Tablety na hubnutí CGA800

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.7.15 14:25

tablety na hubnuti

Dobry den take jsem si koupila dvojite baleni tablet cga800 jsem momentalne priblizne v pulce tedy dobiram prvni baleni. Chtela jsem je vyzkouset z duvodu ze mych 100 kilo po trech detech a nedostatek vule bylo katastrofalni. Za prvnich 14 dni jsem pribrala a to asi o 4 kila byla jsem zklamana ale bylo mi divne proc chodim stale curat a vic a vic lezu do lednice. Telo se odvodnovalo a ja mela nedostatek tekutin a nahrazovala to jidlem. Byla to hloupost ted posledni tyden a pul kaslu na doporuceni pravidelne stravy piju 3-4 cerne kavy denne jako vzdy na noc zeleny caj jim jak se mi chce a co se mi chce i kdyz po pravde pri mem pravidelnem pitnem rezimu nemam vubec chut k jidlu. Cista voda me oblibene zeleninove salaty vseho druhu a bez veskereho peciva jsem za tento tyden a pul a podotykam bez cviceni jen litani kolem deti shodila 6 kilo coz je uzasne. Neveste hlavu pilulky funguji. Jen to chce delat to co vase telociti a nedrzet se rad pravidelne jist a podobne kazdy jsme jiny a jsme nnauceny jinym zvykum. Jinak mam dvojite baleni po 60 pilulich takze dohromady 120 piluli. A doufam ze se i nadale bude darit :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.15 14:32

@blanimel 14 denni kura nejde ja po mesici po tehle tabletkach hubnu a prvnich 14 dni se me telo pouze cistilo a nic vic ale uz po dvou dnech jsem se citila odlehcena a plna energie a ted po mesici uzivani mam 6 kilo dole a bez pohybu funguji ale jen u zcela vazne silnejsich lidi. Ja mam v planu dat dolu aspon 20 kilo a ne 2. 2 kila jsou cvicenim dole behem 14 dnu ale 20 prirozenou cestou to uz jde hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 10:02

Ahoj mamuso66.takze za prve ty lidi co tihle tableti neskusili by vubec nemneli napsat nakej komentar. Ja jsem taky byla skepticka a nechtelo jse mi moc naky penize do nakich tablet vrazit ale tak jsem to chtela skusit. Ja jsem takovy typ cloveka co ma spise ne hlat ale chut. Beru tabletki par dnu a musim rict ze pro me fungujou. Samorejme delam I trochu sportu a snazim se omezovat zlatkosti ale Jim mene a hlavne nemam konstante chut a hlat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.15 20:22

Je to cele podvod…zkousela sem dvou mesicni kuru a ktomu sem cvicila a jedla zdrave…a vubec nic…tak ze zeny nekupujte take sračky… :( :( :( akorat to zhorsuje zdravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.15 15:39

Tablety

A jaktoze já za to dala 2000??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.9.15 23:08

CGA 800

Dobrý den všem,
taky jsem si myslel že hubnutí vyřeším nejen změnou jídelníčku, ale i nějakým přípravkem. Bláhově jsem uvěřil, že přípravek CGA800 bude ten, který pomůže. Tak jsem na příslušné stránce tento „zázrak“ objednal, ovšem pouze jednu zkušební krabičku na ten jeden měsíc, abych si ověřil, zda-li to funguje. Ovšem potom se mi ozval zákaznický servis a tam mi příjemným, zřejmě dobře vyškolený Slovák vysvětlil, že mám koupit tříměsíční kůru. Tak jsem se hlupák nechal ukecat. Za 4 dny jsem měl na poště balíček za 3800,–Kč.
Tak jsem ho vyzvedl a hledal jsem nějakou fakturu, nebo firmu, která mi to vlastně poslala. Jenže nenašel jsem nic a firma vlastně neexistuje a jediné co jsem zjistil, že to odeslal nějaký přepravce a pochází to z Polska. Takže začali první pochybnosti. Začal jsem to tedy brát, ale výsledek po měsíci nula. Žádný hubnoucí efekt se nedostavil.
Pak jsem teprve sedl k netu a začal něco hledat. Ovšem kromě reklam, falešných článků o zázračném hubnutí jsme nic nenašel. Takže jsem se utvrdil, že jde o podvod, nejen kvůli tomu, že to nejspíše vůbec nefunguje, ale je to i podvod na daně, protože když nedávají ale vůbec žádné potvrzení, tak jsou to pro ně čisté peníze. A věřím tomu, že takových jako já bude asi více.
Závěrem musím napsat, že můj cíl bylo zhubnout 12-15 kg a to v kombinaci s úpravou stravy-krabičkové jídlo. A toto podpořit nějakým přípravkem tohoto typu. Takže pokud jste se nechaly také podvést, a štve Vás to stejně jako mě, připojte se se mnou k minimálnímu podání trestního oznámení na podezření spáchání podvodu nejen na nás, ale i na tento stát. Dohodneme se na emailu: ***** ":https://www.emimino.cz/profil/emailcz/
Ozvěte se, neměli bychom se nechat takhle okrást, protože tu garanci vrácení peněz, nemáte kde uplatnit, protože žádná firma ani kontakt neexistuje.

14.9. editováno (kontaktní údaje)
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.15 21:03

zkusila jsem tablety CGA800

Ahoj vsem, chci pridat vlastní zkušenost s CGA800. Vyhozene peníze, užívala jsem presne podle navodu, k tomu samozrejme zdrave a stridme jedla a snažila se co nejvíce hýbat. Nezhubla jsem ani kilo, proste nic. Takze jsem po trech mesicich požadovala vraceni penez, coz také nefungovalo, nikdo mi nic nevratil. Jsou to podvodnici a nikomu bych tento pripravek nedoporučila. Chtela jsem zhubnout 10kg, ze 74 na 64kg. Podarilo se mi to castecne az asi pul roku po douzivani těchto nesmyslných tablet. Zhubla jsem jen vlastním usilim, jedla jsem jen zeleninu a skoro porad jsem mela hlad. Ted se snazim jist zdrave a hýbat se, vahu si vicemene drzim. Rozhodne bych ale CGA800 nikomu nedoporučila. Vyhozene peníze. Ted se musim jen smat, jak jsem byla hloupa a naletela.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
4.12.15 21:30

Jak může nekdo verit na nejake zazracne pilule po kterych se hubne? Vzdycky je to o vuli, cviceni, jidlu a pití A celkově o zivotnim stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.16 18:53

POZOR: JEDNÁ SE O ZDRAVÍ VELMI NEBEZPEČNÝ PODVOD! - viz odkaz níže.
http://kupnisila.cz/cga800/
V jejich arzenálu je celá řada podvodných, nebezpečných a nefunkčních přípravků na hubnutí (Weight Loss, CGA800, Forkoslin, Slim Greenline700, Green Coffee, Pure Green Coffee, Nutrition, Catch Me Patch Me!), na růst svalů (Men Solution Plus, Formexplode), na potenci (Potenga), produktů proti vráskám (Lefery Hyaluron Intense Skin Repair, Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair, Snake B-Effect, Prestige), na prodloužení řas (Make Lash), atd., atd. Prodávají dokonce zázračné feromony, po kterých se mají ženy slétávat na muže doslova jak vosy na med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.7.16 20:01

Zelená káva Green coffee plus

Příspěvek upraven 19.07.16 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
14.7.16 20:28

Ahoj holky, jestli chcete zhubnout, tak změňte jídelníček a cvičte aspoň 3 krát týdně:potlesk: Taky jsem byla naivní a koupila balení CGA800. Výsledek žádný :cert: Naštěstí mě obvodní doktorka poslala k dietoložce, ta mě propočítala kolik bílkovin, tuku, sacharidů mám mít na den a váha šla dolů. Zatím jsem za 3 měsíce shodila 19. kg. Můj cíl je ještě shodit 5.kg a budu spokojená. Je to jen lákavá reklama!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková