Hygiena pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
6.11.22 13:42

@marcellia

No a to jsou jen obědy do školky… To je když to vezmeš pár korun.. co až děti začnou chodit do školy.. to jsou jiné výdaje… To budou sbírky na pomůcky do školy.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
27259
6.11.22 13:46

@1Pears1 Hele musím se teda zastat, protože já třeba nemám hlídání pro děti. Prostě nemám. Babičky nefunkční a nebo pracující. Nefunkční myslím, že je alkoholička, které prostě roční dítě nesvěřím. Kamarádky samy měly svých dětí dost a ty bezdětné byly v práci a jesle u nás nejsou a když jsou, tak nemá smysl chodit na brigádu, jelikož ty jesle stojí tolik, kolik bych si vydělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
6.11.22 13:47
@ludmilaadamkova píše:
@marcelliaNo a to jsou jen obědy do školky… To je když to vezmeš pár korun.. co až děti začnou chodit do školy.. to jsou jiné výdaje… To budou sbírky na pomůcky do školy.. :roll:

No je to strasny fakt. Hlavne me teda fascinuje i ta zalezitost s interupci, jako ze je to fakt na ferovku uvedeny…kolik stoji kondomy? 60.-…skoda mluvit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21314
6.11.22 13:47
@ludmilaadamkova píše:
Super já si jdu fakt založit sbírku dostaňte Mě na Maledivy.. jo vzala bych sebou i dceru no :mrgreen:
@shadowbabe píše:
Ale napiš to jako sen své dcery, aby to nevypadalo, že zneužíváš dobroty občanů :mrgreen:

Jeste lip. Dcera ma sen, ze jeji rodice pojedou na Maledivy sami, at si to poradne uziji. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
6.11.22 13:49

Krom toho jste dva dospělí lidé, kteří mohou pracovat. Chápu dobře, že jste oba bez práce a dlouhodobě na sociálních dávkách? Proč otec nedělá? A že si zlomil nohu? Před tím dělal jen brigádně a teď dělá co? Začněte pracovat, jako každý jiný dospělý člověk a nebudeš muset žebrat. Navíc nechránit se a pak jít na interrupci, považuji za nezodpovědné chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.11.22 13:50

Jako fakt? Pleny se dají sehnat v potravinové bance ne? Na tu určitě budete mít nárok, když berete HN. Ubrousky a kosmetika netreba, stejně je nejlepsi čistá voda. A zbytek je blbost toho otce, má se chránit, aby nemusel poslední prachy cpat do interupce a makat na normální smlouvu, pak by měl nárok i na nemocenskou :roll:

Příspěvek upraven 06.11.22 v 13:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
6.11.22 13:51
@ludmilaadamkova píše:
Super já si jdu fakt založit sbírku dostaňte Mě na Maledivy.. jo vzala bych sebou i dceru no :mrgreen:

Mohu se ke sbírce přidat? Já chci rodinný barák v Praze se zahradou. Na Maledivy si vezmeme sociální dávky, na ty nám dávat nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
6.11.22 13:56
@Kipa22 píše:
Krom toho jste dva dospělí lidé, kteří mohou pracovat. Chápu dobře, že jste oba bez práce a dlouhodobě na sociálních dávkách? Proč otec nedělá? A že si zlomil nohu? Před tím dělal jen brigádně a teď dělá co? Začněte pracovat, jako každý jiný dospělý člověk a nebudeš muset žebrat. Navíc nechránit se a pak jít na interrupci, považuji za nezodpovědné chování.
..tak na roce ditete to neni uplne snadny jit pracovat..kde ti ho vezmou?
Za me by to proste mel tahnout tech par let chlap, a to ne na dohodu ale normalne jako zamestnanec. Co je to za zlozvyk techto lidi, pracovat jen na dohodu? Muj muz maka jako blazen, fakt dre, a pro pripadny dlouhodobejsi zdravotni komplikace, nebo uraz(ted nemyslim PN treba s anginou..),si plati pojisteni presne z tohohle duvodu, kdyby neco, tak vime, ze nas to neohrozi existencne..
Pani muze roznaset asi letaky nebo tak neco, ale v roce ditete pochybuju, ze neco vic..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9718
6.11.22 13:56
@lleennttiillkkaa píše:
@1Pears1 Hele musím se teda zastat, protože já třeba nemám hlídání pro děti. Prostě nemám. Babičky nefunkční a nebo pracující. Nefunkční myslím, že je alkoholička, které prostě roční dítě nesvěřím. Kamarádky samy měly svých dětí dost a ty bezdětné byly v práci a jesle u nás nejsou a když jsou, tak nemá smysl chodit na brigádu, jelikož ty jesle stojí tolik, kolik bych si vydělala.

Ale tak tatínek snad nemaká 24/7, ne? Tak se u dětí můžou prostřídat. Netvrdím, že to není na palici, sebere to čas, který by mohli trávit spolu, je to náročné, je minimum volného času… ale pořídit si děti byla jejich volba, tak by se k tomu měli postavit čelem a nefňukat s nataženou rukou. Já bych to pochopila u lidí, kteří už vyčerpali všechny možnosti. Ale moc se mi to nelíbí u těch, kteří ještě nezkusili skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
6.11.22 13:57
@lleennttiillkkaa píše:

Chlap je doma, léčí se se zlomenou nohou, pochybuji, že má celou dobu klid na lůžku a nechodící sádru. To nebývá ani po operaci. A v základu ty děti obstarat zvládne, i ta této situace.
Musí hledat způsoby, ne důvody. V dnešní době je často luxus i pro střední třídu být 3 roky doma a lepší už to nebude.
Brigádnické smlouvy jsou omezené, nechodí se každý den, přesto to rodině může pár tisícovek přinést.
Za jesle si jde odečíst určitou částku z daní, když je práce na hpp. Pokud se to v rodině dobře sejde, třeba chlap v nepřetržitém provozu(volné celé dny a před noční) a matka pracuje třeba dvakrát týdně, žádná instituce není ani potřeba. Nebo můžou protisměnovat ve fabrice, jeden může mít nižší úvazek.

Kdyby ta matka měla vzdělání na něco víc, dávno to už nějak řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
6.11.22 13:58
@Kriss Tina píše:
Jako fakt? Pleny se dají sehnat v potravinové bance ne? Na tu určitě budete mít nárok, když berete HN. Ubrousky a kosmetika netreba, stejně je nejlepsi čistá voda. A zbytek je blbost toho otce, má se chránit, aby nemusel poslední prachy cpat do interupce a makat na normální smlouvu, pak by měl nárok i na nemocenskou :roll:Příspěvek upraven 06.11.22 v 13:52

Uz vickrat jsem slysela, ze i ty banky jsou dost vybrany, lidi potrebuji pomoct vic nez kdy driv, ale urcite existuji i jiny organizace, asi jen hledat..? Netusim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.11.22 13:58
@ludmilaadamkova píše:
Tak jasný :mrgreen: cíl bude tak 300 tis na tu dovču když už tak už nějaký super truper resort :mrgreen:Jako co to komu udělá stačí sehnat 30 tis lidí co pošle 10 Kč

Stačí :mrgreen: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.11.22 14:02
@Kipa22 píše:
Mohu se ke sbírce přidat? Já chci rodinný barák v Praze se zahradou. Na Maledivy si vezmeme sociální dávky, na ty nám dávat nemusíte.

Musí se ale založit sbírka zcela nová, aby nikdo nepojal podezření 🤫

• Citovat
  • Upravit
4050
6.11.22 14:06
@Klaudisebi píše:
Ahoj holky jsme v těžké situaci potřebuji pomoc byla bych strašně vděčná pro jakýkoliv dar pro svou dceru posílám odkaz a moc vás prosím děkuji https://patrondeti.cz/…-a-spokojena

A ty pro malou chces, aby ti nekdo poslal primo tu hygienu, nebo penize? Hygienicky potreby jsem schopna ti poslat, penize ne, tak to malinko rozepis, pripadne co konkretne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 14:08

Holky tak toto je fakt mazec.
Máme nevyléčitelně nemocné dítě, a sociální pracovnice specializovaná na rodiny s dětmi s tou nemocí nám říkala už asi před dvěma lety, ať si pak malý něco přeje a sepíšeme to do Patrona. No zatím peníze máme a přání mu dokážeme plnit sami.
Po tomto bych se styděla tam cokoliv žádat, je to nářez.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure