru tam jdou umělá sladidla. Kaloricky netuším, jak to vychází. Při hubnutí bych to fakt nepila. Já teda ani v jakékoliv jiné situaci

Kalorie to nemá žádné. Ale humus to je. Já si radši občas dám Kofolu bez cukru, když už to musí být. Ta aspoň nemá kyselinu fosforečnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.2.23 07:32

Umely sladidla jsou dost zatez na jatra. Kdyz nechci sladky piti, dam si sodovku.
A ne, neni potreba vypit dva litry denne, to je tradovana hovadina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.2.23 07:38

Kalorie nemá, cukry nemá, jen umělá sladidla a další hnusárny. Když mě honí chuť na sladké, tak mi v redukční dietě pomáhá, ale dám si maximálně skleničku. Jak někdo poznamenal, pokud tě honí na cokoli chutě, špatně jíš. Zkus kalorické tabulky a vyvážit makroživiny, mě to vždycky zaručeně pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.2.23 07:39
@Tarjei píše:
Umely sladidla jsou dost zatez na jatra. Kdyz nechci sladky piti, dam si sodovku.
A ne, neni potreba vypit dva litry denne, to je tradovana hovadina.

Máš pravdu, lepší jsou 3 :lol: Jako pokud sedí celý den někde u PC a pak se přesune domů na gauč, tak opravdu není potřeba vypít 2l tekutin, ale pokud hubne, tak se předpokládá, že má i nějaký pohyb, a pak jsou ty 2l skutečně naprosté minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.2.23 07:43

Ne nemá, ale jako pitný režim bych to nepočítala.
A 2l je dost všeobecné. Počítá se to dle váhy a aktivity. Pokud hubneš, tak se 2l doporučuji i kvůli tomu, že ti voda zaplní žaludek, takže tolik nejíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
16.2.23 07:46

Pokud chceš hubnout, tak Cola Zero zcela vynech ze svého jídelníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.2.23 07:50

@unuděná to je prave velmi individualni podle zateze i rocniho obdobi. A ja osobne to mam i podle mnozstvi snezenyho jidla. Jakoze vic jim, vic piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.2.23 07:51

Mě chutná víc než klasická cola s cukrem. Kalorie nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75656
16.2.23 08:05

@anonymní Prosím Tě, v klidu.
Coly zero jsem při hubnutí vypila svýho času hektolitry (sundala jsem asi přes 10 kilo) a úplně v pohodě.
Držela jsem ketonovku, takže nedostatkem bílkovin jsem vážně netrpěla, ale tu chuť na něco sladkého člověk prostě má.
Dobré jsou i příchutě Bolero, ať už do vody, nebo třeba do bílého jogurtu, zkus a nenech se rozhodit.
Držím palce, ať se povede a nerupnou Ti nervy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová