Jméno pro mimíska

1914
13.6.11 12:14

Jméno pro mimíska

Ahoj holky, pročítám tady různé diskuze a moc by mě zajímaly Vaše názory, co by se Vám líbilo k příjmení Vlček/Vlčková? Mě se třeba líbí Sofinka, ale ta nám byla dost zkritizovaná a na kluka Tadeášek. Poraďte, prosím, už se mi o tom i zdá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12959
13.6.11 12:17

Mě první napadla Tereza a pak Michaela, ale i ta Sofinka se mi líbí.

Tadeášek se mi líbí taky, já znám Tomáše Vlčka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.6.11 12:17

:mavam:
mě se Sofinka líbí :palec: i k tomu příjmení mi to sedí :think:
a Tadeášek k příjmení taky, ale jako samotný jméno se mě nelíbí :oops:
a já jsem taky zvědavá co ti kdo poradí,páč my se doma nemůžeme shodnout tak třeba tady padne něco co klapne i u nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.6.11 12:23

„tadeášvlček“ mi přijde dost jazyklámající, ale jsou horší věci…

Sofie je hezké jméno, jen na můj vkus jich je hodně teď nějak :oops: , ale k příjmení se to hodí=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.6.11 12:23

Mě by se líbilo na kluka Lukáš a na holčičku mi ta Sofinka sedí :palec: Je to moc hezké jméno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
13.6.11 12:35

souhlasím s Pipet „TadeášVlček“ bych nedávala..

Markéta, Helena, Monika…
Dala bych spíš jména, která znějí tvrdějc - která obsahují h, k, r atd…Vlček mi zní měkcce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
13.6.11 12:37

Sofinka zní super! Mně se taky líbí Sofča, ale u manži mi neprošla. Tadeášek u mě moc nevede. Promiň. Mně se líbí třeba Martin Vlček. Jinak znám Vašíka Vlčka a to rodiče moc fantazie neměli. :nevim: Chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.6.11 12:44

Martin zní dobře, ale to je právě tatínek a já nechci jméno po rodičích :lol: Terezka na holčičkuje taky moc pěkný, ale tady je v poslední době nějak přeterezkováno :evil: Každopádně moc děkuju za tipy, budu se těšit na další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.6.11 12:49

Roman Vlček…
Vyřadila bych jména, co mají v sobě L, koncovka -ek (Radek…) taky hůře zní v kombinaci s příjmením.
A jména, co končí na to -š.
(ale to je můj názor=))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
13.6.11 13:05

Mě se líbí třeba Nelinka a u kluka David nebo Milan. Mě tyhle jména teda neprošly. Nelinka se manžovi nelíbí, David se jmenuje manža a nechce po sobě a syna Milana už mám, takže u nás to vyhrála pro holku Charlotta a pro kluka Nicolas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 13:07

Obě jména jsou krásná, akorát Sofie je jméno co se spíše hodí k cizímu příjmení :nevim: No a Tadeáš se dá různě skloňovat, my tomu našemu řikáme Tadošek, Tadoš, Tadík, Tedýsek, Tadeášek, Ted. To jméno je prostě nej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
13.6.11 13:19
Pipet píše:
Roman Vlček…
Vyřadila bych jména, co mají v sobě L, koncovka -ek (Radek…) taky hůře zní v kombinaci s příjmením.
A jména, co končí na to -š.
(ale to je můj názor=))

Naprosty souhlas s Pipet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.6.11 13:23
saiiimona píše:
Ahoj holky, pročítám tady různé diskuze a moc by mě zajímaly Vaše názory, co by se Vám líbilo k příjmení Vlček/Vlčková? Mě se třeba líbí Sofinka, ale ta nám byla dost zkritizovaná a na kluka Tadeášek. Poraďte, prosím, už se mi o tom i zdá :-D

Jé vy máte skoro stejné příjmení jako my 8-o Akorát my máme W a ještě jedno písmenko za ním(neprozradím :wink: ) naše příjmení zní měkčeji a mám Kristinu a Davida :srdce: A já jsem Dagmar(ale tohle jméno fakt nedávej 8-) )

• Citovat
  • Upravit
10568
13.6.11 13:23

Znám Václava Vlčka a Lucii Vlčkovou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.6.11 13:49

Sofinka je krásné jméno,ale moc mi tam nesedí..Verunka Vlčková :-) to zní líp :-)a pro chlapečka mě nic co by pasovalo nenapada :-) za tři týdny se už dozvím co budeme mít my,tak začnínáme pomaličku vymýšlet.U mě vyhrává Matyáš..Maty,Matýsek a pro holčičku Leontýnka..Obě se dají podle mě dobře skloňovat,i pasujou k příjmění,ale uvidíme.Nadále svádíme doma těžké konzultace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí