Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Odpověděla sis sama, nevyvážená strava a málo bílkovin. Kolik sníš KJ za den? Je možné, že jíš pod bazál a tudíž je tělo podvyživené a nechce pustit tuky z břicha.
Jo pokud si připravím krásně jídlo a fakt si dám záležet tak to mám krásně vyvážené, ale musím se naučit to tak mít pravidelně. muj největší kámen úrazu. jinak jsem schopna sníst ráno jogurt s vločkami a brusinkami a pak klidně až odpoledne chleba. no a pak bych se užrala. no a proto také uvažuji o tom proteinovým nápoji.
@Anonymní píše:
Jo pokud si připravím krásně jídlo a fakt si dám záležet tak to mám krásně vyvážené, ale musím se naučit to tak mít pravidelně. muj největší kámen úrazu. jinak jsem schopna sníst ráno jogurt s vločkami a brusinkami a pak klidně až odpoledne chleba. no a pak bych se užrala. no a proto také uvažuji o tom proteinovým nápoji.
Tak to je hodně špatně, podle toho co píšeš, máš i zpomalený metabolizmus, jinak by jsi bez jídla půl dne nevydržela. Nastav si do mobilu budík a jez každé 3h (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, popř. druhá večeře). Když nebudeš pravidelně jíst, tak to břicho nezhubneš. Hlavně ti nepůjde dolů tuk, ale svalovka. A zapisuj si vše bud do STOBu nebo do KALOR. tabulek, at víš, jak na tom jsi. Doporučuju si plánovat jídelníček na celý den ráno nebo den předem.
@MUFICE děkuji no bez toho plánování a přípravy dopředu to nepujde. zapisování jsem zkoušela, ale nejsem schopna to psát pravielně, takže pak na to kašlu. právě prtoto vím, že mám málo bílkovin. tak jsem myslela na ten protejnák. co si o něm myslíš? a děkuji za to, že jsi reagovala.
@Anonymní píše:
@MUFICE děkuji no bez toho plánování a přípravy dopředu to nepujde. zapisování jsem zkoušela, ale nejsem schopna to psát pravielně, takže pak na to kašlu. právě prtoto vím, že mám málo bílkovin. tak jsem myslela na ten protejnák. co si o něm myslíš? a děkuji za to, že jsi reagovala.
Proteinák je spíš doplněk stravy po cvičení, neměla by si jím nahrazovat jídlo
Bez zapisování to nepůjde, jak jinak odhadneš kolik sníš za den bílkovin, tuků a sacharidů?
Ahoj mám prosbičku o váš názor a radu.
nicméně mi jde o to, že hubnu na kg a na cm přes boky ale ta mega pneumatika na břiše tam zustava. je tedy pravda, že jsem začla více chodit a i schody hodně chodím nebo na heat, ale asi bych měla zaposilovat to břicho co? no a další kámen urazu u mne je, že nezvládám pravidelně jíst. konečně, alepson pravidelně snídám, ale pak přes jsem si ještě uplně nenavykla. to znamená, že večer mám hlad a chutě, což je to nejhorší vím. a poslední věc dle ruzných tabulek a tak vím, že nemám dostatek bílkovin tak mě napadl nějaký proteinový nápoj co myslíte? třeba by pomohl a lepší si večer dát to než čokoládu 
ale už jsem zhubla 15kg jen tím, že jsem začala snádat a přidala ten pohyb. anonym protože tam uvádím i tu váhu a to je dost osobní. okolí mě vidí jakou tlustou to ano, ale myslí si že vážím max 80
díky.
Snažím se zhubnout a změnit celkem. je to dost težké a rozhodla jsem jít pomalu a dělat malé změny a ne vše najednou. to nikdy nemělo dlouhého trvání, tak snad takhle se mi to podaří. teorii mám celkem zmáknutou, ale uvést vše pravidelně do praxe je oříšek
jinak pro dokreslení dodám že mám 165cm a 90kg.