Hubnutí při kardiu

Anonymní
21.4.24 16:17

Hubnutí při kardiu

Zdravím chci se zeptat na nějaké vaše zkušenosti ohledně hubnutí.. Je to týden co sem komplet změnila jídelníček snažím se jíst zdravě a přidala sem pohyb ve fitku jsem tam nová a začínám zatím na rotopedu a rychlou chůzi.. Běh mi nebyl doporučen kvůli vysoké váze a kloubům..tak moje otázka zní zhubl tímhle způsobem někdo? Nebo to chce nějaký jiný pohyb.. Děkuji za odpověď (jinak do fitka chodím 3× až 4× týdne a trávím tam 2 a půl hodiny)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5318
21.4.24 16:57

Ja kdysi jenom zmenou jidelnicku a rychlou chuzi zhubla svych prvnich 10 kilo zmenou zivotniho stylu. Ale zacinala jsem nekde u 85.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.4.24 16:57

Ano, urcite takovym pohybem zhubnes. Pro zacatek to uplne staci a pak uvidis, co te bude bavit. Ja zacinala alpiningem 1× tydne a k tomu prochazky a cviceni podle youtube. Pak jsem to behem let ruzne upravovala, podle toho, co me zrovna bavilo a diky tomu se mi dari drzet pekna postava uz trvale. S upravou jidelnicku ti pomahal odbornik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.24 18:08

@Ernais díky za odpověď a nene odborník zatím ne spiš já sama dříve sem si nic nehlidala sladke pití, fastfood atd.. teď se snažím jíst více bílkovin ovoce a zeleniny a tmavé pečivo teprv začínám takže moc zkušeností nemám do toho hubnutí mi to strašně dlouho trvalo abych se vůbec odhodlala něco dělat..

• Citovat
  • Upravit
24
21.4.24 18:09

@Afrikana tak to se hezky čte doufám že se mi taky něco podaří shodit :) každopádně co bych za to dala začít na 85

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.4.24 19:15
@Anonymní píše: Více

Jasne, chapu, vynechanim sladkeho a fastfoodu se nikdy nic nezkazi. Ja bych ti hlavne chtela poradit, ze k pekne postave se clovek musi projist, hladoveni a stahovani prijmu na nesmyslne minimum neni ta spravna cesta, presto to hodne zen takto dela. Mozna bych na tvem miste zkusila zajit na Inbody, zmeri te, ziskas lepsi predstavu o skutecnem stavu sveho tela a mohou ti dat cenne rady, jak se ve tvem pripade stravovat. Vypocita ti to i hodnotu bazalniho metabolismu, kterou si pak muzes zadat do kalorickych tabulek, na FB je pry i skupuna, kde se hodne radi, jak si ty tabulky spravne nastavit. Mne treba zapisovani do tabulek v zacatku hodne pomohlo, abych si uvedomila, jak se vlastne doopravdy stravuju a kde mam mezery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze