Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj
děvčátka potřebuji radu. Už jako asi od narození mám hodně zatlačený pupík dovnitř. Nutno říct, že mám i trošičku špek, ale nic hrozného myslím. No před 2 měsíci jsem byla na laparo ( vedli to přes pupek), od té doby mi to v tom pupíku smrdí, ale fakt hodně… nevím jak se to léčí, jestli se tam udělaly kvasinky a tím, že je hluboký to nedýchá a pěkně se to množí
Ani nevím kde se s tím chodím
fakt mě to štve, protože to prostě smrdí že
zkoušela jsme canesten, ale žádný úspěch
proč by to mělo být trapné?
kdybby se tohle stalo mě, tak bych s tím šla k lékaři - zřejmě se tam něco stalo při té operaci - sama bych na to nic nepatlala
V zákrutinách pupíku máš odumřelé buňky, které musíš vyšťourat ven. Nevoní to po fialkách ![]()
Me to neprijde trapne ani trochu. Zkus si pupik poradne vysurovat a jestli to nepomuze bez k lekari, nejspis je tam nejaka infekce.
Ahoj
… nevím jak se to léčí, jestli se tam udělaly kvasinky a tím, že je hluboký to nedýchá a pěkně se to množí
Ani nevím kde se s tím chodím
fakt mě to štve, protože to prostě smrdí že
zkoušela jsme canesten, ale žádný úspěch 
děvčátka potřebuji radu. Už jako asi od narození mám hodně zatlačený pupík dovnitř. Nutno říct, že mám i trošičku špek, ale nic hrozného myslím. No před 2 měsíci jsem byla na laparo ( vedli to přes pupek), od té doby mi to v tom pupíku smrdí, ale fakt hodně