Hustý bílý výtok tvarohovity

Anonymní
19.8.21 10:43

Hustý bílý výtok tvarohovity

Ahoj, máte některá zkušenost?
Již čtvrtý den mám bílý hustý výtok, ale hrudkovity, takové bílé kousky, našla jsem to na toaletaku, když jsem strčila prst, byl celý od hrudek. Některé kousky mají i 1cm. Nesvedi, nepálí ani nezapacha. Styk jsem neměla asi měsíc a půl, beru antikoncepci Bonadea.
Nevíte čím to může být nebo co na to po domacku? Můj gyndař má dovču. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36402
19.8.21 10:45

Kvasinky. Kup si v lékárně tablety na zavádění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
19.8.21 10:48

No hned kvasinky to být nemusí. Zajdi si na gyndu když to nepřestane. Může to být také jen hormonální.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.21 10:53

@JancaS84 a z čeho se to proboha dělá? Sprchuji se denně, žádným dráždivým mýdlem… @meduzka23 určitě zajdu, pokud to nepřestane. Nikdy předtím jsem to právě neměla a tu antikoncepci beru už třičtvrtě roku 🤷

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
19.8.21 10:57
@Anonymní píše:
@JancaS84 a z čeho se to proboha dělá? Sprchuji se denně, žádným dráždivým mýdlem… @meduzka23 určitě zajdu, pokud to nepřestane. Nikdy předtím jsem to právě neměla a tu antikoncepci beru už třičtvrtě roku 🤷

To může být i klidně z toho, že jíš sladké a mouku. To kvasinky milují.

• Citovat
  • Upravit
26273
19.8.21 10:57

Mne gynekolozka na toto poradila boraxpve globule. Stoji par korun a pomohly mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 11:02

@meduzka23 To právě nejím skoro vůbec :) ale už jsem koukala na net a asi bazén… Tam jsem min týden byla často. Jinak děkuji za odpověď @LindaPraha děkuji zabehnu do lékárny a poptam se, no asi se ostudou propadnu, ale co uz :D
Ještě že to není nevím co hrozného… :)

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
19.8.21 11:07
@Anonymní píše:
@meduzka23 To právě nejím skoro vůbec :) ale už jsem koukala na net a asi bazén… Tam jsem min týden byla často. Jinak děkuji za odpověď @LindaPraha děkuji zabehnu do lékárny a poptam se, no asi se ostudou propadnu, ale co uz :D
Ještě že to není nevím co hrozného… :)

Jojo, i z bazénu to může být. Být tebou bych sama od sebe žádné globule nekupovala. Kolikrát se to může ještě zhoršit, takže je o dost lepší zajít si ke svému doktorovi, který ví nejlíp, jestli je vůbec potřebuješ a jestli ano, tak jaké. Vždyť ani nevíš, jestli je třeba něco léčit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36402
19.8.21 11:10

Jj sladky, vlhko, těsný prádlo. To je hned. To za život potká skoro každou ženu, není za co se stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
19.8.21 11:16

Jestli má tvůj gynekolog právě dovolenou zkus zavolat nějakému jinému v okolí vysvětli situaci a jestli by tě nevzali..akutně by tě měl ošetřit jakýkoliv lékař..případně gyn. ambulance v nemocnici tam by tě taky měli vzít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 12:35

Zkusila jsem gyndaře vedle v budově, vezme mě zítra hned ráno :palec:
Děkuji všem za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
19.8.21 14:07
@Anonymní píše:
Zkusila jsem gyndaře vedle v budově, vezme mě zítra hned ráno :palec:
Děkuji všem za odpovědi :kytka:

Super. Tak ať ti to dobře dopadne. Kvasinky jsou pěkné sviňuchy a umí potrápit. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa