Hubnutí podbřišku

50
24.1.25 16:45

Hubnutí podbřišku

Ahoj je mi 40 a potřebovala bych zhubnout podbřišek. za prvé vím že musím celkově zhubnout moje váha 86 na 163.ale proto se ptám zda vám něco pomohlo. strasne mě vadí ta boule v kalhotách. nemutu nosit nic dovnitř zakasany. myslim kdybych zhubla tak se to změní ale nevím jak začít. pohybu mám dost ale je pravda že jim hodně sladké a pečivo. mate někdo zkušenosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4959
24.1.25 17:25

Měřím 159, vážím 60 kilo a podbřišek mám taky. Neumím si představit, vážit ještě o dvacet kilo víc, to by asi podbřišek byl nejmenší problém. Ale k věci: povoleny podbřišek je spíš věcí posílených svalů. Takže nejdřív hodně zhubnout a do toho posilovat. Pohyb, vynechat sladké. Nevím, co si představit pod pojmem pečivo, to jim taky, ale vesměs jen chleba nebo celozrnné kaiserky nebo žitný rohlíky. Je mi taky 40, nechci se omezovat v jídle, tak chodím minimálně dvakrát týdně na kardio cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.25 17:35

Já jim pečivo klasika rohlík chleba v práci teplý oběd většinou si vybírám těstoviny rýži čočku kuřecí atd…sladké jim hodně. driv sem vážila max do 60kilo. a po dětech jsem nabírala a nabírala a ten podbřišek se mi udělal až když jsem dosáhla této váhy od těch 80 kg doteď 86 jinak jsem ho neměla měla jsem jeden císař ale to je před 11 lety to jsem měla jenom takový malý převis. Ale prostě to nebylo vidět teď to prostě vidět jde a strašně mu to vadí a nevím jak to změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.25 17:36

A mám dvě děti ale jak jsem se vyžrala tak teď nevím jak začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4959
24.1.25 17:42

Choď pěšky, běhej, najdi si na YouTube nějaké kardio cvičení, zpočátku stačí pomalejší, aby tě to hned neodradilo. Nejtěžší je začít, taky jsem pořád mudrovala, jak na to a nic nedělala. Pak jsem se naštvala a začala chodí s nevlastní dcerou. Zhubla jsem šest kilo a hned se cítím i vypadám líp. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.25 17:46
@ProfZav píše: Více

A můžu vědět kolik chodíš kilometrů a změnila si stravu a měla jsi někdy ten podbřišek vyšpulený že to šlo vidět v kalhotách můžeš mi poradit třeba stravu dodržuješ něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6910
24.1.25 18:01

Začít.. Píšeš, že sladké jíš hodně. Tak začni třeba tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.25 18:17

No, já teda mám 60-61kg na 166 cm, byla jsem zvyklá na 53-55,ještě po prvním dítěti, po druhým uz jsem se pod 60 asi taky nedostala a právě jediný, co mi vadí, je to spodní břicho.. Ale nemám teda úplně špek, ale když se víc najim, tak spíš jsem jak těhotná :roll: teď jsem si právě našla na youtube cardio cvičení bez skákání, holcina tam cvičí i těhotná, tak mi to přijde jako takovej ideální začátek, není to taková hrůza.. A pak mám jedno Oblíbený hiit, kde jsou teda i nějak poskoky, ale dá se to. Plus cvičení na břicho a spodní břicho.
Takže urcite taky doporučuju zkusit cvicit podle youtube, ale nenechat se hned odradit prvním videem, že ti to třeba přijde náročný, některý cviky nezvladnes.. Chce to hledat, zkoušet, najit si par videí, co ti vyhovuje složením cviku, případně když v tom bude 1-2 cviky, který ti nesedi, sama si ho nahradit jiným a tu cca minutu, co ten cvik jede, jet jinej. No a pak různě ty svý oblíbený videa střídat. Jinak sladký jim taky opravdu hodně a vím, že se ho vzdát nedokážu :oops: vždycky jsem rikala, ze radsi budu dřít cvičením, než se vzdát sladkyho :oops: loni na jaře jsem začala, když jsem zjisitla, že se nevejdu do žádných kratasu na léto 8o a dostala jsem se na 64kg a do kratasovy sezony jsem to jen tímhle dala dolu, stranu jsem nikdy nedržela.
Pak jsem zas přestala cvičit, min času, asi dva měsíce jsem byla nachcipana a nemohla jsem se tooh zbavit, tak ani nebyla chuť :roll: a teď zas začínám, tak jsem zvědavá, kdy se zas dostanu pod 60 :lol:

• Citovat
  • Upravit
5233
24.1.25 18:24

Zmen jidelnicek a zacni se hybat, takze vlastne zmen zivotni styl :nevim: To si mysli vetsina tlustych lidi, ze maji pohybu dost. Kdyz si to pak zacnou pocitat a hlidat jidlo, nestaci se divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.1.25 20:19

Kalorické tabulky- začít psát, kalorický deficit.
Najdi si na webu nějakou stránku, kde ti vypočítají tvůj přibližný bazální metabolismus s ohledem na tvou aktivitu. Do toho zařadit silový trénink a bude to top.🔝 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.25 20:29
@Afrikana píše: Více

Já denně na hodin cca 12km…a v práci dělám fyzickou práci a tam nachodim tak tak 4-5km za šichtu. Jasně není to vyloženě kardio ale tahám na paleťáku fakt těžký věci a celý den chodím Sednu si až na svačině nebo obědě. Takže asi to bude tím že budu muset asi posilovat a změnit stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.25 20:30

Ale díky za vaše rady zkusím se s tím nějak poprat protože mi to vadí v životě jsem takovou obezitu nebo velkou nadváhu neměla vždycky jsem měla do těch 35 těch 60 kg teď ve 40 jsem se vyhoupla až na 86.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.25 20:33

Jenom jsem chtěla vědět jestli na jaká ženská v mém věku taky má podbřišek prostě ten nadpičník a jestli se s tím nějak dokázala poprat že nemusela jít na žádnou operaci žádný stahovací prádlo prostě jak ho shodila aby nešla vidět ta blbá nebo ten blbej šperk v těch kalhotech protože je to fakt divný ošklivý tak proto jsem se ptala jestli někdo s tím uměl zatočit díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
24.1.25 20:53
@Ma1984 píše: Více

Z mojí zkušenosti břicho se prvně nabere a naopak, hubne naposledy. Určitě při tvé váze nejde zhubnout jen podbřišek. Stáhni si kalorické tabulky, zapisuj, dobře jez a měj pohyb. Jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
24.1.25 21:33

Tyjo, abys měla ploché břicho, tak musíš dát dolů aspoň 25 kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková