Trapné - smrad z pupíku

Anonymní
10.5.23 21:52

Trapné - smrad z pupíku

Ahoj :kytka:
děvčátka potřebuji radu. Už jako asi od narození mám hodně zatlačený pupík dovnitř. Nutno říct, že mám i trošičku špek, ale nic hrozného myslím. No před 2 měsíci jsem byla na laparo ( vedli to přes pupek), od té doby mi to v tom pupíku smrdí, ale fakt hodně :oops:… nevím jak se to léčí, jestli se tam udělaly kvasinky a tím, že je hluboký to nedýchá a pěkně se to množí :nevim: Ani nevím kde se s tím chodím :oops: fakt mě to štve, protože to prostě smrdí že :pocitac: zkoušela jsme canesten, ale žádný úspěch :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76850
10.5.23 21:56
@Anonymní píše:
Ahoj :kytka:
děvčátka potřebuji radu. Už jako asi od narození mám hodně zatlačený pupík dovnitř. Nutno říct, že mám i trošičku špek, ale nic hrozného myslím. No před 2 měsíci jsem byla na laparo ( vedli to přes pupek), od té doby mi to v tom pupíku smrdí, ale fakt hodně :oops:… nevím jak se to léčí, jestli se tam udělaly kvasinky a tím, že je hluboký to nedýchá a pěkně se to množí :nevim: Ani nevím kde se s tím chodím :oops: fakt mě to štve, protože to prostě smrdí že :pocitac: zkoušela jsme canesten, ale žádný úspěch :nevim:

proč by to mělo být trapné?
kdybby se tohle stalo mě, tak bych s tím šla k lékaři - zřejmě se tam něco stalo při té operaci - sama bych na to nic nepatlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.5.23 21:58

V zákrutinách pupíku máš odumřelé buňky, které musíš vyšťourat ven. Nevoní to po fialkách :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
12.5.23 08:48

Me to neprijde trapne ani trochu. Zkus si pupik poradne vysurovat a jestli to nepomuze bez k lekari, nejspis je tam nejaka infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
12.5.23 10:08

Proplachuj peroxidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie