Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky maminky… mám dilema
jsem skoro 4 měsíce po porodu a už je blíží léto a mám z toho hrůzu..
v těhotenství jsem dala skoro asi 15 kg nahoru a bohužel to nejde dolu.. každý mi říkal jak po porodu to jde raz dva dolu tak u mě ani prd.. od porodu mám dole jenom 3 kg.. chtěla bych chodit někam cvičit ale nikomu se nechce a sama nepujdu.. denně jsem tak dvě hodinky venku s kočárkem což znamená něco okolo 8-10 km..
jím pravidelně malé porce ale nic nepomáhá.. rozhodla jsem se si domu pořídít nějaký stroj na cvičení ALE.. nějaký skladný co nezabere moc prostoru a né moc drahý a hlavně nějaký zaručený aby ty kilča šla pomalu dolu..
s prckem si drahý nemůžeme dovolit
Sunar a plínky dají dost zabrat
D2kuji za rady
Na stroj se vyprdni, stahni si Jillian Michaels nebo jine cviceni a hybej se denne 30 minut u televize. Je to mnohem lepsi a zadarmo. ![]()
Podivej se tady, jestli by te to vubec zajimalo https://www.youtube.com/watch?…
A pak to najdes treba na ulozto.cz
Taky doporučuji Jillian Michaels. Na YouTube je toho spoustu. Doporučuji 30 days shred, nebo ripped pro začátek. Zabereto jen cca 30 minut a výsledky jsou vydět celkem brzo.
Kojíš? Píšeš o sunaru. Některé ženy mají problém zhubnout když kojíš. Pak taky sice píšeš že jíš pravidelně v malých procích. Zkus vyhledat někoho, kdo umí zkouknout jídelníček a poradit (výživový či nutriční poradce/poradkyně). Můžeš dělat nějakou chybku v jídelníčku (já třeba měla velké množství sacharidů a tuků).
Stroj bych taky nekupovala, max. činky či třeba nějakou gumu na cvičení. Já mám doma ještě takový bobek na balancování, dá se na něm i sedět u PC.
Přesně tak, každá správná matka cvičí s Jillian
a výsledky jsou fakt vidět, sama na sebe jsem čuměla, jak rychle mi mizely cm z břicha ![]()
@telezska jeď na chmel
jsem se po tydnu podivala do zrcadla a nepoznala jsem se
s to jsem jedla chlapsky porce 5× denně ![]()
@telezska píše:
@elen-ka asi když píšu o sunaru tak nekojím…
já jsem kojila a dokrmovala UM, takže jsem taky kupovala UM ![]()
@Granda píše:
@telezska jeď na chmeljsem se po tydnu podivala do zrcadla a nepoznala jsem se
s to jsem jedla chlapsky porce 5× denně
Jak na chmel?:-)
@elen-ka tak ale určitě to nestálo tolik jako samotný sunar.. ![]()
@Lejaa píše:
Jak na chmel?:-)
No makat přesně
14 hodin denně venku na poli, v desti, vedru, fujavici
a jist muzes klidne víc nez chlap. Já zhubla za týden tři kila a to jsem nemela problém snist 8 knedlíku. Ono udelat denne jen cca 800 drepu byt nekde videt musí!!!
@Granda
jooo takhleee, já už jsem si říkala, co to je zas za „preparát“ chmelovej ![]()
Tak to věřím, že to pak jde ![]()