Hučí mi v pravém uchu

Anonymní
11.5.23 10:06

Hučí mi v pravém uchu

Ahoj, poslední tři dny mi hučí v uchu, když zívám. Občas i večer, když si lehnu do posuele. Nevím, jestli to mám vsugerovaný, protože se na to většinou zaměřím, nebo jestli to mám řešit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2101
11.5.23 10:14

Tinitus. Buď se vyléčí anebo si na neho budeš muset zvyknout. Léčit se dá jen obtížně a to do 3 měsíců, pak se stava chronickým. Já ho mám už rok a půl, musela jsem si zvyknout a jento lepší.

Navštívit ORL ale s tinitem stejne nic dělat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 10:15

@biedronka105 mně v poslední době bolí i hlava na té straně, ale jen párkrát za den a chvíli, tak nemůže to být něco s tím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.23 10:17

Kamarádka mě hned straší, že mám jít na neurologii, že to s tím může souviset a že to může být nádor.
Jinak mi před rokem lékařka řekla, že bolesti občasné mám od krční páteře.

• Citovat
  • Upravit
54
11.5.23 10:34

Mě to dělá krcni páteř, hučí mi v uchu, mám pocit, že ho mám zalehlé. Dokonce mě to jednou tak bolelo, že jsem skončila na usnim s podezřením na zanet středního ucha. No bylo to od páteře. Většinou to mám po nějakém stresovem období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 10:39

@kuboslavka děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
365
11.5.23 10:57

Jděte na ORL, klidně to může být zánět…já na to trpím dost často a kolikrát mi taky hučí, píská atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
11.5.23 11:13

ORL, pokud je zánět, přeléčí ho, ucho prokrví a tinitus se nemusí rozvinout do chronické podoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 11:29

A myslíte, že by to mohl být ten nádor na mozku? Kamarádka mě úplně vyděsila.. ale to by mi asi hučelo furt nebo?
Někde píšou, že je to příznak a někde že moc ne.

• Citovat
  • Upravit
365
11.5.23 11:34
@Anonymní píše:
A myslíte, že by to mohl být ten nádor na mozku? Kamarádka mě úplně vyděsila.. ale to by mi asi hučelo furt nebo?
Někde píšou, že je to příznak a někde že moc ne.

NE, kamarádka je fakt vtipná, po 3 dnech hučení, házet takový diagnózy :roll: :lol: spíš to bude něco ve zvukovodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
11.5.23 11:56

Sim tě klid, kapni si do ucha kapku olivoveho oleje, nebo si kup to strikatko, ale funguje to stejně. S největší pravděpodobností tam máš mazovou zátku. Zkus pár dní kapat, ať se to uvolní, hlavně nepoužívej uchostoury. Můžeš tam mít i drobný zánět, rozhodně bych teď nechodila na neurologii, když už by tě to do pár dní nepřeslo, tak běž na ORL a pak případně praktik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
11.5.23 12:16

Nádor mnohem méně pravděpodobný, zato ta krční páteř skoro storpocentni. Jinak jak tu píší i zánět. Cvicit, civicit, cvičit. Lapálie s páteří znám moc dobře, kdy jsem nemohla ani spát a hlava bolela i třeba 3 týdny v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 18:02

Mně tam hučí jen někdy právě v tichu a jen vvjednom.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex