Hyperstimulační syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
senul
17.1.13 16:11

Ahojky já jsem po 3 darování vajíček, první proběhlo v poho. po druhám jsem skončila na kapačkách se sindromem v nemocnici, a ted jsem po třetím a jsem nafouklá a bolí to tak doufám že se zas neoběvil sindrom.pa

• Citovat
  • Upravit
7
5.2.13 12:51

Ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
28.5.13 19:44

Ahojte holky, já jsem pátý den po odběru, měa jsem 31 vajiček a od druhého dne je mi čím dál hůř. Břicho mám jako by mě mělo prasknout, skoro nic nemužu sníst ani vypit, protože by snad opravdu ruplo :/ Do toho se mi občas točí hlava, nadavuju se ale nic nevyzvracím protože neni ani co. V OL mi včera řekli že mám vysadit všechny prášky a že to splaskne samo ale mě přije je to čím dál horší. Jak dlouho to muže ještě trvat než mi bude líp?? už sem zoufalá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.5.13 22:11

Mě to splasklo úplně až po porodu. První celý měsíc jsem ležela v nemocnici a odčerpávali ze mě vodu. Větší humus jsem v životě nezažila. Porod je procházka růžovým sadem. Ale pokud nejsi po embryotransferu, tak to pomalu mizí po týdnu a s měsíčkama je to rychlý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
5.9.13 08:39

Máte zkušenost s OHSS?

OPU je až zítra :zed: :zed: :zed: ale je mi už od rána zle, chce se mi zvracet, o nějakém hýbání se ani nemluvím, to jsem vzdala už včera. Počet folikulů neznám, ono se to už beztak špatně počítá, ale očekávám číslo třicet a více. Přijde mi to na OHSS ještě brzo :nevim: Tak už mám panickou hrůzu z toho, co mě čeká :zed: Přemýšlím, jestli tam nemám po OPU rovnou zůstat, měl to tak někdo,

První IVF 24 folikulů úplně v pohodě, bez OHSS, teď to snáším o poznání hůř od začátku, buď jsem už hysterka, nebo nechci vidět, co ze mě vyndají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.9.13 12:58

@wobludka Přes třicet 8o uuufff tak to se vůbec nedivím, že je ti zle :roll: Já jich měla 15 a užila jsem si s tím taky dost :cert: Naštěstí OHHS nebyl… Minimálně bych si tam zavolala a zašla na KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
5.9.13 13:11

@werunkaw123 díky, už jsem od rána trochu něco snědla, tak je mi o fous líp, ale vstávám fakt už jen na záchod. Na jednu stranu už to chci mít za sebou, na druhou mám stažené půlky fest teda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.9.13 13:16

@wobludka Hlavně pít pít pít… ale už jen při představě tolika folikulů mě bolej vaječníky za tebe :| Do zítřka ti asi nezbyde nic jiného pokud si pro jistotu nechceš zajet na KO, než vydržet… Tak se drž a odpočívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
5.9.13 13:28

@werunkaw123 já jsem v případě potřeby v CAR za dvacet minut (je tu i lůžková část), takže kdybych to už nedávala, tak samozřejmě hned jedu. Jen mě dost vyděsilo, že je mi bídně už před OPU. Vaječníky pochopitelně cítím někde pomalu na zádech a jestli nejsem těhotná se mě ptali sousedi už druhý den stimulace, ale vyloženě mi břicho neotýká řekla bych, takže to asi klasický OHSS (zatím?) nejspíš není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.9.13 13:42

@wobludka Tak uvidíš jak to bude… držím palce aby bylo vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 13:20

díky

Ahoj holky :mavam: Jsem zde nová. Včera jsem podstoupila OPU kdy mi bylo odebráno 47 folíků a nyní čekám na výsledky, kolik bylo vajuch. Moc mi pomohly vaše rady a příspěvky jak "předcházet hyperstimuláku. Tak doufám, že mě to mine nebo nebude tak drastický, břicho mám tak 5.měsíc a kámen v žaludku co brání nadechnutí, ale tak nějak věřím, zítra jedu do Caru tak uvidíme, každopádně moc mi držte pěst ;) Krásný den :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.11.13 13:32

@bublina.elvira no fíha, to jsi teda pěkně přestimulovaná :( ono jak se vysadí utrogestan, tak se Ti hned začne výrazně ulevovat ;) neděs se, ono jich dost odpadne, ale věřím že i tak budete mít spoustu pěkných embryí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 13:38

No asi rozhodne zítřek, kdy mám kontrolu, mám pít víc jak 4 litry vody a jíst bílkoviny, což je tak trochu peklo, ale co by člověk neudělal pro mimí ;) Jen se obávám, že ET nebude, asi proto že mi Dr. řekla že já jsem přednější, ale jak se říká, kdo si počká, ten se dočká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 13:39

Určo se nepodaří všechny, to vím ;) Ale jak píšeš, věřím a doufám v pár pěkných embryjek :) Utroš jsem začla brát dnes, kdyby náhodou k ET došlo. Mám hlavu jak po kocovině. Motavice. Ale snad to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.11.13 13:52

@bublina.elvira když budu upřímná tak si nedovedu představit dr. kterej by do transferu šel ikdyby ses cítila sebelíp… já měla nejspíš něco přes třicet kousků, protože vajíček bylo 29, a máme 7 kousků u ledu. Ale nám se o něco hůř dělí než je průměr a nechávali fakt jen ty top ;) jen tedy nevím jestli se toho transferu ještě dožiju :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí