Tablety na hubnutí CGA800

16.5.14 11:58

tablety na hubnutí CGA800

Dobrý den, chci se zeptat, máte někdo zkušenost s tebletami na hubnutí CGA800? zdá se mi, že jsem naletěla…Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3973
16.5.14 12:34

Mně trvalo pravidelným cvičením cca 5 krát týdně/ hodina, správnou a zdravou stravou cca 4 měsíce, než jsem se dostala k vytoužené postavě, myslíš, že tohle všechno sfoukne pár tabletek? Všechno je podvod, akorát vám hubne peněženka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
16.5.14 12:38

Dobře ti tak :) a měly by ty tablety stát daleko víc ;) Ono každá druhá si myslí jak bude lupat pilule a kila půjdou dolů… Jediné účinné je, změnit životosprávu a přidat pravidelný pohyb ;)

• Citovat
  • Upravit
16.5.14 13:04

tablety

Neptám se na Vaše názory…nechápu co to sem cpete! ptala jsem se na zkušenost s tebletkou…Zdá se, že ani jedna nemáte, tak se cpěte do jiných diskuzních for. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 09:53

Ahoj je celkem lehké naletět. Nic si z toho nedělej. Možná by tě zajímal tento odkaz… http://finance.idnes.cz/…/viteze.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.5.14 10:44

Ahoj

Tak beru tyhle tablety, ne tedy tyhle co inzerují, ale v podstatě je to jedno a totéž. Koupila jsem v lékárně, kde mi řekli, že složení je totožné. Budu mít první dávku /60 tablet/ vybraných - bere se 2× denně a zapíjí hodně vodou. A výsledky se rovnají nule. Nikdy jsem se nepřejídala, jím hodně zeleniny, vážím 66 při výšce 164. Takže žádná hrozná nadváha. Sem tam (3× týdně) si zacvičím tak na 15 minut, pak už mě to nebaví. No a neshodila jsem nic, ale zato jsem měla chuť na všechno na světě a hlavně na sladké a šmejdila po špajzu a lednici ještě večer. Nevím, jak to působí na jiné lidi, ale na mě tedy úplně opačně. Jo a ty tablety byly v akci 2× 60 tablet za 350 Kč. Takže žádné tisíce jako v reklamě. :lol: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinderova
24.5.14 19:00

Holky, vyprdněte se na tabletky na hubnutí, raději správně jezte a k tomu se hýbejte, není nic lepšího, než dělat tohle, je to nejzdravější varianta a taky neúčinější a dlouhodobá, žádný jojo efekt…

• Citovat
  • Upravit
1
28.5.14 20:08

Ja jste na tom? daří se něco po tabletkách zhubnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.6.14 22:38

Ahoj, tak taky koukám po tomto přípravku, který by mi redukci váhy trochu usnadnil. Je pravda, že strava a pohyb dělá své, ale já jsem za 3 měsíce zhubla přes 20kg stravou a pohybem a teď už se to nehne :(. Pohybu mám víc než dost. Squash, plavání a převážně běh. Chtěla bych zkusit i nějaký doplněk stravy. :think:

Jinak než diety doporučuji knihu od Antonie Mačingové (Zhubněte jednou provždy) Chutné jídla i s recepty, které nejsou náročné na přípravu. Je to 30denní očista po které se budete cítit výborně. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 11:01

Ahoj chtěla jsem jen říct že i já jsem naletěla. Zkoušela jsem už několik možností a různých diet ale opravdu vše je jen podvod. :( :( Prostě dneska se nedá věřit už ani lidem v lékárně a ne potom na internetu.Je to smutný ale je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.6.14 19:17

Ahoj, ja beru acg800 uz ctvrty tyden a zatim jsem pribrala 5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.14 12:40

Zbytečně vyhozené peníze jsou to podvodníci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.7.14 19:30

podvod

Asi nás bude víc. Měli bychom se spojit, aby jim to neprošlo, protože jsou to šmejdi. Vrátola jsem jim asi 22 tablet, aby mi vrátili peníze a ani se neozvali. Měli bychom na ně podat trestní oznámení. Co vy na to? Jedna z poškozených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.14 17:28

hubnutí

Ahoj, z vlastní zkušenosti vím že zhubnout vám nikdy nepomůžou žádné tablety, a vůbec ne ty, co slibují vrácení peněz pokud se nedostaví slibovaný efekt. Žádná z nás se nechce dřít ale bohužel sportovní aktivita je velice důležitá. Já osobně cvičím dvakrát až třikrát týdně, půl hodinky před cvičením použiji spalovač tuku, je jedno co koupíte v lékárně L karnitin asi za 80kč a věřte že kila půjdou dolů. Hodinka cvičení v posilovně či jumping (malá trampolínka )a za tři měsíce 12kilo dole. Pohyb určitě střídat, vynechat bílé pečivo ale jinak jím všechno. Zkuste to a napište. Hlavu vzhůru a hurá do boje s kily a hlavně nevěřte žádným zázračným tabletám jen vaše píle je úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.9.14 13:11

cga800

Dobry den dnes jsem si objednala tento produkt na hubnuti po vasich nazorech jsem se zarazila da se to jeste nejakym zpusobem ta objednavka zrusit?? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková