Hyperkeratóza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
401
10.2.12 08:35

Hyperkeratóza

Ahoj, manžel má na rukou a nohou hrozivě vypadající ,,ekzém". Prý je to hyperkeratóza. Nohy mu praskají do krve a tak sotva chodí. Zajímalo by mě jestli máte nějakou zkušenost z léčbou popřípadě jestli zabírá třeba pobyt u moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
10.2.12 08:37

Zkusila bych mast z konopí. Holky si ji chválí, že je snad úplně na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
10.2.12 08:40
A
omites píše:

Ahoj, díky za radu, ale tyhle masti jsem vyzkooušeli a absolutně bez efektu:-( V podstatě jsme už vyzkoušeli téměř většinu mastí a pořád nic:-( Ani od doktora namíchané moc nezabrali:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.2.12 08:50
zdenik1988 píše:
A
omites píše:
Ahoj, díky za radu, ale tyhle masti jsem vyzkooušeli a absolutně bez efektu:-( V podstatě jsme už vyzkoušeli téměř většinu mastí a pořád nic:-( Ani od doktora namíchané moc nezabrali:-(

A byly z technického konopí nebo z normálního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
10.2.12 08:52
omites píše:
zdenik1988 píše:
A
omites píše:
A byly z technického konopí nebo z normálního?

Bylo z normálního, kupovaná i doma dělaná…Vím, že jí všichni chválí, ale nám se neodvědčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.2.12 08:55

ahojky…mojí babičce taky diagnostikovali hyperkeratózu…ale u ní se časem přišlo nato ,že ji zjistili alergii na lepek a pak jak se začala stravovat bezlepkově,tak ji vše zmizelo…sice ne hned …asi tak po 3.měsících.
A to měla šílené mapy a taky ,až do krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
10.2.12 08:59
kotýsek píše:
ahojky…mojí babičce taky diagnostikovali hyperkeratózu…ale u ní se časem přišlo nato ,že ji zjistili alergii na lepek a pak jak se začala stravovat bezlepkově,tak ji vše zmizelo…sice ne hned …asi tak po 3.měsících.
A to měla šílené mapy a taky ,až do krve.
Takže to řešla jen tou stravou?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.2.12 09:05

po tom zjištění z krve,že má tu alergii na lepek…tak jen tou stravou. Ono nějak asi po 14 dnech,když změnila to jídlo…tak viděla,že se ji to začíná malilinko zlepšovat a tak věděla ,že jde tou správnou cestou a po třech kměsících ,už neměla nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.2.12 09:12

jí tehdá radili,že by se měla i odkyselovat…že to napadá lidi s překyseleným organismem. Takže at se snaží jíst i více zásadité potraviny. A nebo jít do lékárny a nechat si udělat zásaditou směs…a ta se potom pije každé ráno na lačno…jedna lžíce kávová do vody. A taky to odkyseluje organismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.2.12 09:13

Já mám tedy takovou zkušenost ze střední školy. Spolužačka taky měla tento problém ( měla to jenom na rukou), vyzkoušela úplně vše a nakonec jí pomohla úprava stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
10.2.12 09:35

Ahoj a zkusili jste mazat medem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
10.2.12 09:43
katyca píše:

ne…to by mohlo pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
10.2.12 09:45
Mišela1 píše:
Já mám tedy takovou zkušenost ze střední školy. Spolužačka taky měla tento problém ( měla to jenom na rukou), vyzkoušela úplně vše a nakonec jí pomohla úprava stravy.

To je zajímavé. Nikdo nám nic takového neřekl.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
10.2.12 09:52
zdenik1988 píše:
katyca píše:
ne…to by mohlo pomoct?

Určitě, nepotírala bych kupovaným, ale našla bych si v blískoti od včelaře. Med je vhodný na hodně věcí, kůži nevysuší a vyživuje, zbavuje škodlivin,…
Postižené místo je dobré nejprve umýt, pak potřít medem a nechat, neumývat. Je dobré dělat i přesličkové koupele a pak dát třeba med. Nejprve bych zkusila namazat na malé části, aby manžel nebyl alergický a pokud by mu to nevadilo, tak bych mazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
10.2.12 12:46

ahoj chodidla namazat medem na to igelitový pytlík teplé ponožky a nechat celou noc.. první měsíc 2× až 3× týdně a pak 2měsíce 1× týdně.. jsem pedikérka a všem mým klientkám to na rozpraskané nohy pomohlo..je to lepší než jaký koliv krém nebo mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek