Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nechci. Hypotonie je u nás každým dítětem horší. Takže už to nechci riskovat.
Neres ani mluvení. Jak jsem psala níže obě děti jsou hypo a lukyn řekl máma na jeho druhé vánoce a to my bylo 20m ve dvou letech začal ze dne na den tvořit celé věty a od té doby pusu nezavrel. Nikca má 18mesicu a říká necilene jen ze slabikuje bába, táta, Gaga občas ji ulitne máma. Todvse. Opět neresim syn se takt rozloučil a co je to logoped ani nevíme. Ver ze i to s tou hypotonii souvisí. V tomhle věku je prostě rozvoj spojeny s pohybem.
Terez, děkuju moc za podporu, malé bude rok, výská, ječí, je i celkem čilá, řekla bych, že jednou ta její hypotonie propukne v hyperaktivitu
Taky jsme celkově malinké, měříme teprve 66cm…takže když se někdo neptá kolik nám je, tak je to taky nepřekvapuje
Šli jsme jen o 6 týdnů dříve, ale druhého těhu se celkově bojíme. No uvidíme, třeba se časem otrkáme a až se malá srovná, tak si to druhé mimi budeme třeba i přát ![]()
Ahoj maminky, vím že je to starší konverzace ale zkusím to. Nemáte na prodej někdo tuto houpačku? Nebo alespoň info kde jste Wingbo pořídili? Děkuji moc za případné příspěvky ![]()
Ahoj, já tenkrát sehnala přes e-bay v Německu, z tzv. „druhé ruky“, tady nikde nebylo k sehnání, a když, tak nové za 3.000,–-
Tak to bych teda spíše taky z „druhé ruky“ no zkusím se ještě poohlédnout. Děkuji moc ![]()
@tweea
tady jeden inzerát… http://inzeraty.hyperinzerce.cz/wingbo/
Ahoj! Zkouším obnovit téma houpačky Wingbo. Narazila jsem na ni v jednom článku a od té doby hledám, bohužel neúspěšně. Mám 7 měsíční holčičku, která má hydrocefalus, takže máme vše opožděné.. Cvičíme vojtovku, zároveň hledám další pomůcky, které by nám pomohly… Nemáte ji někdo doma k prodeji?? Zakoupila bych klidně novou, ale zdá se, že u nás není vůbec dostupná a bojím se, při dnešní situaci objednávat ze zahraničí… Děkuji za jakékoliv reakce..
@BarboraCi dobrý den, houpačku mám po dceři stále doma ve skříni. Ráda vám ji přenechám, byla koupena nová a používaná chvilku dcerou. Ozvěte se mě prosím na mail tereza. valentikova@seznam.cz hezky den
Hezky vecer neprodava nahodou nekdo houpacku wingbo? Dekuji 🌷
Dobry den, koupím houpačku winghbo prosim!!! Tel 727920292 dekuji ![]()
My už taky každým dnem čekáme ze se sama rozejde. Občas udělá dva samostatné krůčky, ale pak se pěkně a sedne si. Já už sr to naučila nevnimat okolí se starším synem. Obě děti jsou hypotoni syn na tom byl líp. Začal chodit v 16mesicich a dneska chodí do školy je jeden z nejchytrejsich ve třídě a ze měl nějakou hypotonii není vidět. Akorát nemá moc rád běhání. Takže nikcu neresim. Lidí co nás znají už se neptaji a naštěstí nikca je menší takže vypadá na rok a kousek a nikdo se moc neptá. Držím palecky ať si s klukem uzijete normální mateřskou. Tu já nikdy nepoznam. Další dítě už nec