Přístroj na hubnutí?

446
16.5.14 09:41

přístroj na hubnutí..??

Ahojky maminky… mám dilema :( jsem skoro 4 měsíce po porodu a už je blíží léto a mám z toho hrůzu.. :( v těhotenství jsem dala skoro asi 15 kg nahoru a bohužel to nejde dolu.. každý mi říkal jak po porodu to jde raz dva dolu tak u mě ani prd.. od porodu mám dole jenom 3 kg.. chtěla bych chodit někam cvičit ale nikomu se nechce a sama nepujdu.. denně jsem tak dvě hodinky venku s kočárkem což znamená něco okolo 8-10 km.. :) jím pravidelně malé porce ale nic nepomáhá.. rozhodla jsem se si domu pořídít nějaký stroj na cvičení ALE.. nějaký skladný co nezabere moc prostoru a né moc drahý a hlavně nějaký zaručený aby ty kilča šla pomalu dolu.. :( s prckem si drahý nemůžeme dovolit :( Sunar a plínky dají dost zabrat :) D2kuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
16.5.14 09:43

Na stroj se vyprdni, stahni si Jillian Michaels nebo jine cviceni a hybej se denne 30 minut u televize. Je to mnohem lepsi a zadarmo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.5.14 09:45

Kde to stáhnu je přímo nějaká stránka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
16.5.14 09:46

Podivej se tady, jestli by te to vubec zajimalo https://www.youtube.com/watch?…
A pak to najdes treba na ulozto.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
16.5.14 09:51

Taky doporučuji Jillian Michaels. Na YouTube je toho spoustu. Doporučuji 30 days shred, nebo ripped pro začátek. Zabereto jen cca 30 minut a výsledky jsou vydět celkem brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
16.5.14 09:53

Kojíš? Píšeš o sunaru. Některé ženy mají problém zhubnout když kojíš. Pak taky sice píšeš že jíš pravidelně v malých procích. Zkus vyhledat někoho, kdo umí zkouknout jídelníček a poradit (výživový či nutriční poradce/poradkyně). Můžeš dělat nějakou chybku v jídelníčku (já třeba měla velké množství sacharidů a tuků).

Stroj bych taky nekupovala, max. činky či třeba nějakou gumu na cvičení. Já mám doma ještě takový bobek na balancování, dá se na něm i sedět u PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.5.14 09:55

Přesně tak, každá správná matka cvičí s Jillian :-D a výsledky jsou fakt vidět, sama na sebe jsem čuměla, jak rychle mi mizely cm z břicha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.5.14 10:08

@elen-ka asi když píšu o sunaru tak nekojím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.5.14 10:11

@telezska jeď na chmel :) jsem se po tydnu podivala do zrcadla a nepoznala jsem se :) s to jsem jedla chlapsky porce 5× denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
16.5.14 10:29
@telezska píše:
@elen-ka asi když píšu o sunaru tak nekojím… :)

já jsem kojila a dokrmovala UM, takže jsem taky kupovala UM :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.5.14 11:10
@Granda píše:
@telezska jeď na chmel :) jsem se po tydnu podivala do zrcadla a nepoznala jsem se :) s to jsem jedla chlapsky porce 5× denně :)

Jak na chmel?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.5.14 13:56

@elen-ka tak ale určitě to nestálo tolik jako samotný sunar.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishelka27
20.5.14 10:44
@Lejaa píše:

To by mě taky zájímalo???

• Citovat
  • Upravit
2435
25.5.14 16:34
@Lejaa píše:

No makat přesně :) 14 hodin denně venku na poli, v desti, vedru, fujavici :) a jist muzes klidne víc nez chlap. Já zhubla za týden tři kila a to jsem nemela problém snist 8 knedlíku. Ono udelat denne jen cca 800 drepu byt nekde videt musí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.5.14 22:58

@Granda :-D :-D jooo takhleee, já už jsem si říkala, co to je zas za „preparát“ chmelovej :-D
Tak to věřím, že to pak jde :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková