Hypotéka a příjem v hotovosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
1.10.15 16:25
@Cuddy píše:
@evill Proc by to bylo na nic?

Protože jsi neuvedla ani banku ani produkt. Až na můj dotaz ;) Stejně jako RadkaCh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.10.15 16:32

Ne chcou potvrzeni o prijmu…Jak ceska spořitelna tak KB…vyrizovali jsme dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.10.15 16:54

Minulý týden po nás Mbank chtěla jen potvrzení o příjmu z práce, nic víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.10.15 16:58

@evill Tak to se ti, koučko, velice omlouvám za nedodání kompletní informace :oops: :roll: Vyřizovali jsme u České spořitelně a následně u KB.

• Citovat
  • Upravit
2186
1.10.15 16:59

Právě u Wüstenrotu se manžel dnes ptal, a ta mzda v hotovosti je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
1.10.15 17:02
@Ušoplesk píše:
Právě u Wüstenrotu se manžel dnes ptal, a ta mzda v hotovosti je problém.

Ale možná je to taky případ od připadu, jestli tam má klient už nějaký produkt aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30989
1.10.15 17:05
@evill píše:
Většina bank chce vidět výpis z účtu s přijatou výplatou.

Jenze tys na zacatku take neporadila, naopak jsi dodala informaci v neprospech zakladatelky, ktera by ji mohla odradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
1.10.15 17:06
@RadkaCh píše:
@evill Tak to se ti, koučko, velice omlouvám za nedodání kompletní informace :oops: :roll: Vyřizovali jsme u České spořitelně a následně u KB.

Nejsem žádná koučka, a omlouvat se mi opravdu nemusíš. Konstatovala jsem jen pravdu, že tvá informace, že výpisy po nich nikdo nebude chtít je zakladatelce k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.10.15 17:08
@evill píše:
Nejsem žádná koučka, a omlouvat se mi opravdu nemusíš. Konstatovala jsem jen pravdu, že tvá informace, že výpisy po nich nikdo nebude chtít je zakladatelce k ničemu.

No a teď mi řekni, která tvá informace byla k něčemu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4009
1.10.15 17:08
@Cuddy píše:
Jenze tys na zacatku take neporadila, naopak jsi dodala informaci v neprospech zakladatelky, ktera by ji mohla odradit.

Neporadila jsem, protože je to dost obsáhlý dotaz a protože je nový měsíc tzn. nové podmínky… Vím co platilo kde v září, nevím jak je to teď, tak nebudu fabulovat. Konkrétně u wust. končila v září akce, takže tam je to teď jinak- co přesně ještě nemám nastudováno. Chtěla jsem jen reagovat na jani, která psala, že pokud nemá mzdu na černo nevidí v tom problém. Problém v tom banka totiž dost často vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
1.10.15 17:11
@RadkaCh píše:
No a teď mi řekni, která tvá informace byla k něčemu? :mrgreen:

Třeba ta, že nemá věřit tomu, když tu někdo napíše, že po nich nikdo výpisy nebude chtít. Nebo to, že záleží i na produktu banky ne jen čistě na bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
1.10.15 17:12

@RadkaCh děje se pravý opak. Jelikož soudy začali bankám namítat, že si pořádně neprověřili platební schopnost klienta a díky tomu nepřiznávají celou část dluhu (v případě neplacení úvěrů, hypoték atd.), tak banky více a více pátrají, komu co dají, neboť nikdo není nadšený z peněz v luftu. V práci jsem to měla dnes a denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
1.10.15 17:14

Jinak po nás ČS chtěla potvrzení o příjmu a bankovní minulost. A to vše i přes to, že účet máme u nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30989
1.10.15 17:19
@evill píše:
Třeba ta, že nemá věřit tomu, když tu někdo napíše, že po nich nikdo výpisy nebude chtít. Nebo to, že záleží i na produktu banky ne jen čistě na bance.

Co to je za hloupost, ja jsem nepsala, ze je po nich nikdo nebude chtit, ale ze po mne je nikdo nechtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
1.10.15 17:24
@Cuddy píše:
Co to je za hloupost, ja jsem nepsala, ze je po nich nikdo nebude chtit, ale ze po mne je nikdo nechtel.

A kde píšu, žes to psala ty? Nebuď vztahovačná. Psala to Radka, a doslova psala, že je výpisy z účtu nezajímají.

@RadkaCh píše:
Důležitý je potvrzení o příjmech od zaměstnavatele, výpisy z účtu je nezajímají. Banka po vás stejně bude chtít mít zřízený účet, na který si pravděpodobně zřídí inkaso a bude si splátky strhávat. My to tak máme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel